לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

לפעם הבאה שמישהו יטען שהשמאל אלים בדיוק כמו הימין

starduskonfire
לפני 3 שנים • 11 בינו׳ 2021
starduskonfire • 11 בינו׳ 2021
אני לאזוכר שכתבתי אתם ה0מולנים באופן כללי, ולא זכור לי ששיכתי אותך למכנה. אז כידוע לי אין שום התעלמות מעובדות מצידי.
אין לי שום עניין להגדיר אותך כחלק ממכנה שאתה לא מזוהה איתו, כמו שאני לא נותן לאנשים לשייך אותי לימין למרות הזהות בחלק מהפיסות של הליברטרינים עם הימין (המיינסטרים).

כל מה שאני עושה זה מאתגר את ההגנות שאתה מציע למען השמאל בנסיון שלך להשוות בין תפוזים לתפוחים.

לגבי התגובות, שים לב איך אתה מזיז את קו הגמר, אני אמרתי שהימנים מודים באלימות רק אומרים שגם השמאל עושה אותו דבר.
ואתה אומר תראה, הם לא מגנים. כן! זה בדיוק מה שאני אומר, הם מודים בזה, וחושבים שזה או לגיטימי או לא מייצג אותם או מגיע ל0מלנים.
מה שאני אומר לגבי השמאל (ומי שמגונן עליו), זה הנטיה להכחשה מפגרת של העובדות.

אתה למשל בעמוד הראשון בוחר לציין שימניים מתחזים לאנטיפה גרמו לאנטיפה להראות אלימים. ואתה באמת מאמין שזה מה? זה איכשהו מתשתש את העובדה שאני יכול לשלוף שעות של תיעוד של אנטיפה לא מתחזים שדופקים לזקנים נבוטים בראש?
יש לפחות מקרה אחד מתועד של אנטיפאי אסלי שלקח חלק בפריצה לקפיטול. זה איכשהו מתשתש את העובדה שמי שפרץ לקפיטול הייה תומך טראמפ?
אולי אתה לא חושב ככה, ואתה מוזמן להבהיר עמדות.

אתה עוד מביא נקודה שקרית לחלוטין שלא הייה אלימות כשטראמפ נבחר ב2016, הייה גם הייה.

שים לב לעוד נקודה מעניינת, כמה שיח יש היום בתקשורת על תיאוריות קונספירציה של Q.
בימין המיינסטרים זה נישה מאוד קטנה של מאמינים, והמינסטרים מתנער מזה.
אבל איזה דממה על התיאוריית קונספירציה של הזונות המשתינות של פוטין. היחידים שמתנערים מזה בשמאל
זה פרוגרסיבים הארד קור סטייל ג'ימי דור.

ואני יכול להמשיך עם הדוגמאות.

ואיזה קטע, המנייה של טוויטר צנחה ביותר מ10 אחוז.
Flupi
Flupi • 11 בינו׳ 2021
דרקן ראהל,
קראתי את התגובה שלך..
מעריך את ההשקעה...

נניח,עדיין לא סותר את זה שהשמאל אלים יותר מהימין.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
הבנתי. אתה אומר: נכון, אם רושמים את כל האלימות, הרשימה של הימין באורך הגלות, ושל השמאל קצרצרה. וזה אומר שהשמאל אלים יותר.
כלומר, לא אכפת לך מהמציאות, לא אכפת לך מספרים, לא אכפת לך כלום. אתה פשוט תמשיך לחזור על המנטרה, כמו דתי שמתפלל.
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
[quote="starduskonfire"]אני לאזוכר שכתבתי אתם ה0מולנים באופן כללי, ולא זכור לי ששיכתי אותך למכנה. אז כידוע לי אין שום התעלמות מעובדות מצידי.

מתוך התגובה הקודמת שלך:
כן, נכון יש אצלינו אלימות אבל גם אתם השמאלנים אלימים

אין לי שום עניין להגדיר אותך כחלק ממכנה שאתה לא מזוהה איתו, כמו שאני לא נותן לאנשים לשייך אותי לימין למרות הזהות בחלק מהפיסות של הליברטרינים עם הימין (המיינסטרים).

מהתגובה הקודמת שלך:
כן, נכון יש אצלינו אלימות אבל גם אתם השמאלנים אלימים

אתה שקרן, סטארדאסק. שקרן חכם לפחות היה מוודא שאין איך לתפוס אותו, אתה אפילו לא זה
Flupi
Flupi • 11 בינו׳ 2021
לא לא...
אתה נותן דוגמאות של ילד קטן..״רצחתם ראש ממשלה״-בחייאת..אתה מסכם את כל הימין בפנאט אחד?

