|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 28 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: Let’s set the record straight,
„ The primary meaning is applied to those practicing Lifestyle / total power exchange / 24/7 D/s relationships. It means that the submissive agrees to all decisions and actions of the Dominant, even in cases where they would normally object or experience discomfort. The submissive waives their right to make decisions (in some areas or in their entire life). It is an extreme form of power exchange and relies on absolute trust between partners. … The secondary meaning is that of rape play and similar games - where the Bottom acts as though they are resisting and objecting to what is happening…“ נדמה לי שכדאי שנתחיל מ-0. הגדרות. מאיפה ההגדרה? כי היא יחסית צרה למה שאני מכירה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
מקום שרירותי ברשת
מוזמנת לשפר את ההגדרה |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
פישוטו • 28 ביולי 2025
► masoul כתב/ה: ► פישוטו כתב/ה: זה לא cnc, זה פשוט ביטוי להיררכיה ביניהם.
אולי גם אלמנט של שימוש חופשי או 24/7. בcnc יש אלמנט של כפיה והכרח, הסכמה שנלקחת בכח. בשביל שזה יהיה cnc הסיפור הזה, מסול צריך להתנגד לסטירות ולהיות חסר אונים/ להתנגד כשהן נוחתות עליו. סורי. אבל לא. זו לא ההגדרה של CNC. ההגדרה של CNC היא הסכמה גורפת מראש, בלתי חוזרת. אין לזה קשר לכפיה, ואין לזה קשר לכוח שיש או אין לנשלט. שני הפרמטרים היחידים שישנם בCNC הם, הסכמה בלתי חוזרת מראש. ושבזמן הארוע, ההסכמה הזו גוברת על אי הסכמה. קרי, למרות שאמרתי מידי פעם בארועים הללו, שהשיח חשוב מידי בשביל לדבר אותו בידיים, קרי, אני לא מעוניין בסטירה, עדיין הסטירה הגיע, כי זו ההסכמה הגורפת שנתתי מראש. אם הידיים שלי היו קשורות בארוע זה לא היה עושה את זה יותר או פחות CNC. זה היה לא רלוונטי. הסכמה שנלקחת בכוח, כמו שאתה כותב, זה אונס. גם לתת סטירה למישהו שבאופן מובהק וברור לא רוצה לקבל אותה זה לאנוס אותו. אונס -הכרח. בCNC יש הסכמה. זה כל העניין וכל מה שעושה את זה לא אונס. וגם אם בזמן הארוע, יש נסיון לבטל את ההסכמה הזו, במילים או בכוח, אי אפשר לבטל אותה, לא כי כוח, לא כי מישהו קשור או חלש, אלא כי הוא כבר הסכים לכך ולא יכול להתחרט יותר. ככה בדוגמא של פרלין, שבעצם פותחת את הנושא והשרשור, היא נלקחה בכוח כי היא היא נתנה את ההסכמה שלה לכך, אין לזה קשר לכך שלשולט שלה יש יותר כוח מאשר לה, השולט שלה ביצע בה את זממו כי הסכימה לך, מראש, באופן גורף, ולא כי היה לשולט שלה יותר כוח עליה. ואותו דבר בדוגמא שלי. הסטירה עפה כי הסכמתי מראש ובאופן גורף. ולא כי לשולטת שלי היה יותר או פחות כוח עלי. CNC הוא בדיוק ההפך מאונס פישוטו. CNC זו הסכמה. הסכמה קשה, הסכמה גורפת, הסכמה בתנאי אי ודאות קשים, ועדיין הסכמה שמכוחה פועלים, ולא מכוח הכוח, לא מכוח החוזק הפיזי. אתה שוב חוזר ומבלל בין שימוש חופשי, דינמיקת 24/7, וcnc. וחשבתי שבעמוד 6 בערך מיצתם פה את ההשוואה לאונס שגרמה לי לא להכנס לדיון מלכתחילה. אז לא מסול, לקיחת הסכמה בכח היא לא אונס מסול. אם הוסכם מראש שסיטואציה כזו יכולה לקרות. מעיין פרדוקס כזה. זאת פרטיקה בדסמית נפוצה, שאפילו יש לה שם - consensual non concent. אתה ממשיך לדבר איתי על התמסרות ועל הסכמה ועל מה שאתה נתת בסיטואציה הזו. לא נלקח ממך כלום בכח, לא הוכרח עלייך לעשות כלום. הרגשת לא נוח, הרגשת מושפל, הרגשת נשלט חסר אינים ואיפשרת לכל זה להתרחש, נתת הסכמה תמידית למצב הזה. בcnc נלקחת ממך ההסכמה, אם היא לא נלקחה ממך לא עשית cnc וזה ממש אחלה, אבל לא נושא הדיון. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Re: CNC
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Alice in Borderland • 28 ביולי 2025
► פרלין כתב/ה: ספרו לי מה אתם יודעים, מה דעתכם, האם הייתם בסיטואציה כזאת? מערכת יחסים שזה אחד מעיקריה? אולי אתם עדיין?
מה מדליק אתכם (אם בכלל), מה מבהיל אתכם (אם בכלל)? זה הדבר שהכי סיקרן אותי לדעתי עדיף לחוות רק אחרי שמרגישים ממש בטוח עם הפרטנר אותי זה העיף ברמות . |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
פישוטו, נדמה לי שאם תנסה להסביר בלי החלק הציני או הסרקסטי, נצליח להבין יותר.
|
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 28 ביולי 2025
מוסול טועה ומטעה בצורה קיצוני. לגבי מה זה CNC.
