סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

דרושה התערבות דחופה!!!

Uranus
לפני 15 שנים • 13 ביולי 2009
Uranus • 13 ביולי 2009
זאלופון כתב/ה:
אין צורך להסחף לכיוון ההפוך. התגובות בשרשור הזה הן לא בגלל שוני מהטעם האישי (אורנוס) או קשר שהטוטאליות שבו מאיימת (D ream). אולי זה כך לפעמים, אבל לא פה. פה היתה יציאה עצבנית מפרופורציות (נדמה לי שאף אחד לא מתווכח על כך), בשילוב של השלכת חוסר אונים כתכונה מובנית של כל הסאביות. התגובות, הגם שאולי יכלו להכתב בצורה נחמדה יותר, הבהירו היטב את הבעייתיות בשני ההיבטים הללו, ובצדק רב.

לו ההודעה הראשונית היתה מנוסחת באופן מאופק יותר ואישי יותר, שלא משתמע ממנו שסאבית באשר היא הינה יצור אינפנטילי ומעורער נפשית, ולו תגובות הצד הגברי של העניין היו פחות אגרסיביות, השרשור הזה היה נראה אחרת לגמרי. ללא ספק הוא היה הרבה יותר קצר...

לא מסכים!

אתה כותב ש"לו ההודעה הראשונית היתה מנוסחת באופן מאופק יותר ואישי יותר..."
עם כל הכבוד - הכותבת לא חייבת לך או לי או לכל פסבדו-אינטליגנט שהמליך את עצמו לדרגת אינטליגנט (וזה כולל את שנינו זאלו) כל איפוק בניסוח (על אחת כמה וכמה אם הוא גם מצביע על סגנון שליטה בין בני זוג ועוד באתר של שליטה), כל עוד היא לא פוגעת באף אחד, זהו סגנון התנסחות מקובל לחלוטין במאות קהילות בדסמ בעולם.

כשאתה כותב בהמשך המשפט "משתמע ממנו שסאבית באשר היא הינה יצור אינפנטילי ומעורער נפשית" - שוב עם כל הכבוד - המשתמע הוא באזני השומע בלבד ועל פי התכונות הרקובות שלו ללא כל קשר למשמיע (ועל אף שההודעה האחרונה של המשמיעה הוכיחה את זה לגמרי, היא לא היתה נחוצה והספיקה ההודעה הראשונה כדי לקבוע את העובדה הזו).

ואחרון חביב: "ולו תגובות הצד הגברי של העניין היו פחות אגרסיביות, השרשור הזה היה נראה אחרת לגמרי" -
אני לא מעודד, כפי שאתה כבר מכיר אותי, אלימות מילולית - וצרם לי לראות גבר בן 45 יורד לרמה כזו, אבל אלימות מילולית שלו היתה מגננה אלימה. אז שוב אני לא מצדיק את זה- אבל אתה זאלו מספיק אינטליגנט כדי להבין את זה ויחד עם ההוקעה גם לתת לו מידה של גיבוי.
בטח ובטח לגנות את המגיבים המכוערים שהעליבו אותו ואת זוגתו בצורה מכוערת ומתנשאת.
אם היו עושים לך את זה וללוטוס אז עם כל הנטיה הפציפיסטית של שנינו - היה הגיוני שתגיב באותה צורה. ואם אתה לא היית מגיב בזעם - אני הייתי מגיב בזעם במקומך.

אז לסיכום - התגובות כפי שרשמת בהתחלה היו בהחלט לא נחמדות אבל לא הבהירו שום בעייתיות בשום היבט ובטח ובטח שלא בצדק רב.
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 13 ביולי 2009
כולנו פה בדרך זה או אחרת בחרנו בדרך חיים לגמרי לא נורמטיבית. אנחנו פשוט שונים מהעולם, מסתכלים עליו מעט אחרת, בלא מעט מובנים. העולם, רואה בנו חריגים, במידה ואנחנו מתגלים אל העולם כפי שאנחנו. כל זה יכול היה לגרום לנו, להיות יותר סובלניים לשונה מאיתנו. אבל הפלא ופלא, גיליתי כבר מזמן, שהטולרנטיות של הקהילה הזו לשונים מדרך החשיבה של כל אחד מאיתנו, מזערית באופן קיצוני. יש פה קהילה שלמה, של תופעת שוליים בעצם, שבזה לתופעות שוליים אחרות ששונות ממנה ולו במעט.

הייתי ממליץ לכולנו, אהבת אדם, וקבלת השונה מאיתנו, עם כבוד אלמנטרי למה שהוא, באשר מה שיחפוץ להיות. אפילו אם זה נראה שונה, מוזר, ולא בדיוק לפי סולם הערכים שלנו. הרי מי בכלל קבע בלהט כה רב, שסולם הערכים שלנו הוא האורים והתומים כיצד נכון להיות ?

קצת כבוד אנשים, לשונה מאיתנו, שהרי אנחנו בעצמנו, שונים מאיתם, ומי כמונו יכול להבין זאת.