אני משער שאתה שמאלני..משמע אתה מישהו שתומך בזכויות אדם ובמתן שטחים וכד׳ במגזר הערבי.אממה, לפי הטענה שלך כל הערבים רוצחים(אם מעלים למשוואה את פיגועים)-אז הם מסוכנים ולא מגיע להם את הנ״ל.

אתה מעלה דוגמא- ״הימין יצא את לה פמיליה״-אתה רק מצטייר מושפע יותר מהם..סהכ אוהדי כדורגל שמערכי את סמלי המדינה..שאותם שמאלנים משחיטים ומבזים..כנ״ל את ראש המממשלה המכהן..

אני מתאר לעצמי שאתה מעדיך שביבי אשם בכל..שבתקופת הקורונה הממשלה נכשלה-משהו שבכל העולם מתנהל פיקסס😂....בטח אתה מצהיר שהמצב במדינה קשה..שהורינו קנו בית(!!) במאה אלף שקל..והיום מינימום מליון-אבל אתה לא תגיד שהערך של השקל עלה בגלל שהכלכלה שגשגה..

ודא ביבי...מואשם בפלילים...לך תקרא את כתבי האישום..ותגיד אם זה מצדיק פיטורים..
ובנינו..גם אתה וגם אני יודעים שהיום אזרח שאתה לא מכיר יכול להצהיר שפגעת בו בדרך כזו או אחרת ולהגיש תלונה שתגלגל לכתב אישום וכד..השמאל כבר ערך משפט שדה..לדעתי לו הדרך הייתה כשרה,נכונה ובטוחה..הם היו מחכים לגזר דין לפני כל הטררם המיותר שמצייר אותם לא טוב..

אתה תגיד שהימין מפצל..בעוד שהשמאל סהכ מחבב את כלל תושבי המדינה כולל החרדים,הספרדים או אולי בכלל תושבי הפריפריה🤔

תהיה אזרח/אדם טוב..תכבד את האחר..עצם העובדה שאתה מעלה פוסט/עניין כזה..תציץ בדבשת של עצמך לפני..
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
פלופי, איזה שיחה מרתקת אתה מנהל עם עצמך.
הייתי ממש מרותק לקרוא את כל הדעות האלה, שלא ידעתי שיש לי.
אני תמיד שמח כשמישהו כמוך בא ומספר לי מי אני ומה אני חושב. הרי הרבה יותר קל להמציא את הדעה, מאשר לבדוק מה היא. מה שכתבת אפילו לא מתאים לדברים שאמרתי פה, בדיון הזה.
בקיצור, אחרי שגמרת לנצח איזה שמאלן דמיוני שהוא לא אני, אתה מרגיש טוב? אתה יכול לישון בשקט? או שאולי, רק אולי, אתה מבין שכל מה שכתבת לא נכון? שאלה לא הדעות שלי בכלל?
עזוב. מי שחי בפנטזיה שהשמאל יותר אלים מהימין, למה שאצפה שיתחבר לרגע למציאות, וינסנט להבין את הדעות שלי, לפני שהוא מתווכח איתן?
Flupi
Flupi • 11 בינו׳ 2021
אוהבים אותך
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
אוי, אתה חמוד כשאתה מדמיין אותי, ועוד יותר חמוד כשאתה גם משקר, וגם מתעלם ממה שכתבתי.
לא סובל אותך
Flupi
Flupi • 11 בינו׳ 2021
מממ
צודק..
אמרתי לך מראש שהשמאל אלים יותר..

לך תתקו את העולם ההזוי שאתה חי בו..אל תנסה לתקן עולם שמתנהל לפי התקן..
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
אין לך מושג באיזה עולם אני חי. אין לך מושג מה אני חושב על כל מה שכתבת בשמי, כי לא טרחת לשאול. למרות שאמרתי כאן שלוש פעמים שאני לא מחשיב את עצמי שמאלן, אפילו את זה לא יכולת להפנים.
להגיד לך שאתה בלתי נסבל, בגלל שאתה שם לי מילים בפה, זו לא אלימות
להגיד כמה אני גרוע בעיניך, ואז שאתה אוהב אותי, זה לא שום "כל ישראל אחים", זה פשוט צביעות