Gold Fish{FLR} |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Gold Fish{FLR} • 11 באוג׳ 2024
טעות בקבוצה.
סליחה. |
|
כותב לך |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
כותב לך • 11 באוג׳ 2024
אבל אני לגמרי תומכת בבקשת סליחה מאלוהים/האלוהית שאני.
אני ראויה יפייטו בשבילי, עדיף בנוסח הספרדי כי הפייטים באמת יפים.[/quote] גם אני תומך בפיוטים אז אולי כדאי לעשות ערב פיוטי בדסם לכבוד האלוהיות שכאן אבל איך יבקשו סליחה ויפייטו פיוטים אם הם חסומים. לכך נועדו בדיוק עשרת ימי התשובה |
|
Bluecollar(שולטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Bluecollar(שולטת) • 11 באוג׳ 2024
כותב לך כתב/ה: אבל אני לגמרי תומכת בבקשת סליחה מאלוהים/האלוהית שאני.
אני ראויה יפייטו בשבילי, עדיף בנוסח הספרדי כי הפייטים באמת יפים. גם אני תומך בפיוטים אז אולי כדאי לעשות ערב פיוטי בדסם לכבוד האלוהיות שכאן אבל איך יבקשו סליחה ויפייטו פיוטים אם הם חסומים. לכך נועדו בדיוק עשרת ימי התשובה [/quote] הסליחה היא מאלוהים/אלוהימה |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
slave for ever(נשלט) • 11 באוג׳ 2024
פרלין כתב/ה: slave for ever כתב/ה: Fuck You כתב/ה: slave for ever כתב/ה: 881 באמת? 🤣🤣🤣🤣 כן. אני באתר 21 שנים. אתה זוכר על מה חסמת? זה ממש מעניין! אני לא בטוחה ש-21 שנה זאת ה-סיבה. אני פה 16 שנה ובשיאי נראה לי שהגעתי ל-14. אגב, זאת רשימה סטטית אצלכם? מי שנכנס לעולם לא יוצא? התכוונתי שהתכוונתי שהגעתי למספר הזה לא בזמן של כמה שנים מי שלא הסתדר איתה בעיקר וגם כאלה שהתחילו להתווכח ולריב |
|
חיבוק ללא תנאי |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
חיבוק ללא תנאי • 11 באוג׳ 2024
לחסימה יש גם חסרונות. נניח שאחד או אחת שאמרו משפט שלא הובן כהלכה והוא או היא נחסמו. גזר דין במקום ללא שלב של טענות או הוכחות.
החסימה היא לנצח. לא חושב שאי פעם חסימה כלשהי הוסרה. ולפעמים היא יכולה לפגוע. למשל זורקים משפט לצד השני וחוסמים מבלי שהוא יכול להגיב. בנוסף אנשים מתבגרים ומשתנים עם השנים ולעומת זאת החסימה היא כאמור לנצח. |
|
סנטוריון |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
סנטוריון • 11 באוג׳ 2024
האמירה כאילו חסימה היא אלימות היא חלק ממשנה פוסט-מודרנית על פיה "מלים הן אלימות".
מכאן נגזר משהו מעניין: אם מלים הן אלימות, ואם על אלימות מגיבים באלימות (ולו להגנה עצמית), אז אם מישהו אומר לי משהו לא יפה הרי שאני מוצדק בלהיות אלים כלפיו - אלים "על-אמת" (למרות שזו הבחנה שתומכי ה"מלים הן אלימות" לא מכירים בה). למשל זה בסדר לזרוק לבנת חבלה על אדם שטוען שהומוסקסואליות היא מחלת-נפש, כי הוא "אלים"; ואני בכוונה בוחר במשהו שהוא בקונצנזוס כדי להקצין ולחדד. מי שחושב שאלה דברים תיאורטיים ללא ביסוס צריך להסתכל על מה שקורה בממלכה המאוחדת, שם זה כבר מוחשי לגמרי: https://en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech_laws_in_the_United_Kingdom שם אנשים שחושבים שצריך לעכב את ההגירה המוסלמית המאסיבית מאפריקה מואשמים בפשעי שנאה ואף מקבלים גזרי דין עם מאסר בפועל. למען הסר ספק: מלים אינן אלימות, וחסימה אינה אלימות. אני מציע לכל מי שיש קצת שכל בקודקודו לפקוח עיניים ולזהות את הפרוגרסיביות המסוכנת הזו, שהיא בעצמה מאיימת על חופש הביטוי האמיתי שלנו. וזה מתחיל בכך שנגיד לכל מי שמעצבן אותו שאנחנו חוסמים - מכל סיבה שהיא - שילך למכור את הטירלול שלו במקום אחר. |
|
פרלין(נשלטת){ש} |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
פרלין(נשלטת){ש} • 11 באוג׳ 2024
למה בקיצוניות?
