![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
Bluecollar(שולטת) • 12 בפבר׳ 2025
אגב, אני לפעמים מפנטזת לדרוס אנשים.
יש משהו שמרסן את הפנטזיה הזו, וזה לא החוק שישלח אותי לכלא |
4
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
BANE(שולט) • 12 בפבר׳ 2025
זה לא סתם פטיש, זה שיעור על היררכיה. כשאני גומר בתוכה, הוא לא שואל שאלות הוא מלקק. לא כי היא הכריחה אותו, אלא כי הוא מבין שאין לו בחירה. זה לא הגוף שלו, לא הזרע שלו, לא הכוס שהוא משרת זה שלי. וכשהיא מחייכת אליו, רואה איך הוא מלקק את מה שהשארתי, היא יודעת בדיוק איפה כל אחד עומד.
אין פה שוויון, אין פה הדדיות. יש שליטה, יש בעלות, יש את מי שלוקח ואת מי שמנוקה אחר כך; |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
זאלופון(שולט) • 12 בפבר׳ 2025
Bluecollar כתב/ה: זאלופון כתב/ה: פרלין כתב/ה: השוקע כתב/ה: -wintermute- כתב/ה: לדעתי צריך פה עוד 10 עמודים.
מה לגבי פוקו? למה אף אחד לא הזכיר אותו? אני הזכרתי אותו בהתכתבות על הדיון הזה, אם זה נחשב מרגישה שרק עושים איתו טיזינג כל הזמן. מה פוקו היה אומר? שלא יפה לתייג מישהו כפדופיל רק בגלל שהוא תומך בסקס עם ילדים ואנחנו צריכים להפסיק לשפוט פנטזיות של אחרים דווקא במקום הזה שאמור להיות מקבל ומכיל. סתם כי היית סרקסטי. לי יש פנטזיות על חדירה בכוח. זה לא אומר שאיישם את זה לוטוס הגיבה על סרט פורנו די הארד קור שמפוצצים שם אישה גם במקומות שלא נראה שבטיחותיים...זה פנטזיה זה פורנו.. אתה צודק לגבי הפדופיליה. למרות שגם את הדחף הזה אפשר לרסן לי בעצמי יש פנטזיות אלימות וסדיסטיות שלא אממש, הכל טוב. התגובה על פוקו היא בגלל שהוא באמת התבטא בזכות הלגיטימיות של יחסים מיניים עם ילדים (ויש טענות שעשה יותר מלהתבטא) וזה מצחיק בהקשר של השרשור הזה. |
2
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
התשתם אותי.... אבל.......
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
מביט מהצד(נשלט) • 12 בפבר׳ 2025
FootJunky כתב/ה: variation כתב/ה: FootJunky כתב/ה: variation כתב/ה: FootJunky כתב/ה: מה לא הבנת בזה שזה לא הימשכות בשבילי או בשביל כל אחד שנמשך לפטיש הזה שגבר יזיין אותי בתחת, זה לא, ובחיים לא הייתי עושה את זה סתם ככה, אני גם לא מפנטז על לשכב עם גבר בחלומות שלי, קשה לך לקבל את זה אה?
אני אפנטז על גבר שיזיין אותי בתחת בנוחכות אישה, כי זה יראה לה שאני גבר בטא ושהמקום שלי בהיררכיה הזאת היא הכי נמוכה שיש, זה נקרא בשפה המקצועית "ה ש פ ל ה" אני נמשך להשפלות כמו שכתבתי לסושי הטעימה - נניח ואני לא אוהב הרצאות רשות וכולם יודעים בכיתה שאני שונא הרצאות רשות, אם השולטת שלי תכריח אותי לצפות בהרצאות אז הזין שלי יעמוד? לא, למה? כי זה לא משפיל ואם היא תכריח אותי לצפות בהרצאות האלו ערום עם כלובון? אז כבר אני כן אהיה מגורה, למה? כי זה משפיל אבל עצור הכל! אם אתה נהנה בדרך כזאת או אחרת לראות הרצאות אז אתה אחד שאוהב הרצאות, וזה לא נכון, אני שונא לצפות בהרצאות רשות האלו, במילא החומר שם לא יהיה במבחן אני לא אחפש שולטת שתכריח אותי לצפות בהרצאות רשות רק כדי שאוכל לצפות בהם וככה גם אוכל להפיל את זה עליה ואתחמק מהסברים לכיתה על למה ראיתי הרצאות רשות כשכולם יודעים שאני שונא, נכון? זה ממש מטומטם לחשוב שכן, משעמם לי בחיים שאני אחפש מישהי שתכריח אותי לעשות משהו שאני לא חייב לעשות ולא רוצה לעשות ושאין בזה שום תועלת לה או לי ושום דבר משפיל? למה שאעשה דבר כזה מפגר? אותו דבר עם גבר שיזיין אותי בתחת באיזה יום בהיר אחד, אני לא חייב לעשות את זה, לא רוצה לעשות את זה, ובטח שלא אחפש שולטת שתכריח אותי לעשות סקס עם גבר בחדר במלון לבד, רק אני, הוא והאהבה, נכון? אחרת כבר הייתי מחפש בטינדר גברים, אהה סליחה, אתה לא מאמין לי בכל מקרה בנוסף כתבת "בצורה דומה, אדם