שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

הפגנת כח להטבית

סקרנית מדי
לפני 6 שנים • 26 ביולי 2018
סקרנית מדי • 26 ביולי 2018
בסדר, צודק, אין אפליה בשכר (למרות שהסיבות לכך ברורות בכל הקישורים ששמת והן קשורות ברובן לגידול הילדים). רק הגברים מופלים בישראל בכל תחום. קומו וצאו להפגין. תדרשו שישנו את החוקים. אני הכי בעד. תשיגו לכם תמיכה מכמה שיותר גורמים, תקימו אגודה ותעשו כל מה שיעזור לכם. למה לא?
דרך אגב, אני גם בכלל חושבת שבגלל גידול האוכלוסייה בעולם צריך להיות פיקוח מסוים על הילודה. מבחינתי חשוב לי יותר לשמור על העולם והטבע ואיכות החיים של מי שחי כרגע בעולם מאשר להביא כמה שיותר ילדים שיסבלו מעולם שהולך והופך לנוראי. האם זה בסדר שהפיקוח יהיה רק על חלק מהאנשים? לפי מה נחליט?

אז בגלל שסיפור החיים שלך מאוד עצוב (ואין פה שמץ של זלזול) ואתה חלק מקבוצה שסובלת מחוסר שוויון זכויות- זה סבבה שגם אנחנו?
לא הבנתי את ההגיון.

אתה בוחר דרכים מסוימות להילחם בעוולות שנעשו לך, אנחנו בוחרים דרך אחרת. האם בהכרח שלך טובה משלנו? האם העובדה שקמנו והתאגדנו גורמת לך להרגיש לא נעים כי אצלך זה עובד פחות טוב או שאין מי שעוזר לך? (באמת שואלת כדי לנסות להבין מה גורם לך להיות כל כך מלא בכעס/שנאה כלפינו)
עבד משועבד{עבד}
עבד משועבד{עבד} • 26 ביולי 2018
סלייב,
1. גם לך האשה נתנה ביצית ושמשה "חממה"
2. כמו שיש טכנולוגיה להפסקת החיים בדרך לא טבעית
יש טכנולוגיה ליצירת חיים בדרך לא טבעית.
אבל לטכנולוגיה שמפסיקה חיים בדרך לא טבעית
באמצעות פצצות מסוגים שונים אתה לא מתנגד
מפני שכבר התרגלת לזה ואין לך בעיה לממן אותה
בסכומים ענקיים ואתה אפילו גאה בה.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
סלייב, אני קראתי את דבריך והגבתי אליהם. אתה פשוט מתעלם מדבריי ומשנה את הטיעון שלך.
אני לא טוען ש"מגיע לי". אני טוען שיש שוויון זכויות, או לפחות שאיפה לשוויון, בדמוקרטיה. אם המדינה נתנה זכות לאזרחיה, שתתן אותה לכולם. אם רוצים לבטל פונדקאות לחלוטין, זה סיפור אחר.
אגב, מה הטיעון שלך למשמורת משותפת או זכות לראות את ילדך? האם הוא במקרה "כי אני אבא שלו, מגיע לי"?
אני מבקש מימון זהה לזה שאחרים מקבלים, לא אגורה שחוקה יותר.
ואני דורש שאם אישה א' רוצה (רוצה!) לתרום לי ביצית, ואישה ב' רוצה (רוצה!) להעניק לי את השימוש ברחם שלה, המדינה תוציא את האף שלה מענייני ותאפשר לזה לקרות, פה על אדמת הקודש.
והחוצפה שלך לקרוא לזה גחמה היא פנומנלית. כי אין הבדל בין הרצון של גבר בילד, חד מיני או לא, לבין זה של זוג. או ששניהם גחמה או ששניהם לא. ואם כל מקרה לגופו, אז תעביר את כל ההורים הופטנציאליים סינון לקביעת גחמתיות.
גייז משרתים בצבא. גייז משלמים מיסים. יש לגייז אותן חובות כמו לך. אבל כשגייז שואלים איפה השוויון בזכויות, אתה הופך אותנו לחבורת בכיינים שרק אומרים "מגיע לי, מגיע לי".
אגב, אני מדבר בשם הסוגייה ומתוך השתייכותי לקהילת הלהטב. יש לי ילדים שהגיעו לעולם בדרך הטבע, עם אשתי, תודה לבורא עולם. אז אני לא נזקק לחוק הזה.
אבל הקהילה כן. וכן, מגיע לנו
עבד משועבד{עבד}
עבד משועבד{עבד} • 26 ביולי 2018
סלייב,
הלהטבים נמצאים בחזית, והאינטרס שלך הוא לתמוך בהם.
מפני שכמו שהמדינה מתעללת בך היא מתעללת בהם גם.
ההבדל הוא שלך אין כוח מול המדינה ולהם יש. ולכן ההצלחה
שלהם בנושאים שונים יכולה לעזור גם לך. הם נלחמים למען
עצמם אבל בדרך עקיפה גם בשבילך.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
שיר כאב כתב/ה:
הדבר היחיד שמגיע לכולכם זה קבורה. רצוי אחרי המוות, כן?

קודם כל, אני בטוח שחלקנו צריכים להקבר לפני. הבנתי גם שיש פטיש כזה. ואפילו קבורה לא מגיעה לכולם במידה שווה בארצנו. מסכים איתך שהזכות למות היא אכן של כולם, ועל חלקנו נכתב שזה צריך להיות בסקילה.
את עמדתך בנושא הבנתי, אני חושב, וזו עמדה הגיונית. עמדתו של סלייב אינה כזו. אם תרצי, אסביר לך בדיוק איפה אני רואה את ההבדל.
ועד שאמות, תני לי לריב עם אנשים. בבקשה? אחרי הכל, לא מגיע לי?