זה יכול להיות לא אלים ועדיין מעליב. ואתה גם יכול להגיד, כפי שאתה אכן אומר, ואללה לא אכפת לי. זאת השיטה שלי ואני סבבה איתה. הכל לגיטימי. אנחנו חיים בכזה עידן קיצוני שלא מוכן לקבל את זה שרוב הזמן ההתנהגות האנושית היא באפורים: לא אלימה ולא נפלאה. |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Marcus Wright(אחר) • 11 באוג׳ 2024
סנטוריון כתב/ה: האמירה כאילו חסימה היא אלימות היא חלק ממשנה פוסט-מודרנית על פיה "מלים הן אלימות".
מכאן נגזר משהו מעניין: אם מלים הן אלימות, ואם על אלימות מגיבים באלימות (ולו להגנה עצמית), אז אם מישהו אומר לי משהו לא יפה הרי שאני מוצדק בלהיות אלים כלפיו - אלים "על-אמת" (למרות שזו הבחנה שתומכי ה"מלים הן אלימות" לא מכירים בה). למשל זה בסדר לזרוק לבנת חבלה על אדם שטוען שהומוסקסואליות היא מחלת-נפש, כי הוא "אלים"; ואני בכוונה בוחר במשהו שהוא בקונצנזוס כדי להקצין ולחדד. מי שחושב שאלה דברים תיאורטיים ללא ביסוס צריך להסתכל על מה שקורה בממלכה המאוחדת, שם זה כבר מוחשי לגמרי: https://en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech_laws_in_the_United_Kingdom שם אנשים שחושבים שצריך לעכב את ההגירה המוסלמית המאסיבית מאפריקה מואשמים בפשעי שנאה ואף מקבלים גזרי דין עם מאסר בפועל. למען הסר ספק: מלים אינן אלימות, וחסימה אינה אלימות. אני מציע לכל מי שיש קצת שכל בקודקודו לפקוח עיניים ולזהות את הפרוגרסיביות המסוכנת הזו, שהיא בעצמה מאיימת על חופש הביטוי האמיתי שלנו. וזה מתחיל בכך שנגיד לכל מי שמעצבן אותו שאנחנו חוסמים - מכל סיבה שהיא - שילך למכור את הטירלול שלו במקום אחר. יובהר. 'אתה'. כדוגמא. אתה לא היחיד שעושה את זה. תעשה מה שאתה רוצה. אתה חוסם א.נשים שמעולם לא היתה לך אינטאאקציה. רק כי הן נשואות שחלילה לא יפנו אליך. אבל מבסס ומאשרר לעצמך את המעשה על בסיס מקרים בהם כן יש. אינטראקציה. או על בסיס מקרים רחבים בהרבה אשר אינם מקבילים למקרה הפרטני שכאן. אתה משווה את עצמך למתנגדי הגירה בממלכה המאוחדת? אני לגמרי בעד הגנה כנגד אלימות. אלא ש - אתה, מפעיל "הגנה" על בסיס חשש לא סביר בעליל שמישהי תפנה אליך וכתוצאה מהפניה שלה אליך יגרם לך עוול או נזק?? אם כן שנינו יודעים שזה מופרך מהיסוד. איזה נזק או עוול יגרם לך שבגינו צריך להפעיל "הגנה" שכזאת? אתה רוצה לתת טיעון ספציפי מבוסס מקרה אמיתי שבאמת ישכנע? אתה גם בבסיס מאמין שכל מי שתפנה אליך בהכרח גם תרצה ברעתך? - שים לב