לא יכול לפנטז על דברים שבאמת מכאיבים לו או באמת משפילים אותו - כי אם זה באמת היה כואב לו, מפחיד אותו, או משפיל אותו, הוא לא היה מפנטז על זה" כתבת את זה ברצינות? אפשר להפריך את זה בשניה, אני מפנטז על לקבל כאפות לפנים מאישה, אתה מסכים איתי שלקבל כאפה מצלצלת לפנים זה כואב? אז גם כואב וגם פינטזתי על זה... אגב גם לזה יש שם מקצועי, זה נקרא "מזוכיסט" יקירי, מבקש שתסתכל רגע על מה שאתה אומר: אתה אומר שגבר יזיין אותך בתחת - זה משפיל, הופך אותך לבטא מדוע זה לא נתפס בעיניך כמו זוג סטרייטים שעושים סקס? האם אישה ונילית שאהובה חודר אליה נתפסת בעיניך מושפלת? בוודאי שלא. מדוע כשגבר נחדר זה משפיל בעיניך? איך התפיסה שלך אינה הומופובית? נשמה יקרה שלי אתה עושה מיקס כשאישה ונילית נחדרת על ידי הגבר שלה זו בהחלט אינה השפלה גם כשהומו נחדר על ידי הגבר שלו זו בוודאי שלא השפלה כשגבר סטרייט נחדר על ידי גבר אחר בנוחכות ובציווי השולטת שלו זו בהחלט השפלה, גם כשאישה תצווה עלי לרדת על 4 ולחדור אלי עם סטראפון זה יהיה משפיל בגלל הסיטואציה ומטבע הדברים בו גבר סטרייט אמור לחדור אל האישה ולא להיפך אני אתן דוגמה שתעשה את הכי הרבה סדר ותוכיח שאני לא הומופוב למה להיות מצווה על ידי שולטת לרדת על 4 ולנשק לה את כפות הרגליים זו השפלה? מה משפיל בגוף האישה? מה הבעיה בכפות רגליים? כי מטבע הדברים ובאותה סיטואציה, להיות על 4 ולנשק כפות רגליים זה אקט משפיל מנגד אם עכשיו הבת זוג העתידית שלי תניח עלי את כפות הרגליים שלה תוך כדי שאנחנו רואים סרט ואני מרוב אהבה אליה אתן לה נשיקה בכפות רגליים כי אני לא יכול לחיות שניה בלעדיה, אז זו השפלה? בוודאי שלא אתם עיוותם את הסיטואציה זו הבעיה לא רואה בזוג הומואים חודרים אחד לשני בשום צורה משהו משפיל, תאמין לי... אחד הדברים שהכי ריגשו אותי פה בכלוב, היה טקסט של ארצ'אנג'ל, שהיא שולטת חודרת, היא דיברה על החדירה עם סטרפאון, על חדירהלגבר כמעשה של אהבה ואינטימיות בכלל לא כאקט של השפלה אני מעלה את זה, כי אני מנסה להסביר לך שחדירה אינה בהכרח שווה השפלה, לא על ידי גבר סטרייט או גיי, ולא על ידי אישה אלה הכל הקשרים שלך, שכשגבר יחדור אליך ואישה תראה את זה - זה משפיל אני יודע לגמרי שאתה לא הומופוב בחיים, אין לי ספק בכך כוונתי היתה לדבר על נושא השרשור - פורסד בי - ועד כמה הוא פורסד בכלל וכמה הוא אולי ביסקסואליות לטנטית שמאחוריה הומופוביות פנימית אני עדיין מחזיק בדעותי, אבל יודע שאני לא יודע הכל, ומאמין לך לגמרי שמה שאתה כותב הוא האמת שלך כרגע. שמח שהדיון לא פוגע בך או מאיים עליך כמו שכמה אלוהי מוסר פה מנסות, להציג אותך כקורבן של מישהי או מישהם אני מבין שחדירה אינה שווה בהכרח השפלה, מקבל, גם אני קראתי פה כמה פוסטים כמו הפוסט שהזכרת של ארצ'אנגל בנושא, ודווקא ובדיוק בגלל זה, אותו אחד שכתב שאני הומופוב לא יכול לטעון את זה, אין פה חד-חד-ערכיות אגב דווקא בנושא השירשור פורסד בי אני כן רואה בחדירה משהו משפיל, זו חדירה שלא כבחירה והיא אכן משפילה בעיניי תודה רבה שאתה מאמין לי שאני לא הומופוב בחיים האמיתיים וגם לא דרך מסך ![]() אל תתלהב חח אני עדיין חושב שפורסד בי הוא בדרך כלל דו מיניות בתחפושת, בגלל הומופוביה *פנימית* אתה חושב שלא, שאתה מפנטז על זין בתחת והפה רק כי זה משפיל שמע, העיקר שתחטוף כבר זין בתחת... אין לך מושג איזה כיף זה[/quote] המשפט האחרון לפנתאון |
1
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
12 בפבר׳ 2025
FootJunky • 12 בפבר׳ 2025
BANE כתב/ה: זה לא סתם פטיש, זה שיעור על היררכיה. כשאני גומר בתוכה, הוא לא שואל שאלות הוא מלקק. לא כי היא הכריחה אותו, אלא כי הוא מבין שאין לו בחירה. זה לא הגוף שלו, לא הזרע שלו, לא הכוס שהוא משרת זה שלי. וכשהיא מחייכת אליו, רואה איך הוא מלקק את מה שהשארתי, היא יודעת בדיוק איפה כל אחד עומד.