ברצוני לשתף אתכם, קהילה נכבדה, שאני מכיר באופן אישי את Loyality, ובעיני הבוחנות לפחות, הינה משב רוח רענן ומקסים, לתופעה שאני מעריץ כל כך, (ולא רק אני), "התמסרות".
לא ממקום של אפסיות חלילה, אלא ממקום עמוק ונקי ומקסים, עד כדי כך, שהיא פשוט מרגשת אותי, ולא רק אותי.
טמונה במסגרת

ואולי כולנו צריכים להזכר מחדש בוולטר

טמונה במסגרת • 13 ביולי 2009
"אני שולל את מה שאתה אומר
אבל אלחם על זכותך עד המוות להגיד את הדבר"

בנאלי
אבל
כול כך דרוש פה
לעתים.
Uranus

נילי

Uranus • 13 ביולי 2009
קראתי שוב והתעמקתי בדברייך בשרשור - דעתי שונה בחלקם הגדול מדעתך.
אבל בכל זאת למעט "מבריקה ושנונה" לוקח את דבריי חזרה.
Gentlewhip​(שולט)

ושוב אני

Gentlewhip​(שולט) • 13 ביולי 2009
תודה לאורנוס וצ'יטה (בעיני באופן אישי אנשי כבוד)
אכן לאורך כל התכתובת של הפוסט הזה חזרתי על המסרים שהביעו כאן אורנוס וצ'יטה פורפורציה ,סובלנות,אי אלימות מילולית,וקבלת האחר לכן
אורנוס שלא יצרום לך על ה"גבר" בן ה 45 יכולתי להתעלם ולא להגיב כלל ובחרתי באופן מודע
לקחת כאן תפקיד חינוכי ולהעביר מסר
בעיני גם הגבוה באדם בבואו לעקור יבלית יאלץ להתכופף אז התכופפתי .. כדי לעקור ,ולהעביר את המסר

מי שמכיר אותי ואת Loyalty באופן אישי יודע היטב שאין שחר ל99% ממה שנראה או דובר בגנותנו
ואם הפוסט הזה יסתיים באיזו שהיא הסכמה גם אם לא גורפת לגבי סובלנות ,אי אלימות מילולית,וקבלת השונה ביתר סלחנות ואמפטיה -דיינו אני עשיתי את שלי
newoldone
newoldone • 13 ביולי 2009
אורנוס, תוכל בבקשה להסביר לי, לאט, מה הקשר בין הקביעה שסאבית, כל סאבית שהיא, לא מסוגלת להתמודד עם החיים בגלל המבנה הנפשי הסאבי שאתו היא נולדה, לבין סגנון שליטה?
אני לגמרי לא מבינה את הקשר.
בלוסום​(לא בעסק)
בלוסום​(לא בעסק) • 13 ביולי 2009
"ונכון שאישה רגילה ונילית לא צריכה "גבר"כדי לנפנף מעליה מציקן ומטרידן" - אבל גם נשלטות לא צריכות. זה שאישה בחרה להיות נשלטת לא אמור לבוא ממקום חלש (כי אם כן אז קצת חבל לי), אלא ממקום חזק.

אני אישית רוצה לנצל את הבמה הזו להתנצל על התגובה הלא רלוונטית שלי, היתי יכולה להראות קצת יותר סלחנות למישהי שמרגישה אחרת, וגם לך - בראיה לאחור זה לגמרי ברור שניסית לגונן עליה.

אם לא אמרתי זאת קודם, אני אומר זאת כעת - אין מה לקחת ברצינות הודעות פרטיות כגון זו שקיבלת. היי בטוחה בבחירה שבחרת בלהיות נשלטת או שפחה ואל תתני לכל אחד שעובר בסך לערער לך כך את הבטחון. הגעת למקום הנכון ומצאת את האדם הנכון לך - תני לזה לחזק אותך ומקווה שיהיה לכם רק אושר.
האדון אבישי
האדון אבישי • 13 ביולי 2009
חתולונת1607 כתב/ה:
"ונכון שאישה רגילה ונילית לא צריכה "גבר"כדי לנפנף מעליה מציקן ומטרידן" - אבל גם נשלטות לא צריכות. זה שאישה בחרה להיות נשלטת לא אמור לבוא ממקום חלש (כי אם כן אז קצת חבל לי), אלא ממקום חזק.

אני אישית רוצה לנצל את הבמה הזו להתנצל על התגובה הלא רלוונטית שלי, היתי יכולה להראות קצת יותר סלחנות למישהי שמרגישה אחרת, וגם לך - בראיה לאחור זה לגמרי ברור שניסית לגונן עליה.

אם לא אמרתי זאת קודם, אני אומר זאת כעת - אין מה לקחת ברצינות הודעות פרטיות כגון זו שקיבלת. היי בטוחה בבחירה שבחרת בלהיות נשלטת או שפחה ואל תתני לכל אחד שעובר בסך לערער לך כך את הבטחון. הגעת למקום הנכון ומצאת את האדם הנכון לך - תני לזה לחזק אותך ומקווה שיהיה לכם רק אושר.

מילים כדורבנות אני אישית שמח על הבגרות שהראית
Gentlewhip​(שולט)

בהחלט

Gentlewhip​(שולט) • 13 ביולי 2009
חתולונת
בעקבות דברייך :מה שעבר ביננו היה כלא היה
והכל חוזר לקדמותו
אני שמח שבחרת לבסוף בצד המבין והאמפטי