סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הולך נהייה לי ברור: "אדונים" הם ה-"עבדים"

Pluto
לפני 18 שנים • 14 ביולי 2006

לא מתיימר לשלוט...להבדיל מכמה "שולטים" פתטיים כאן

Pluto • 14 ביולי 2006
עינבר כתבה:
"קל לראות שהניסיון הפטאתי של פלוטו לשלוט בשירשור, ממחישה, לפי התיאוריה שלו, שהוא אדם חלש וחסר שליטה."

לא מזיז לי להחשב "אדם חלש וחסר שליטה" - אני אפילו מודה ב"אשמה" - להבדיל מכמה "אדונים" - "שולטים" כאן, שלא מסוגלים לשלוט לא רק באחר אלא אפילו בעצמם.

כמדומני, אני פתחתי את השרשור... כלומר ...את אורחת שלי כאן, ולא אני שלך... אמרתי ואגיד שוב (אני מפרק לך את זה להברות, עינבר - שיקל עליך להבין): "א-ני לא שו-לט" ...ואין לי עניין לשלוט ...אם אני שולט במקרה, סבבה ...מה שבא בא ...וגם לא נשלט. אני חסר שליטה מטיבעי... להבדיל מכמה דומים מזוייפים כאן שמעמידים פנים שהם שולטים במשהו, בעוד הם לא שולטים אפילו בעצמם. את מכירה לפחות אחד כזה אישית עינבר: הדום שלך (ex) שפעם אמרת לו מחמלי, לא בא לי עכשיו, אני שלך, אבל כרגע - ממש כרגע - לא יכולה...ואז העלוב אמר: "נצטרך הרבה מאוד כוח להוציא ממך את הכניעות"....לקח את הרגלים ונמלט על נפשו...למי שמפקפק במקוריות הדברים ובאותנטיות שלהם, מוזמן לסור לבלוג של עינבר...ולקבל עדות ממקור ראשון !
Mary Jane
Mary Jane • 14 ביולי 2006
כנראה שעליי לומר את מה שכמעט מובן מאליו: השרשור לא בבעלותך, גם אם התחלת אותו. כנראה שלא נטמעה בראשך ההבנה הבסיסית בנוגע למהו פורום. להתייחס למגיבים כאל אורחים שלך, החייבים להצמד לנושא *שלך* , זה מעבר למגוחך. בכלל, אתה לא רהוט, לא מקרין אינטליגנציה או בקיאות יוצאות דופן (בלשון המעטה), חסר תרבות דיון ונודניק בלתי יאומן. רד מהעץ עליו טיפסת, מומלץ.
Pluto

Mary Jane איבחנה, שאני לא רהוט - התנצלות !

Pluto • 14 ביולי 2006
"כנראה שעליי לומר את מה שכמעט מובן מאליו: השרשור לא בבעלותך, גם אם התחלת אותו. כנראה שלא נטמעה בראשך ההבנה הבסיסית בנוגע למהו פורום" ..."חייבים להצמד לנושא *שלך* , זה מעבר למגוחך." (Mary Jane).

לא כל מה ש"שלי" הוא ב"בעלותי" - למשל: הארץ שלי...בת הזוג שלי.
בן הזוג של Mary Jane הוא כנראה בבעלותה... גם המשפחה שלה בבעלותה... Mary Jane רואה אחרת ממני את המובנים של המילה "שלי"...עבור Mary Jane המילה "שלי" נוגעת למה ורק למה ש"בבעלותה" - אצלי זה אחרת, אבל זה בטח רק בגלל שאני לא אינטיליגנטי...או אולי אצלי זה כן כך...אבל אני נכשל בלהביע את דברי בצורה רהוטה... לכו תדעו !

כאמור- Mary Jane איבחנה, שאני לא רהוט - מובאת התנצלותי ואתכם, הקוראים, הסליחה על אי-רהיטותי... מתברר שבלי רהיטות - מספר רב של קוראים מצאו עניין בנושא (כמעט 4000 ?)... מה שמראה שלפעמים נושאים שמובאים לפורום חשובים כל-כך, עד שלמרות שהם מובאים בצורה לא רהוטה, הם בכל-זאת מעניינים אלפי אנשים ... שוב, תודה Mary Jane על שהערת את תשומת ליבי לעניין הרהיטות... אני אשתדל יותר...

מעבר לכך, Mary Jane, מאחר ולא הסתייגת מעצם טענתי:
פשוט מאוד להתחפש ל"שולט"...בייחוד אם זוכים לשיתוף פעולה מ"נשלטת" בלטה (לא מתכוון לאף אחת ספציפית כאן - אז לא להעלב) ...שלא מבחינה שה"שולט" המחופש שלה הוא עבד נרצע חסר שליטה, אפילו עצמית... לפחדים ולאגו שלו...
מאחר ולא הסתייגת מעצה הטענה, Mary Jane, אני מניח שהיא מקובלת עליך !
Pluto

1000 התנצליות על אי-רהיטותי !

Pluto • 14 ביולי 2006
אני מבטיח להשתפר ...לפחות לנסות !
Mary Jane
Mary Jane • 14 ביולי 2006
זה לא יעזור, ככל הנראה.
Pluto
לפני 18 שנים • 21 ביולי 2006
Pluto • 21 ביולי 2006
אני מבטיח לנסות icon_idea.gif
בכל מקרה - אמרת: "חסר תרבות דיון ונודניק בלתי יאומן. רד מהעץ עליו טיפסת, מומלץ."
גם נאדים (נפיחות אחוריים), הרוח נושאת לאן שתחפוץ... לא טיפסתי על עצים, תודה על ההמלצה... ואני ממליץ לך ולעינבר לפתוח את העיניים... קשה לי להאמין שזה יקרה - אבל ההמלצה בתוקף icon_confused.gif