Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
Brave Dwarf • 22 באוק׳ 2011
fog כתב/ה: גמד - לא הבנת את כוונתי: כשאמרתי "אתם טועים" התכוונתי לזה שרוב באי הכלוב מאמינים בחופש ביטוי מוחלט (אני יודע כי פתחתי על זה שרשור פעם ושאלתי). ואני לא. אני במיעוט שבעד למחוק הודעות מתלהמות כאילו אין מחר.
ובמקרה הזה למשל הפתיחות הנפלאה שלכם גרמה לכך שאדם אחד הביא לסתימת פיות המונית בנושא מאוד חשוב, שהדיעות החלוקות בו היו נורא מעניינות. מזל שהיה לי לפחות את הבלוג של בכוח., אבל זה עדיין לא תחליף לפורום. אתה בטח שכחת, פוג, אבל בשרשור ההוא עשיתי חתיכת דוקטורט (בכוח המוח מנידה בראשה) ועמדתי לצדך. שש שעות ישבתי על כל פסקי הדין בנדון. לכן אני שואל אותך, האם בתגובה הזאת שלי אתה רואה פסול, פוג? |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
וגם
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
אני מסכים איתך לגמרי פוג שחילוקי הדעות היו מעניינים וחשובים
וכל זמן שהם היו לגופו של עניין. אני באמת מציע לך לא לענות לגמד הוא לא משתין על נושא השרשור |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
Re: וגם
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
Brave Dwarf • 22 באוק׳ 2011
FOR GOOD כתב/ה: אני מסכים איתך לגמרי פוג שחילוקי הדעות היו מעניינים וחשובים
וכל זמן שהם היו לגופו של עניין. אני באמת מציע לך לא לענות לגמד הוא לא משתין על נושא השרשור מה? אתה נלחם אתי על תשומי של פוג? LOL נו באמת, ואני חשבתי שדבר לא יוציא אותי הלילה מהמרה. נכון שזה לא אמיתי וזה רק נדמה לי? קוקי, כולו שלך. מכף רגל ועד ראש (הנה, פוג. מכרתי אותך) |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
גמד - אני לא הייתי רוצה לסתום את הפה לאף אחד, גם לא לך
דבר על הבעיות הנפשיות של הנשים המוכות, דבר על הבעיות החברתיות שלהן. תאמר מצידי שיש להן אך ורק בעיות חברתיות ( או חיצוניות ), ותנסה לנמק את זה אתה יכול לנסות לדבר על אזורי החפיפה - או על השטחים האפורים כמו שבכוח-המוח קראה לזה בפוסט שלה - שיש בין המיניות של האשה המוכה לבין המיניות שלנו ( הב.ד.ס.מ ) אם אתה בקי בחוק, ספר לנו על השינוי שחל בו בשנים האחרונות, או על ההבדל בין היחס לאלימות כלפי ילדים לבין אלימות כלפי גברים. דבר על מה שאתה רוצה, ואיך שאתה רוצה. אבל בשם אלוהים, בשם אלוהים, רק אל תדבר על עצמך ( או עליי ) מיצינו |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
* תיקון - התכוונתי כמובן לכתוב - ההבדל ביחס שיש בין אלימות כלפי נשים לבין אלימות כלפי ילדים, מצד החוק
( אבל גם אלימות כלפי גברים חשובה לדיון : - ) |
|
גולוסקלפרה(נשלט) |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
אתנחתא
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
גולוסקלפרה(נשלט) • 22 באוק׳ 2011
|
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
(-:
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
כמו תמיד, שפחון - טראגי-קומית...(:
|
|
Anjelina{Eliphal} |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
For all intensive purposes
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
Anjelina{Eliphal} • 22 באוק׳ 2011
Please do not bring me up in your discussions it will be greatly appreciated.
Do not talk about me if you do not know me or havent taken the time out of your busy schedule to get to know me. I do not promote myself sexually on this site nor will I ever I am not a stripper I am not Brave Dwarf I am not a terrorist but I will become one gladly here in this site if i feel myself being threatened in any way. People can become nasty when provoked. Leave me alone Thanks |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
הדורבנים(נשלט) • 22 באוק׳ 2011
Brave Dwarf כתב/ה: fog כתב/ה: גמד - לא הבנת את כוונתי: כשאמרתי "אתם טועים" התכוונתי לזה שרוב באי הכלוב מאמינים בחופש ביטוי מוחלט (אני יודע כי פתחתי על זה שרשור פעם ושאלתי). ואני לא. אני במיעוט שבעד למחוק הודעות מתלהמות כאילו אין מחר.
ובמקרה הזה למשל הפתיחות הנפלאה שלכם גרמה לכך שאדם אחד הביא לסתימת פיות המונית בנושא מאוד חשוב, שהדיעות החלוקות בו היו נורא מעניינות. מזל שהיה לי לפחות את הבלוג של בכוח., אבל זה עדיין לא תחליף לפורום. אתה בטח שכחת, פוג, אבל בשרשור ההוא עשיתי חתיכת דוקטורט (בכוח המוח מנידה בראשה) ועמדתי לצדך. שש שעות ישבתי על כל פסקי הדין בנדון. לכן אני שואל אותך, האם בתגובה הזאת שלי אתה רואה פסול, פוג? אני דווקא זוכר, גמד, אבל ללא ספק היינו במיעוט מהדהד. ויש לכבד את דעת הרוב שנימוקיו עימו. בתגובה הספציפית הזאת שלך אני בוודאי לא מוצא פסול, וגם לא בתגובות האחרות לפורגוד, שלך ןשל אחרים. יותר מכך - כמי שרגיש מאוד לתופעת השולטים שמעיזים לזהם את הפורום הזה בלי שמץ של בושה ומודעות עצמית, ההתנהגות שלך פה בד"כ מעוררת בי הערכה. במישור אישי יותר, אני הייתי מתנהל לגמרי אחרת ממך בשלוש עמודים האחרונים, אבל זה כבר באמת תלוי בך, איך אתה בוחר לשמור על כבודך ומתי. |
|
FOR GOOD |
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
פוג
לפני 13 שנים •
22 באוק׳ 2011
FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
אני כבר אמרתי שמקומו של הדיון הוא לא בפורום הזה. אולי בכללי, אולי בפורום הבנים-על-הבנות.
הוא רק לגמרי במקרה קיבל חיים משלו בפורום הזה גם הכותרת שלו - "מירי אלוני" היא לא לעניין. אם לא היה לי בו עניין אישי, לא הייתי טורח לכתוב יותר מתגובה אחת ומה שיותר חשוב - הדיון שהתנהל בבלוג של בכוח-המוח היה עד כה, בעיני, לאין שיעור יותר עמוק ומחכים מהדיון פה. בין השאר - כי אצלה בבלוג הגיבו יותר נשלטות ( או מתחלפות ) והן ככל-הנראה מעצם-טבען מגלות יותר הבנה לגורלן של נשים מוכות, ויותר עניין בדינמיקה של אלימות או התעללות בין בני זוג ( וגם בהבדלים שיש בינה לבין ב.ד.ס.מ ) כמו גם בדרכים להניע שינוי בתוך דינמיקה כזאת. אבל בתור עובדה כל אלו שהגיבו בבלוג של בכוח-המוח ( והעלו נקודות חשובות ) בחרו שלא להגיב פה ( וכמעט כולן גם הסכימו איתה בגדול, ורק חידדו כל מיני נקודות בחילופי התגובות ). אבל אף לא אחת מהן בחרה להגיב פה. האם זה בגלל איך ששולטות מרשות לעצמן להתנהג פה? אני באמת לא יודע. |
|