Dom_Quixote |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
אריה לוזר?!
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
Dom_Quixote • 20 ביוני 2005
כבוד,
אני לא יודע מי זה אריה, ומעולם לא הייתי פעיל באר בדסמ למעט ביצתנו הכלובנית פה. אני מכיר באופן וירטאולי את רוב המתלוננות נגדו בשרשור זה, ולמרות שזו בוודאי לא היכרות עמוקה מדי, את רובן אני מכיר בתור נשים טובות ואמינות. ההקדמה הזו הינה רק כדי להבהיר את מידת ידיעותיי המצומצמת בדבר העניינים פה, וזאת כי בניגוד לסוגיות האישיות, שעליהן אני לא יודע דבר, דווקא יש לי אבחנה מקצועית: פשוט, יוצא לי במסגרת עוונותיי הרבים להיתקל הרבה באנשים שמואשמים בדברים. ומעולם, מעולם, לא ראיתי אדם חף מפשע שהואשם בהאשמה חמורה באמת ובחר שלא להגיב על הטענות נגדו. לכאורה ניתן לומר שאריה ניחן באצילות רוח שכן הוא מסרב לענות כדי לא לחשוף מידע אישי על אחרים, לא ללכלך, לא לפגוע וכו'. ומכיוון שאינני מכיר אותו אני לא באמת יכול לטעון בנחרצות שזה לא המצב. אבל מה לעשות, שאף פעם עוד לא ראיתי מצב כזה. לא זכור לי אפילו מקרה אחד שבו אדם שהיתה לו תשובה שתזכה אותו מהאשמות חמורות בחר להיחשב אשם ולא לחשוף אותה, אפילו במקרה של פגיעה לכאורה במישהו אחר. נראה לי שאם קהילה שלמה חושבת שאתה אנס, מותר לך להביא את ההוכחה שתזכה אותך, לא כל שכן שלפחות במקרה של נריסה, היא עצמה אישרה לך לחשוף כל מידע אודותיה. וסתם אנקדוטה: למיטב זכרוני, הפעם האחרונה שמישהו הואשם במשהו ובחר להתעלם מההאשמה, היתה בבחירות 1996, כשמחנה ביבי, שעדיין פיגר בסקרים בהרבה, עלה עם סיסמה חדשה - "פרס יחלק את ירושלים". מטה פרס החליט ש"ההאשמה המגוחכת הזו לא שווה תגובה", וכך קרה שהסיסמה הזו הפכה לקלף המנצח של הבחירות. מסקרים שנעשו (לא אלה שפרס ניצח בהם...) בקרב מצביעי נתניהו עלה שהם הצביעו לו בעיקר עקב חששם ש...פרס יחלק את ירושלים, טענה שטרם קמפיין הליכוד בכלל לא היתה קיימת. מאז לא נראה לי שמישהו בחיים הציבוריים בארץ העז להתעלם לחלוטין מקמפיין שלם שנוהל נגדו, בוודאי אם היתה לו תשובה טובה. בקיצור אריה, הפוסטים שלך באופן עקבי מתעלמים מ-98% אחוז מההאשמות של המגיבות פה, ומתרכזים בעניינים השוליים כמו האם לנריסה היתה תמונה שלך ומתי בדיוק גלתיאה שינתה את דעתה. אני אומר שאם יש לך, כפי שאתה טוען, תשובה מוחצת לכל הדברים שהושמעו פה, עכשיו זה הזמן לשלוף אותה. יש לי הרגשה שאם זו תשובה ממש טובה אף אחד לא יאשים אותך בפגיעה במישהו אחר. בכל זאת יש לאדם זכות להגנה עצמית, אם הוא יכול להגן על עצמו. אני לא מחשיב את עצמי כאדם פוגעני או אנוכי במיוחד, ובכל זאת אם שרשור של מאה תגובות (חבר'ה, להירגע, אנחנו לא רוצים לאלץ אותי לפתוח שוב את שרשור הנחש, נכון?) היה מאשים אותי באונס, הייתי מסביר את עצמי אפילו אם זה יחשוף איזשהו פרט לא פאטאלי על מישהו אחר. כבוד, קיחוט תקציר (C): בירתנו-המאוחדת-לנצח-נצחים |
|
Dragon(שולט) |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
Dragon(שולט) • 20 ביוני 2005
[שנתיים אני ממתין לזה!!!!!
שנתיים של הכפשת שמי!!!!!!! תודה ! סוף סוף! אני ממליץ לכל מי שטרח להשמיץ אותי שבאמת יעשה שימוש ביועצים משפטיים סוף סוף! אני אשמח עם עוד שמות יצורפו לרשימה כל כך מתאים! כל כך אופייני..מוזר ש... ועל סמך זה לחרוץ דין של אדם OUT OF THE BLUE אני באמת לא זקוק לאמפטיה של איש כאן אבל אולי סוף סוף תלמדו שחשד אינו הוכחה ושלעשות לינץ' ללא הוכחה זה עלול לעלות ביוקר איך אמרה היא? אני לא מאיים! כלובי, פניה אישית אליך למען האמת הייתי צריך להפריד בין ההודעות, אבל מה לעשות ותוכנן כרוכים זה בזה תודה לך כלובי |
|
כלובי |
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
לפני 19 שנים •
20 ביוני 2005
כלובי • 20 ביוני 2005
אני לא יכול לזכות אותך באופן מוחלט.
רק להגיד שלפי הרישומים של האתר אין הצלבה בין הכינויים. ובאמת נראה לי שמיצינו כאן. השרשור נעול - אפשר לעבור לחלק האומנותי של הערב? (שאלה רטורית) |
|