dragon fly |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
dragon fly • 6 בנוב׳ 2007
מה רע בכינוי זונה?
אני גם זונה! לא סתם זונה,זונת על. איפה ההומור שלך נעלם? אף אחד לא בא לחפש אותך "באמת" בצומת! דיר באלאק תפגעי לי בפרנסה |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 6 בנוב׳ 2007
dragon fly כתב/ה: מה רע בכינוי זונה?
אני גם זונה! לא סתם זונה,זונת על. איפה ההומור שלך נעלם? אף אחד לא בא לחפש אותך "באמת" בצומת! דיר באלאק תפגעי לי בפרנסה לא סתם זונה, זונת על ! |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
דרגון
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Diz • 6 בנוב׳ 2007
אם אתה אוהב להרגיש זונה-זאת זכותך המלאה וזה היחס שמגיע לך לקבל.
אבל אני בדיוק בצד ההפוך יקירי-ואתם חייבים ללמוד להעריך את זה כמה שיותר מהר. דולי-תני עוד חלק קמצנית! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
רוצה עוד?
|
|
Diz |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
כן!
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Diz • 6 בנוב׳ 2007
אבל בלי יותר מדיי משחקים מקדימים לפני זה! אם אתם ממש ממש רוצים להקשות עלי יש לכם אפשרות לשאול שאלה אחת!
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
השאלות מאתמול.
הגיע הזמן לענות. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Re: דרגון!
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Diz • 6 בנוב׳ 2007
מה הכי מדליק אותך בסשן?
אוהבת למצוץ?לבלוע? מה הכי אקסטרימי שחווית? הכי מדליק אותי בסשן?... בדרך כלל התגובה של עור הגוף של הנשלט/ת שלי על מה שאני עושה!. אבל זה אחד מ...בערך מיליארד דברים שעושים לי את זה אוהבת למצוץ... ועושה את זה מעולה הדבר הכי אקסטרימי שחוויתי?... התחלתי להיכנס למערכת יחסים עם עבד שהצליח לשלט בי מלמטה... הרגשתי שיש לי את כל השליטה שבעולם! והיא יורדת לתמיון ברגע שאני רואה את המבט שלו-כל פעם כשהוא הביט לי בעיניים-הוא היה המלך! אבל הוא לא ידע את זה!... עד עכשיו בכל אופן... בשבילי זה היה שיא האקסטרים-כל השאר אינטימי מידיי. שלוש שאלות...עניתי.. דברי! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
ילדונת, יפה מאוד.
גאה בך. עוד מעט תקבלי קטע נוסף, מגיע לך. ענית ולענין. יפה מאוד. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
תודה תודה...
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
Diz • 6 בנוב׳ 2007
אני ממתינה בקוצר רוח! בקוצר נשימה... בקוצר זמן... בקוצר הכל!
|
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
6 בנוב׳ 2007
זהו, את יכולה להתחיל לנשום
מגיע לך , הרווחת בכבוד. בקיצור , נתקעתי איתה. וממש ממש לא אהבתי את זה. אבל הרבה ברירה לא היתה לי . וגם דאגתי שתדע שהאפשרות הזו לא היתה אהובה עלי בלשון המעטה. היא הבינה, וניסתה לגמד אעצמה , כאשר היינו ביחד. מזל שלפחות היתה עוד מישהי בחדר , כך שהיה עם מי לדבר , ומישהי סבירה לכל הפחות. אבל...אתרע המזל, ונתקעתי רק איתה, עם הרכיכה הזו. התחילה שנה שנייה , בתחילת השנה יש את תקופת החגים, ובפנימיות זה בכלל חגיגה כמעט חודש חופש. לא היה טעם לכנס ליומיים או שלושה ימים ללימודים, ולכן מקובל היה שמערב ראש השנה עד שמחת תורה אין לימודים, חגיגה מושלמת. חיכיתי לחופש הזה, תיכננתי ובניתי עליו. רציתי לחזור הביתה. לחברים לחברות. לכלבלב המתוק שלי . כלבלב אמיתי על 4 . שגם בקשר אליו יש סיפור לא פשוט. אבל, חתיכת באסה. הגיעה הודעה . ההורים טסו לחו"ל. איזה סידור משפחתי מעורב בעסקים. אבא נסע לקחת את חלקו בעסק המשפחתי שנשאר באוסטריה . אמא התלוותה אליו. בובי הועבר לפנסיון , ובקשר אליו לא הייתי מודאגת. ידעתי שיקבל טיפול לעילא ולעילא. אחד החברים של אבא ניהל את הפנסיון. ואני...? אני...בפנימיה. חתיכת זין! ההורים לא הסכימו שאתארח אצל אחת המשפחות בעיירה. לא רצו להישאר חייבים. עוד אחת מההשקפות הדיבליות של אבא , גאווה גרמנית . נו...שוין, זה מה שהיה. כל מי שהגיע והציע שיארח אותי , נדחה על הסף. ולבד...גם כן לא הסכימו. כשהועלה הרעיון שאשאר בבית, והרבה הציעו שאגיע אליהם לאכול . גם זה נדחה על הסף. אבא הודיע חגיגית , שלא! וזהו!. ומילא ענין ארוחות , זה ענין דיי פעוט . היו לא מעט תקופות שההורים היו עסוקים , והיה סידור קבוע במסעדה ליד. מסעדה רומנית...חבל"ז. פיצוץ של מסעדה. בעל המסעדה שהיה גם הטבח , אדם מלא , כרסו היתה צועדת לפניו. אהב אותי בטירוף . שם לעצמו מטרה להעלות מעט בשר על הילדה. היה שואג ברומנית לכיוון המטבח, הסטייק עם הכי הרבה שומן. והיה ניגש לגריל הענק וצולה בשימת לב , את הסטייק בדיוק כמו שאני אוהבת, נא...אפילו עם מעט דם. אחר כך , היה עומד מעלי ובוחן בקפדנות שלא ישאר פירור בצלחת. ואוי לנפשי אם היה נשאר.מזל שהיו שם כמה כלבים , הייתי זורקת להם מעט מתחת לשולחן. נו, מה אני צריכה צרות? . זהו, שאוכל לא היה בעייה. גם ניקיון לא, כי העוזרת היתה מגיעה. אבל...ברגע שנכנס לאבא ג'וק לראש. אז זה נתקע וזהו. החליט...וזה מה שהיה, הם טסו לחו"ל. בובי נשלח לפנסיון. ואני לא סתם תקועה בפנימיה ...אלא תקועה עם מיס שיעמום , ממש חרא של מזל. |
|