|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Re: תפסיקי לחפש איך להעלב
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Anna love(לא בעסק) • 18 בספט׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה לא תקין באופן כללי זה כבר לא משפט שהוא סובייקטיבי, אלא הוא סתם משפט מכליל מבחינתך זה דיל ברייקר אם לא משלמים עלייך בדייט - לגיטימי לחלוטין זה לא אומר שבמקביל צריך לפסול או לרדת על דרכים של א.נשים אחרים.ות דיברתי עליי, זה את נדחפת לדעה שלי *עליי* "מי שמשלם זה מי שיש לו זין" - שוב פעם, זה לא משפט סובייקטיבי אלא זה סתם משפט מכליל. שלא לדבר שאת בעצמך כתבת שיצאת עם *נשים* ששילמו עלייך ואלא אם הן טרנסיות לפני שינוי כירורגי אז גם להן אין ממש זין. הוא מכליל ו..? דלגי |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Re: שישלם עלייך 😉
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 18 בספט׳ 2025
Anna love כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אני תוהה מה יותר חזק זין או דילדו.
ובכלל, אם אני זו שאוחזת בדילדו ולו יש זין מלידה. מה עושים? גם לשלם עליו וגם לחדור אליו? פשש פרינסס טרינטמנט 😄 באת להדליק |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 18 בספט׳ 2025
Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה לא תקין באופן כללי זה כבר לא משפט שהוא סובייקטיבי, אלא הוא סתם משפט מכליל מבחינתך זה דיל ברייקר אם לא משלמים עלייך בדייט - לגיטימי לחלוטין זה לא אומר שבמקביל צריך לפסול או לרדת על דרכים של א.נשים אחרים.ות דיברתי עליי, זה את נדחפת לדעה שלי *עליי* "מי שמשלם זה מי שיש לו זין" - שוב פעם, זה לא משפט סובייקטיבי אלא זה סתם משפט מכליל. שלא לדבר שאת בעצמך כתבת שיצאת עם *נשים* ששילמו עלייך ואלא אם הן טרנסיות לפני שינוי כירורגי אז גם להן אין ממש זין. הוא מכליל ו..? דלגי ו... אני בוחרת להגיב על זה כי זה דיון ומדינה חופשית וזכות דיבור וזה. |
|
|
| painbabe |
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
painbabe • 18 בספט׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: אני תוהה מה יותר חזק זין או דילדו.
ובכלל, אם אני זו שאוחזת בדילדו ולו יש זין מלידה. מה עושים? וגם, מה עושים עם אשה טרנסית שיש לה זין שהיא בדייט עם גבר טרנס שאין לו? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Re: שישלם עלייך 😉
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: Anna love כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אני תוהה מה יותר חזק זין או דילדו.
ובכלל, אם אני זו שאוחזת בדילדו ולו יש זין מלידה. מה עושים? גם לשלם עליו וגם לחדור אליו? פשש פרינסס טרינטמנט 😄 באת להדליק אמרתי את דעתי כמו כולם, שכנראה נגעה בנקודות רגישות של אנשים שהחליטו להקיא עליי את החלקים הכואבים שלהם במקום לעבור הלאה. |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה לא תקין באופן כללי זה כבר לא משפט שהוא סובייקטיבי, אלא הוא סתם משפט מכליל מבחינתך זה דיל ברייקר אם לא משלמים עלייך בדייט - לגיטימי לחלוטין זה לא אומר שבמקביל צריך לפסול או לרדת על דרכים של א.נשים אחרים.ות דיברתי עליי, זה את נדחפת לדעה שלי *עליי* "מי שמשלם זה מי שיש לו זין" - שוב פעם, זה לא משפט סובייקטיבי אלא זה סתם משפט מכליל. שלא לדבר שאת בעצמך כתבת שיצאת עם *נשים* ששילמו עלייך ואלא אם הן טרנסיות לפני שינוי כירורגי אז גם להן אין ממש זין. הוא מכליל ו..? דלגי ו... אני בוחרת להגיב על זה כי זה דיון ומדינה חופשית וזכות דיבור וזה. לא, את רוצה להשתיק את הדעה שלי כי היא לא מתיישרת עם הדעה שלך. מה זה מזכיר לנו חברים? |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 18 בספט׳ 2025
Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: Anna love כתב/ה: מי שמשלם זה מי שיש לו זין
בפעם האחרונה שבדקתי אין לי זין ועדיין יצא לי להזמין בעצמי בדייט. לגיטימי שזה לא פועל ככה עבורך אבל וואלה? יש א.נשים שזה אחרת עבורם.ן ו…? זה אומר שהמשפט שלך לא תקין בתור אחת שלפעמים משלמת על א.נשים בדייטים ואין לה זין. לא תקין עבור מי? עבורי הוא תקין תשלמי כמה שאת רוצה לא תקין באופן כללי זה כבר לא משפט שהוא סובייקטיבי, אלא הוא סתם משפט מכליל מבחינתך זה דיל ברייקר אם לא משלמים עלייך בדייט - לגיטימי לחלוטין זה לא אומר שבמקביל צריך לפסול או לרדת על דרכים של א.נשים אחרים.ות דיברתי עליי, זה את נדחפת לדעה שלי *עליי* "מי שמשלם זה מי שיש לו זין" - שוב פעם, זה לא משפט סובייקטיבי אלא זה סתם משפט מכליל. שלא לדבר שאת בעצמך כתבת שיצאת עם *נשים* ששילמו עלייך ואלא אם הן טרנסיות לפני שינוי כירורגי אז גם להן אין ממש זין. הוא מכליל ו..? דלגי ו... אני בוחרת להגיב על זה כי זה דיון ומדינה חופשית וזכות דיבור וזה. לא, את רוצה להשתיק את הדעה שלי כי היא לא מתיישרת עם הדעה שלך. מה זה מזכיר לנו חברים? אמממ כתבתי לך לשתוק? כתבתי לך להפסיק להגיב? כתבתי שאין לך זכות תגובה? התשובה לכל השאלות האלו היא לא אני טוענת דבר מאוד פשוט: המשפט הראשוני שלך הוא לא דעה סובייקטיבית אישית נקודתית עלייך אלא זה פשוט משפט מכליל את כמובן יכולה להמשיך לכתוב/לומר/לצעוק אותו זה לא ישנה את המחשבה שלי בנושא אבל זה גם ממש רחוק מלנסות להשתיק את הדעה שלך. לא כל דעה נגדית היא השתקה, כפי שאני לא טוענת שאת משתיקה אותי (למרות תגובת ה"דלגי") |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 18 בספט׳ 2025
painbabe כתב/ה: Bluecollar כתב/ה: אני תוהה מה יותר חזק זין או דילדו.