שיש פה סימן שאלה. לא קביעה. אתה חוסם, רק כי קראת בכרטיס של מישהי שהיא נשואה. במקרה שלך זה פעולת מנע למשהו שהסבירות שלו נמוכה ממש, כפי שניסחה זאת מעולה לפני מטפורה ואותה אני מצטט: "לחסימה ללא אינטראקציה מקדימה לרוב אין תכלית שהיא פרגמטית," אז אתה לא באמת פרגמטי גם אם אתה רוצה לחשוב שאתה כן 'אתה'. כדוגמא. אתה לא היחיד שעושה את זה. תעשה מה שאתה רוצה. זה לא הופך את זה להגיוני, פרגמטי או לא אלים. אני ממש לא פרוגרסיבי מסוכן שיכניס אותך לכלא כי אתה חוסם. יחי ההבדל. וגם אתה, לבטח לא חושב שזה מצב אבסורדי שמישהי כאן בפורום דווקא רצתה להזדהות עם דעה שלך ולהביע את תמיכה אבל לא יכלה כי חסמת אותה. אני מצטט אותך "לא כל הלייקים נולדו שווים" - אני אניח שכתבת את זה בציניות ובכל זאת אני מוצא את זה חלק מן האמת שלך בסופו של יום הרי ברור שלא אשכנע את מי שמקובע/ת כל כך. אז כן. אפשר לטעון שאני זה שמקובע. אולי. אלא שאני לא חוסם אנשים שמעולם לא פגשתי רק על בסיס חשש איזוטרי. כמו כן קראתי פה חוכמה: אני בוחר את מי להכניס אלי הבייתה. האתר, על אף שאולי יש מי שרוצה / חש/ה, הוא לא הבית הפרטי שלו/ה. אין ציפיה שמישהו/י ישאיר בלילה את הדלת של הבית הפרטי שלו פתוחה. קטע. אפילו אני לא עושה את זה. וכן יש הבדל בין מרחב וירטואלי ציבורי לבין בית פרטי. האתר הוא מקום ציבורי. לא הבית הפרטי של אף אחד/ת. הוא בית ציבורי לקהילה שלמה. ואין שום דבר פרגמטי בלחסום מישהו שמעולם לא היתה עימו אינטראקציה. לאלימות יש מנעד/טווח. לא רק קיצוניות מוחלטת. ולכן, חסימה, בהחלט יכולה להיות פעולה שניתן לטעון כי היא אלימה. . אנקדוטה מעניינת שלא קשורה ישירות. בעולם אבטחת המידע יש שני מונחים/גישות מוכרים/ות: 1. רשימה לבנה, ברירת המחדל היא שהכל חסום ומייצרים רשימה לבנה של אישורים. 2. רשימה שחורה. שבה ברירת המחדל היא שהכל פתוח ומייצרים רשימה שחורה של חסימות. שהרי ברור שמאופן אופיו של האתר כאתר ציבורי, אין הגיון לממש את הגישה הראשונה. א.נשים כאן לוקחים את גישת הרשימה הלבנה ומנסים לגרום לה להיות מה שהיא לא. אין בזה הגיון. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אוג' 11, 2024 1:57 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Honey Bee(נשלטת) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Honey Bee(נשלטת) • 11 באוג׳ 2024
סנטוריון כתב/ה: האמירה כאילו חסימה היא אלימות היא חלק ממשנה פוסט-מודרנית על פיה "מלים הן אלימות".
