סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

פנטזיית אונס

רצסיבי​(נשלט)
לפני 13 שנים • 22 באוג׳ 2011
רצסיבי​(נשלט) • 22 באוג׳ 2011
יולי Yuli כתב/ה:
לחלק הראשון - אוקיי, מקבלת. לא במאה אחוז אבל מספיק בשביל לא להתקטנן על ניואנסים שלא מהותיים לנושא.

לחלק השני - השאלה שלי לא בהכרח מכוונת לזה שזה אחד לאחד. כלומר, אוקיי - אתה לא חושב שנשים הן עליונות, ואתה כן מפנטז עליהן ככאלה. האם זה בהכרח אומר שאין קשר בכלל?
למשל - בשביל לפנטז על נשים כוחניות, האם לא צריך לחשוב, במידה מסויימת, שבמציאות הן אינן כאלה? (התשובה שלי היא לא - לא צריך. אולי זה ככה ואולי לא, כמו שאמרת - שאלת מניע). זו רק דוגמה. בגלל זה אמרתי שזה לא רק כן ולא, אלא אולי קשור רק קצת.

לגבי אני יודעת שכן. האופן בו אני חושבת על גבריות קשור באופן שבו אני מתגרה מגברים. אני לא חושבת שאפשר להסיק על איך שאני תופשת גבריות *רק* מלשמוע כמה פנטזיות שלי, אבל אני חושבת שהפנטזיות בהחלט מושפעות.
נשים וגברים מעוררים בי חשקים שונים לחלוטין. וזה נראה לי די ברור מכך שאני רואה אותם בעינים שונות.

1. יופי.

2. לא הייתי מנסה בכך למצוא חוקיות.
אני בטוח שיש המון אופציות מגוונות (יש קשר / אין קשר / קשר קלוש / קשר עקיף / קשר הופכי), שאין יותר או פחות נכונות מביניהן.
מUחדת
מUחדת • 22 באוג׳ 2011
אני אוהבת סיפורי מסגרת אבל יכולה להפיק הנאה גדולה מקטע אחד ספציפי.

פרלין ויולי העלו את עניין ה"עולם האחר"- מסגרת חוקית-דימיונית
עליה בנויה הפנטזיה כולה.

אצלי זה שונה. גם כז'אנר ספרותי עולם הפנטזיה מעניין אותי פחות.
דווקא העולם הזה שלנו עם כל העיוות, הכאב, הבלבול שבו,
הסטיות הנוראיות ביותר, הן שמפעילות לי את הפנטזיות.

אני מוצאת שלא סיטואציה ספציפית היא שמחרמנת אותי:
זה יכול להיות אונס- אבל מה שמגרה אותי יותר מהאקט
הוא המחשבה של "מה עובר לה בראש ומה עובר לו".
מUחדת
מUחדת • 22 באוג׳ 2011
מצאתי את הקטע הבא באיכות נוראית, אבל הוא ממחיש ויזואלית את רעיון ההודעה הקודמת שלי.

http://www.yellmagazine.com/shocking-movie-scenes-part-1/5392/

גילשו עד ל-No.6 Squid Murder Scene, סצינה מתוך הסרט "ימים משונים" מ-95', אז סרט עתידני.
בכל אופן,
הסמים המסוכנים ביותר, בהם סוחר גיבור הסרט, הם סרטי סנאף שהוקלטו ישירות ממוחם של אנשים
שביצעו או צפו במעשי רצח ואונס.

תבלו(?)
SWAY
לפני 13 שנים • 18 בספט׳ 2011

מרכיב ההפתעה

SWAY • 18 בספט׳ 2011
מרכיב ההפתעה וחוסר הוודאת הוא שגורם לכך להיות מרגש באופן מיוחד
לפני כמה ימים חוויתי אונס (אותו תכננו אך לא ידעתי מתי יבוצע), לא הכרתי את מי שאנסה אותי וכל הזמ היה לי ספק שהיא לא נשלחה על ידי גברתי ואולי זה אונס אמיתי...