אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כמה חסומים יש לכם?

Gold Fish{FLR}
לפני 3 חודשים • 11 באוג׳ 2024
Gold Fish{FLR} • 11 באוג׳ 2024
אפשר להסיר בבקשה את החסימה?
מבטיח להתנהג.
SWAY
SWAY • 11 באוג׳ 2024
החוסם במומו חוסם,
וגם לא לעולם חוסם
Honey Bee​(נשלטת)
Honey Bee​(נשלטת) • 11 באוג׳ 2024
Marcus Wright כתב/ה:
Honey Bee כתב/ה:

לסיכום:
מילים יכולות להיות סופר אלימות.
אפשר להתייחס לכל סיטואציה לגופה.
ותהיו טובים.
זהו (:

אנשים פה חוסמים אחרים שמעולם לא היתה להם איתם אינטראקציה. זה לחלוטין אלים בעיני.

נכנסים לפרופיל של מישהו. קוראים. לא אוהבים. חוסמים.
רואים תגובה של מישהו בפורום. לא אוהבים. חוסמים.
קוראים פוסט בבלוג. לא אוהבים. חוסמים. (וכמובן שיש הבדל בין חסימה לבין הסתרת בלוג. זה כבר דיון אחר לחלוטין)
רואים הודעה בצ'ט הכללי. לא אוהבים. חוסמים.
מקבלים פניה בצ'ט של "היי". לא אוהבים. חוסמים.
זכותם.
ואני "אגדיל" לומר ו"אספק את הסחורה". זכותם להיות הזיה.
.

הכלוב לא משרת את כל המשתמשים באותו האופן, לא כולם נמצאים כאן בשביל קהילה ובית ומקום לנהל דיונים ושיח חופשי ופתוח.
יש אנשים שנמצאים כאן מסיבות שונות, יש פה אנשים שהסבירו שהם מתייחסים לפלטפורמה הזאת ממש כאפליקציית היכרויות וזו הדרך שלהם לנהל את המיון בין מי שפוטנציאלי עבורם ומי שלא.
מכאן אתה בוחר לקחת את זה באופן אישי ולתת פרשנות להתנהגות של אנשים, שלא בהכרח משקפת את המציאות ובטח לא את הכותרת שתחתה אתה מכניס אותם. אפשר להעביר ביקורת על התנהגות ולומר, וואלה, לא מבין את זה. גם אני לא מבינה את זה, וגם אם אני מבינה, אני ממש לא מתחברת לזה. אבל זה שאתה לא מבין משהו, לא הופך אותו לאלים.

וסליחה, אני לא מכירה אותך, אבל אם אכן קרוב למאתיים איש חסמו אותך וכל מה שיש לך לומר על זה זה שזה אלים ודוחה ולהאשים את ולהתנגח בכל מי שחושב אחרת בנושא, אז בחייאת, טול קורה קצת.
WereJew{Sloppy Jew}
WereJew{Sloppy Jew} • 11 באוג׳ 2024
נכון לעכשיו - 7 אנשים.

יש דברים שמפריעים לי שמדברים עליהם כמו בגידות וכדומה, בתור מישהו שעבר בגידה אז לא בא לי לתת להם את התחושה של הסיפוק מלקבל יחס ממישהו כמוני icon_smile.gif
וכמובן גם אנשים טפשים.
סנטוריון
סנטוריון • 11 באוג׳ 2024
Marcus Wright כתב/ה:
אתה חוסם א.נשים שמעולם לא היתה לך אינטאאקציה. רק כי הן נשואות שחלילה לא יפנו אליך.
אבל מבסס ומאשרר לעצמך את המעשה על בסיס מקרים בהם כן יש. אינטראקציה. או על בסיס מקרים רחבים בהרבה אשר אינם מקבילים למקרה הפרטני שכאן.
אתה משווה את עצמך למתנגדי הגירה בממלכה המאוחדת?

עשית סלט מכל מה שאמרתי, אז רק כדי להבהיר:

1. הסברתי בצורה ברורה שאני חוסם נשים שרושמות "נשואים" בגבולות שלהם (למעט מקרים מיוחדים) כי זה עושה לי סדר. למשל, כשאני נכנס לצ'אט אני מיד רואה מי חסומה ומי לא. אם כלובי היה מייצר אופציה אחרת למיונים סביר להניח שהייתי משתמש בה.

2. אני לא משווה את עצמי למתנגד הגירה. אני מראה לך לאן מובילה הטענה שלך שמלים וחסימות הן אלימות.
Bitchy
Bitchy • 11 באוג׳ 2024
חסומים - 110

חוסמת כי מעיקים,
או אומרים שטויות ולא נעימים.
לרוב הם כאלה שחופרים לי ולא מבינים מה זה לא.
Salkinlasse​(נשלטת)
Salkinlasse​(נשלטת) • 11 באוג׳ 2024
10.
זוכר את הסיבה לשניים מהם, וזה כי הם לא הפסיקו לנסות ליצור איתי קשר גם אחרי שאמרתי שזה לא מתאים לי.
השאר בטח סתם אמרו משהו מטומטם מספיק כדי שאחסום אותם באותו הרגע. לא זוכר, לא מפריע לי שהם חסומים.
- ריקוד מושחת -

נכון!! כמו שלכל דבר יש - חסרונות ויתרונות!!

- ריקוד מושחת - • 11 באוג׳ 2024
לחסימה יש גם חסרונות. נניח שאחד או אחת שאמרו משפט שלא הובן כהלכה והוא או היא נחסמו. גזר דין במקום ללא שלב של טענות או הוכחות.
החסימה היא לנצח. לא חושב שאי פעם חסימה כלשהי הוסרה.
ולפעמים היא יכולה לפגוע. למשל זורקים משפט לצד השני וחוסמים מבלי שהוא יכול להגיב.
בנוסף אנשים מתבגרים ומשתנים עם השנים ולעומת זאת החסימה היא כאמור לנצח.
- ריקוד מושחת -

נכון!! כמו שלכל דבר יש - חסרונות ויתרונות!!

- ריקוד מושחת - • 11 באוג׳ 2024
לחסימה יש גם חסרונות. נניח שאחד או אחת שאמרו משפט שלא הובן כהלכה והוא או היא נחסמו. גזר דין במקום ללא שלב של טענות או הוכחות.
החסימה היא לנצח. לא חושב שאי פעם חסימה כלשהי הוסרה.
ולפעמים היא יכולה לפגוע. למשל זורקים משפט לצד השני וחוסמים מבלי שהוא יכול להגיב.
בנוסף אנשים מתבגרים ומשתנים עם השנים ולעומת זאת החסימה היא כאמור לנצח.