מכאן נגזר משהו מעניין: אם מלים הן אלימות, ואם על אלימות מגיבים באלימות (ולו להגנה עצמית), אז אם מישהו אומר לי משהו לא יפה הרי שאני מוצדק בלהיות אלים כלפיו - אלים "על-אמת" (למרות שזו הבחנה שתומכי ה"מלים הן אלימות" לא מכירים בה). למשל זה בסדר לזרוק לבנת חבלה על אדם שטוען שהומוסקסואליות היא מחלת-נפש, כי הוא "אלים"; ואני בכוונה בוחר במשהו שהוא בקונצנזוס כדי להקצין ולחדד. מי שחושב שאלה דברים תיאורטיים ללא ביסוס צריך להסתכל על מה שקורה בממלכה המאוחדת, שם זה כבר מוחשי לגמרי: https://en.wikipedia.org/wiki/Hate_speech_laws_in_the_United_Kingdom שם אנשים שחושבים שצריך לעכב את ההגירה המוסלמית המאסיבית מאפריקה מואשמים בפשעי שנאה ואף מקבלים גזרי דין עם מאסר בפועל. למען הסר ספק: מלים אינן אלימות, וחסימה אינה אלימות. אני מציע לכל מי שיש קצת שכל בקודקודו לפקוח עיניים ולזהות את הפרוגרסיביות המסוכנת הזו, שהיא בעצמה מאיימת על חופש הביטוי האמיתי שלנו. וזה מתחיל בכך שנגיד לכל מי שמעצבן אותו שאנחנו חוסמים - מכל סיבה שהיא - שילך למכור את הטירלול שלו במקום אחר. נתחיל מהסוף - אני לא חושבת שחסימה היא אלימות ברוב המקרים. כלומר, זו לא משוואה. זה לא שחסימה = אלימות בעיני. אני גם רוצה להגיד שאני שייכת לזרם שקורא לפרוגרסיביות ״טרלול פרוגרסיבי״ כי אני אכן חושבת שזה טרלול והחוק הזה באנגליה הוא חד משמעית טרלול בעיני. עד פה אני איתך. אבל אני כן רוצה להתייחס לאמירה שמילים אינן אלימות, כי היא לא נכונה לדעתי. אפשר להביע תוקפנות במילים, אפשר להכאיב במילים וחד משמעית אפשר לפגוע באחר באמצעות מילים. ואני לא מדברת על קללות וגידופים, אני מדברת על אנשים שיש להם מספיק כוח כדי לשחק לאחרים בראש ועל כאלו שאין להם מספיק כוח כדי להגן על עצמם ממילים של אחרים. ויש המון כאלו, ולדעתי, רובנו כאלו. ויותר מזה. גם בשתיקה והתעלמות יש משהו כוחני מאוד, תוקפני מאוד ואלים מאוד. עכשיו יש עניין של פרופורציות והסתכלות בריאה על החיים. אישה זרה בפלטפורמה אנונימית חסמה אותך כי הטרדת אותה בלי סוף? לא אלימות. אישה זרה בפלטפורמה אנונימית חסמה אותך מבלי שהחלפתם מילה? אתה מספיק בוגר כדי להבין שהיא משתמשת בפיצ׳ר החסימה ככלי פונקציונלי לסנן את מי שלא מתאים לה. נעים? לא ממש, אבל לא אלימות. מישהו חסם אותך תוך כדי ויכוח קשה? לא יודעת אם אלימות, אבל זה כן לגמרי תוקפני כמו לנתק למישהו את הטלפון בפרצוף. לסיכום: מילים יכולות להיות סופר אלימות. אפשר להתייחס לכל סיטואציה לגופה. והכי חשוב, זה נכון שלהתנהגות של האחר יש השפעה על מה שאנחנו מרגישים, אבל תנו משקל גם לפרשנות שלכם ולאיך שזה פוגש אתכם לפני שאתם מתייגים מעשים בצורה ככ אבסולוטית ומוחלטת. ותהיו טובים. זהו (: נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך ראשון אוג' 11, 2024 2:17 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Marcus Wright(אחר) |
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
לפני 3 חודשים •
11 באוג׳ 2024
Marcus Wright(אחר) • 11 באוג׳ 2024
Honey Bee כתב/ה: לסיכום: מילים יכולות להיות סופר אלימות. אפשר להתייחס לכל סיטואציה לגופה. ותהיו טובים. זהו (: אנשים פה חוסמים אחרים שמעולם לא היתה להם איתם אינטראקציה. זה לחלוטין אלים בעיני. נכנסים לפרופיל של מישהו. קוראים. לא אוהבים. חוסמים. רואים תגובה של מישהו בפורום. לא אוהבים. חוסמים. קוראים פוסט בבלוג. לא אוהבים. חוסמים. (וכמובן שיש הבדל בין חסימה לבין הסתרת בלוג. זה כבר דיון אחר לחלוטין) רואים הודעה בצ'ט הכללי. לא אוהבים. חוסמים. מקבלים פניה בצ'ט של "היי". לא אוהבים. חוסמים. זכותם. ואני "אגדיל" לומר ו"אספק את הסחורה". זכותם להיות הזיה. . |
|