הסכמה בלתי חוזרת?!? מה?? אנחנו חיים בכלל באותו זמן מרחב?!? לא היה לא יהיה דבר כזה כמו "הסכמה בלתי חוזרת" בבדסמ, פשוט כי זה נוגד את עקרונות ה SSC. כל הסכמה יכולה לחזור. בהגדרה. |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
► ve-ra כתב/ה: מקום שרירותי ברשת
מוזמנת לשפר את ההגדרה אני אנסה לחפש בפטלייף |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
הסבר שמצאתי בפטלייף:
https://fetlife.com/kinktionary/kink-activities/consensual-non-consent-cnc-vhsts |
|
|
|
|
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Re: CNC
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
Solar Dragon • 28 ביולי 2025
► masoul כתב/ה: ► פרלין כתב/ה: ספרו לי מה אתם יודעים, מה דעתכם, האם הייתם בסיטואציה כזאת? מערכת יחסים שזה אחד מעיקריה? אולי אתם עדיין? אני לא מכיר בדסמ אחר פרלין. ובואי רגע נחריג סשנים, וסשנים זה דבר שמתחיל בשעה מסויימת ונגמר X שעות לאחר מכן. נחריג. החרגנו. לא מכיר בדסמ אחר. לא חושב שיש שליטה אחרת. שתתכן שליטה אחרת. כי מה ההפך מCNC? ההפך מCNC זו הסכמה שלי. ואם יש הסכמה שלי, אין שליטה. ככה פשוט. אז בשביל ששליטה תתקיים באמת, חייב להיות לכל הפחות מידה מסויימת, תחומים מסויימם, של CNC. (אחדד, אני לא מדבר על סאדיזם ומזוכיזם, אני לא מדבר על אקטים בדסמים שונים, אני מדבר אך ורק על שליטה, שליטה בהגדרה שלה היא שמישהו אחד מפעיל מישהו או משהו אחר, אני נוהג ברכב שלי, אני מפעיל את הרכב שלי, והרכב שלי רק פעול על ידי. אני שולט ברכב שלי, ככה.) נראה לאן השרשור הזה מתקדם. יש שליטה שהיא בעל כורחו של אדם אחר, ויש שליטה שאדם אחר נכנע אליך בהסכמה. נותן לך להוביל אותו/ה. תחשוב על ראש ממשלה שנבחר ועריץ שתופס שלטון בכוח. |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 7 חודשים •
28 ביולי 2025
אליפסה(שולטת) • 28 ביולי 2025
הסטירה שמסול מתאר זה לגמרי cnc, בעיני. וגם לא בהכרח דוגמה עדינה שלה (זה תלוי בתוכן השיחה).
לדעתי אין הגדרה חוזית-משפטית ל-cnc. לא מגיעים למקומות האלו מתוך שיח כזה. cnc נבנה מתוך חוויה רגשית-זוגית. גם אם בסוף חותמים על חוזה, בכתב או בעל-פה, מדובר באקט טקסי. להסכמות האלו אין שום תוקף משפטי-חיצוני. הן מגיעות ממקום רגשי ונשענות על רגשות. מה שעושה אותי שולטת זה לא שאני מסתובבת עם שוט ביד ומצליפה מבוקר עד ערב. מה שעושה אותי שולטת זה שאני יכולה לקחת את השוט ליד כשאני רוצה, ולהצליף. אותו הדבר cnc. לא חייבים שהוא יצרח בפועל, יתחנן שאפסיק, ימצא במצוקה נפשית - ואני אמשיך בליווי צחוק מרושע. מה שחשוב הוא שברור לשנינו שאני יכולה לעשות מה שאני רוצה. שבמובן מסויים (וזה משפט שקל לעוות ולהוציא מהקשרו) זה לא משנה מה הוא רוצה או מרגיש. זה מספיק שהוא יודע שבאמת לא שואלים אותו. ושאם הוא יתנגד זה לא יעזור לו. תהיה לזה תגובה שבסופו של דבר הוא לא יוכל לעמוד בה. מזה משנה אם יש לו חגורה שחורה ורפלקסים שמאפשרים לו לחסום סטירה? אם הוא יעז לחסום סטירה הוא יתבקש להוריד את היד שלו ויחטוף 10 סטירות. כפיה היא לא רק כפיה פיזית שמושגת באמצעות שרירים וחבלים. כאישה, שמבחינה פיסית אינה חזקה מבן זוגה, הכוח שלי עליו אינו פיסי. גם אם אני רוצה לקשור אותו, איני יכולה להגיע לשם בכוח פיסי. אבל ישנם הרבה דברים אחרים שעושים אחת חזקה יותר מהאחר. כמה מהצייתנות שלנו בחיים קשורה באמת בכפייה פיסית? לנהל שיחה זוגית על החיים עצמם, ולסגור אותה בסטירה זה מאוד cnc. אני מתארת לעצמי שזו לא סתם סטירה, אלא אחת שמבהירה לאדם שהדיבורים שלו אינם רלוונטים. שלא מקשיבים לו. הוא יכול להתנגד למרות הסטירה? לא באמת ולא בהכרח. מסיבות שנות שאינן גרפיות כמו כפיה פיסית. |
|
|