אין פה שוויון, אין פה הדדיות. יש שליטה, יש בעלות, יש את מי שלוקח ואת מי שמנוקה אחר כך; ... ויש את מי שחי בסרט ביום ששולטים יבינו שהם משרתים פנטזיות של נשלטים בדיוק כפי שנשלטים משרתים פנטזיות של שולטים - נתקדם לאנשהו. אחד רוצה להשפיל גבר אחר באמצעות אישה השני רוצה להרגיש מושפל על ידי גבר אחר באמצעות אישה האמת היא שאין שום היררכיה, אין שום בלעדיות. אין מי שלוקח ומי שנלקח. יש מימוש פנטזיות הדדי במסגרת תיאטרון בדסמ"י שבו כל אחד ממלא תפקיד, ודרך אגב, מצטער לגלות לך, הכוכב האמיתי בסצנות כאלה הוא הגבר הקוקולד, לא הבול, הכל מתרחש כדי לשרת אותו - כדי שהוא יושפל, שזה הרי מה שהוא רוצה. |
9
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
13 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
13 בפבר׳ 2025
הלן הדוב • 13 בפבר׳ 2025
אני חושב שלפחות חצי מהגברים שבעניין של פורסד בי סתם מפחדים להודות שפשוט בא להם זין.
|
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
13 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
13 בפבר׳ 2025
bondman(נשלט){FLR} • 13 בפבר׳ 2025
הלן הדוב כתב/ה: אני חושב שלפחות חצי מהגברים שבעניין של פורסד בי סתם מפחדים להודות שפשוט בא להם זין.
בתור חובב פורסד בי מדופלם ושגם מימש לא פעם במהלך השנים, אתה בהחלט צודק. מי שאין לו גרעין לא ינבוט…. |
6
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
13 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
13 בפבר׳ 2025
FootJunky • 13 בפבר׳ 2025
bondman כתב/ה: הלן הדוב כתב/ה: אני חושב שלפחות חצי מהגברים שבעניין של פורסד בי סתם מפחדים להודות שפשוט בא להם זין.
בתור חובב פורסד בי מדופלם ושגם מימש לא פעם במהלך השנים, אתה בהחלט צודק. מי שאין לו גרעין לא ינבוט…. משפט טוב, זה עם הגרעין.. אימצתי ![]() אבל איך אתם לא מתביישים? השוקע אמר שזה ממשטר לדבר ככה! והוא היה רציני! הוא לא סיים את הפוסט במילה ביצ'ס! |
0
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
אני וזה(נשלטת) • 14 בפבר׳ 2025
היי היי
דפנטלי קינק מוכר אני אפילו חווה אותו בעצמי התלהבתי האמת לראות אזכור שלו, כי בדכ זה לא מוזכר אצלי זה יותר שיכריחו אותי להיות עם גבר כי אני לסבית אז זה קצת מוזר לחשוב על זה כפורסד בי אבל זה סוגשל זהו אמרתי את דבריי ביי ביי בינתיים |
3
|
![]() |
![]()
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
לפני חודש •
14 בפבר׳ 2025
איתר(נשלט) • 14 בפבר׳ 2025
הלן הדוב כתב/ה: אני חושב שלפחות חצי מהגברים שבעניין של פורסד בי סתם מפחדים להודות שפשוט בא להם זין.
בא זין אבל לא בא גבר |
0
|