the rain song |
לפני 9 שנים •
30 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
30 ביוני 2015
the rain song • 30 ביוני 2015
James Bondage כתב/ה: the rain song כתב/ה: השפרצה היא כינוי לאורגזמה נשית
כשהייתי בצבא, הביטוי "משפריץ" ובני הדוד שלו "משפריץ ניטים" (אצל כולם) ו"משפריץ ביטים" (אצל ג'ובניקים חנונים) היו תיאור לאושר בעיקר אצל גברים, אני חושב שמאותה הסיבה. וזכור לי גם שהזקנים (יענו, אלו שהיו זקנים ממני בשנתיים) היו צוחקים עלינו על הגרסה הנקייה לביטוי הנכון "משפיך ניטים", שלא משאיר הרבה מקום לשאלות. ונראה לך שלזה היי טי התכוון בשאלתו? |
|
פור גוד |
לפני 9 שנים •
30 ביוני 2015
לפני 9 שנים •
30 ביוני 2015
פור גוד • 30 ביוני 2015
the rain song כתב/ה: James Bondage כתב/ה: the rain song כתב/ה: השפרצה היא כינוי לאורגזמה נשית
כשהייתי בצבא, הביטוי "משפריץ" ובני הדוד שלו "משפריץ ניטים" (אצל כולם) ו"משפריץ ביטים" (אצל ג'ובניקים חנונים) היו תיאור לאושר בעיקר אצל גברים, אני חושב שמאותה הסיבה. וזכור לי גם שהזקנים (יענו, אלו שהיו זקנים ממני בשנתיים) היו צוחקים עלינו על הגרסה הנקייה לביטוי הנכון "משפיך ניטים", שלא משאיר הרבה מקום לשאלות. ונראה לך שלזה היי טי התכוון בשאלתו? לא ריין. אני בטוח שג'יימס - שהדבר האחרון שאפשר לומר עליו, הוא שחסר לו שכל (: - הבין שכבר ענית יפה ונכון להיי T לגבי המשמעות הליטרלית של המילה "השפרצה" ( כלומר לאיזו פעולה פיזיולוגית בגוף-האישה היא מתייחסת ), ושתגובתו התייחסה יותר לשאלת המשמעות-הסמלית שהיא קיבלה כבר, או שהיא תקבל, בשפה המדוברת. "משפריץ ניטים", בחיי שכבר שכחתי מהבטוי הזה..(: |
|