ובכלל, אם אני זו שאוחזת בדילדו ולו יש זין מלידה. מה עושים? וגם, מה עושים עם אשה טרנסית שיש לה זין שהיא בדייט עם גבר טרנס שאין לו? כל כך הרבה שאלות |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
פישוטו • 18 בספט׳ 2025
לקח 13 עמודים אבל פיצחתי את הנוסחה.
ונילי - The bigger dick tops. הטופ משלמ.ת בדייט. בדסמי - השולט.ת מחליט.ה. שמרנים - הגבר משלם. פרוגרסיביים - במרפסת של הדוש התל אביבי. תביאי יין מהבית עדיף. דתיים - המדינה משלמת. הייטקיסטים - מי שנשאר לו יותר בסיבוס. כלוביסטים - לאונן בצאט זה עדיין חינם. מקווה שהתחשבתי, עזרתי, טירגרתי ועיצבנתי את כל האוכלוסיות בצורה שווה ומכילה. ושנוכל לסגור את השרשור ולחזור לעסוק בעניינים דחופים יותר כמו "למה אין שולטות כוסיות עם סטנדרטים נמוכים בגילי?" |
|
|
|
|
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
אני מבקשת שתשימי לב
לפני 4 חודשים •
18 בספט׳ 2025
כחש(נשלטת) • 18 בספט׳ 2025
Luna Oscura כתב/ה: "]
אבל כל השרשור הזה מדבר על ציפייה חברתית ולא על רצון אישי השאלה עצמה נובעת מתוך נורמה חברתית מטופשת לגיטימי שאת לא תמשכי לגבר כזה, לחלוטין לגיטימי! לא לגיטימי, בעיניי, לומר על גבר שהוא פחות גברי כי הוא לא משלם על האישה בדייט שלו " ולא צריך להתנגד לרצון לגיטימי לפעול לפי חוקי ביולוגיה פשוטים ובסיסיים." - ואלו לא חוקי ביולוגיה אלא סתם נורמה חברתית מטופשת (אלא אם התכוונת להקשר ביולוגי של ללכת לפי מה שנמשכים ואז אני לוקחת את המשפט הזה בחזרה) הערת לי על הכללה שכביכול ביצעתי למרות שכתבתי בבירור *בעיניי*, בעיניי הגבריות שלו תרד. מנגד, את מרשה לעצמך לקרוא לנורמה החברתית ׳מטופשת׳ מבלי לציין שזה בעינייך. מה החוקיות כאן? יש מספר אנשים שבעיניים שלהם מדובר בנורמה לגיטימית וראויה. כל התגובה שלי באה להדגיש בדיוק את מה שאת אומרת - שהתשובה לשאלה הזאת לא אמורה להגיע ממקום של ציפייה חברתית אלא ממקום של העדפה אישית. אבל העדפה אישית לא צומחת מהאוויר. יש בסיס אבולוציוני לזה שנשים רבות נמשכות לגברים שמפגינים נתינה והובלה. זה לא ׳נורמה חברתית מטופשת׳ כפי שהרבה מתעקשים להדגיש, זה דפוס שחוזר על עצמו בתרבויות שונות ובתקופות שונות שאפשר לקבל או שאפשר לומר שפחות מתאים לך. כל מה שתבחרי לגיטימי. אני לא אומרת שכל גבר חייב להתנהג ככה, אני לא אומרת שכל גבר שלא משלם הוא לא גברי ואני לא אומרת שהאקט הספציפי הזה יעיד על ערך שכזה, אני כן אומרת שזה אקט שמצביע על ערך שאני מתחברת ונמשכת אליו. ולגבי השוואה להזדיין בדייט ראשון - ההבדל הוא שתשלום על החשבון זה לא פעולה חד פעמית שמיועדת להרשים. זה ביטוי טבעי של אופי. גבר שהטבע שלו להוביל ולתת יעשה את זה גם בדייט ראשון וגם בשנה השלישית. |
|
|