סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

על השליטה

IN YOUR MIND
לפני 13 שנים • 20 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND • 20 בספט׳ 2011
פוג -

שום התנשאות, שום קור, שום-כלום, ממש ההפך הגמור. ההפך הגמור ממש.

ובנוסח אחר, אני עונה לך כך -

אוי-ווי-מיר לייט. רק לייט , פוג.

נ.ב - גם שום ריבוי הודעות. וזו הערה קצת "גועלית" ( לייט). הריבוי נובע רק מתוך ההרגל שלי, לקחת קצת אויר בין המחשבות, ולכן להשתמש בטריק של הנ.ב -שפירושו - זאת לא תגובה חדשה, זאת תגובת המשך. אבל הנה, עיניך הרואות, אחרי שהטרנסקית העירה לי על זה, באדומה, בפרטי, הפעם הכנסתי את כל הנ.בים לאותה הודעה.

וכדי שתקלוט את רוח התגובה שלך, כי אתה נראה לי בן אדם...עוד תגובה אפשרית היתה יכולה להיות -

טוב נו, אני אכתוב פחות.

( נו, ומעלייך לא כתבה כבר על נסיונות להשתקות, או סתימת פיות? )

אבל יש פה מקום לכולם, פוג, לכולם.אין שום בעייה של מקום. וכל אחד יכול לכתוב כמה שבא לא , איך שבא לא, מתי שבא לו.

ופג, הכי חושב - אני לא מנסה להביא לך אותה בדיבור של שולט. קרא שוב את מה שאני ומעלייך כתבנו לך אחרי שסיפרת מה אמרה לך אמך, כשהיית ילד. באנו בדיבור-שולט? או שניסינו להיות רגישים לחוויה שלך? תחליט אתה. הבחירה היא חופשית, והיא שלך.

בא ברגוע
IN YOUR MIND
ובטי - אבל למה אוי-ווי-זמיר?

התגובה שלך היתה לגופם של דברים. אני לא מסכים איתך, אבל זה - בסדר גמור.

אין-יור-מיינד מביא אותה בדיבור מה זה חמוד... icon_biggrin.gif
IN YOUR MIND
פוג,"ריבוי ההודעות" שלך כופה עלי להעלות עוד תגובות..נו די, בחיאת icon_biggrin.gif
ובנימה רצינית -

פוג, קצת הבנת הנקרא, קצת. הסטופ-סטופ היה אחרי נסיון להעליב אותי אישית-לוחצת ( לא שאני נעלב בכזאת קלות, חלילה, או - אחרי מה שהרגיש לי כמו נסיון ל"סתימת פיות". ) נסיון שלא עניתי עליו בשום פנים ואופן באותו המטבע. לא כתבתי לה , נניח, כמה כולנו "נהנים" מ"איכות קטעי הקישור" הנפלאים שלה, פה ובהזדמנויות אחרות. לא שאלתי אותה "ומי מינה אותך למנחת השירשורים פה, בלי שידענו על זה.?..לא באתי לה בשום גערות או נזיפות, ו"לא הלכתי להגיד אותה לגננת" ... פשוט ביקשתי -סטופ, סטופ..זה הכל..תודה ושלום icon_rolleyes.gif .
IN YOUR MIND
היה לי משהו נורא חשוב להגיד. אבל ממש. ממש חשוב. אבל אני לא רוצה להרבות בתגובות. שלא יגידו "נסיון להשתלטות עוינת". אז נבר "מיינד". נוותר על התגובה. לא הפסד גדול. באמת. icon_rolleyes.gif
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 20 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND כתב/ה:
היה לי משהו נורא חשוב להגיד. אבל ממש. ממש חשוב. אבל אני לא רוצה להרבות בתגובות. שלא יגידו "נסיון להשתלטות עוינת". אז נבר "מיינד". נוותר על התגובה. לא הפסד גדול. באמת. icon_rolleyes.gif

אהם....אתה מודע לזה שזו גם נחשבת "תגובה", נכון?
זה מזכיר לי בדיחה ישנה מ"מוצש" עם אבי אתגר (נדמה לי) בערוץ הראשון, בשנות השמונים. שהוא קורא מכתבים למערכת:
"אבי היקר, התלבטתי הרבה האם לכתוב לך או לא. בסוף החלטתי שלא."
IN YOUR MIND
כן, פוג, זו בדיוק אותה הבדיחה.
חוצמיזה -תגובה זו אינה באמת תגובה. היא רק נראית ומתנהגת ככה. אבל אלה סתם הצגות. זאת לא באמת תגובה.
חוצמיזה 2 - נו בחייאת, פוג, אולי די עם התגובות?
עזוב אותך מתגובות, קח אפרסק icon_biggrin.gif

_________

בא ברגוע
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 20 בספט׳ 2011
IN YOUR MIND כתב/ה:
כן, פוג, זו בדיוק אותה הבדיחה.
חוצמיזה -תגובה זו אינה באמת תגובה. היא רק נראית ומתנהגת ככה. אבל אלה סתם הצגות. זאת לא באמת תגובה.
חוצמיזה 2 - נו בחייאת, פוג, אולי די עם התגובות?
עזוב אותך מתגובות, קח אפרסק icon_biggrin.gif

_________

בא ברגוע

גם זו הייתה תגובה.
IN YOUR MIND
icon_biggrin.gif
מעלייך​(שולטת)

בטי יקרה

מעלייך​(שולטת) • 20 בספט׳ 2011
בטי בום כתב/ה:

אני לא מאמינה, מצטערת.
לא מאמינה שהיא התחילה בכדי לתת מראה, השירשור התהפך לה וכשהיא התחילה להשמיץ ולהעליב את מרי ג'יין היא נענתה פתאום בתגובות שהיו פחות מחמיאות מבחינתה ורק אז זה הפך להיות שירשור על נוסח הדיבור בכלוב.

* בטי מביאה אותה במסקנות ניו אייגיות גם
* תחסוך ממני את האוי וי זמיר

את גם לא האמנת שאינני צעיף אדום אולי בדקי שוב את מערכת האמונות שלך.
ראשית, אם השרשור היה מתהפך לי לא הייתי מבקשת דם מלכתחילה אלא מסתפקת בלייקים שקיבלתי.
שנית, לא אני התחלתי להעליב ולהשמיץ את מרי ג'יין או כל אדם אחר כאן אלא הפוך.
כאמור יש לי עוד כמה מסקנות מעניינות, ועוד אפרסמן כאן,
אך לעת עתה אציין בהקשר ארבע האצבעות המאשימות, שתגובתך הראשונה כאן וכלל לא מופנית אלי היתה סתימת פיות לכל עניין.