צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

חוויה נוראית

דוכיפת​(נשלט)
לפני 17 שנים • 8 בדצמ׳ 2006
דוכיפת​(נשלט) • 8 בדצמ׳ 2006
ואוסיף,כדי שתבין את כוונתי במה שכתבתי למעלה:
הדברים,ההאשמות נגדה כבר חרגו מכל פרופוציה.
דוקטורה לא ציין כי נגרם לו כל נזק גופני.אני מניח שאם היה נגרם,היה אומר.ואם נגרם,הסיפור מבחינתי שונה לחלוטין,ומקווה שלא נגרם.ואם היא יודעת מה היא עושה,לא היה צריך להגרם.
וגם לא עלתה כאן שום דעה של סאב כלשהו שסשן איתה שהיא אי פעם גרמה נזק גופני.
שטן פחד ,נבהל ממנה,בעיקר ,כפי שציין,שהפרינססה התעללה באשכיו,ענין שאינו אהוב עליו ומטבע הדברים יוצר פחד והתנגדות.
ולכשעצמי,ציינתי במפורש שלאור הכתוב בפרופיל שלה,לא הייתי נותן עצמי בידיה.
שבת שלום

מאדאם טי,כבודה,סימולטאנית צייתי להוראתך icon_smile.gif
Madame T​(שולטת)

לפעמים צריך לדעת איפה להפסיק

Madame T​(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2006
(דיברנו על שליטה, הלא כן?) ונראה לי שכאן זה מקום מתאים ביותר, אלא אם כן יחלקו עלי חברי הפורום הנכבדים icon_smile.gif

שבת שלום, דוכי.
דוכיפת​(נשלט)

Re: לפעמים צריך לדעת איפה להפסיק

דוכיפת​(נשלט) • 8 בדצמ׳ 2006
Madame T כתב/ה:
(דיברנו על שליטה, הלא כן?) ונראה לי שכאן זה מקום מתאים ביותר, אלא אם כן יחלקו עלי חברי הפורום הנכבדים icon_smile.gif

שבת שלום, דוכי.

אכן ,שאלה טובה icon_smile.gif
שבת שלום
teacher​(שולט)

אני אחלוק

teacher​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2006
קראתי את מה שכתבת בהתחלה - שאתה, לאור מה שכתוב בפרופיל של אליס לא היית
ממהר ללכת אליה לסשן.
ובעניין הזה אני מסכים איתך לחלוטין. זו הסיבה שאני לא מוציא מכלל אחריות את דר. שטן בעצמו.

ושני דברים -
האחד, לא חייב להיות נזק גופני כדי שיהיה נזק. גם אונס, אם בוחנים אותו בראיה הזו,
הוא לא ביג דיל, אין כל כך הרבה נזק פיזי, אם בכלל... אבל הנזק הוא נפשי והוא משמעותי
לא פחות.

השני, 'האשמות שחורגות מפרופורציה', אני לא יכול להגיד לאחרים מה לומר או לחשוב,
אני כשלעצמי איני מאשים אותם בדבר מלבד זה שהם עדיין ילדים, (כאילו שבאמת אפשר
להאשים מישהו בזה... icon_cool.gif ), שמשחקים במשחקים של אנשים בוגרים.

זהו.

וגברת T הנכבדה, ההערות הבונות האחרונות שלך, שאני באמת לא מבין מהיכן הן מגיעות,
נראה כאילו שאת אחראית לסיומי שרשורים או משהו כזה..

אני, כשאני רוצה לומר משהו, אני אומר אותו, ואם אין לי מה לומר - אני סותם.

ערב נעים
teacher
Venus in Furs​(מתחלף)

Re: חבלי לידה

Venus in Furs​(מתחלף) • 8 בדצמ׳ 2006
teacher כתב/ה:
אני ( ואני מקווה שיש עוד שחושבים כמוני) כבר משועמם למוות לראות את הריטואל הקבוע שקורה על הבמה. שאין לו התחלה, אמצע וסוף, ונראה כמו אילתור, גיג, אוסף של פעולות מכאניות.
זו לא ההגדרה להופעה בעיני, אבל אתם לא חייבים לקבל את דעתי, אתם יכולים לשאול את ונוס, אם הוא עושה חזרות לפני ההופעות שלו, או שזה בא להם ספונטאני ''מהשמיים''..
כך צריכה להיות הופעה. מתוכננת מראש, ועם ערך מוסף למה שיש לנו בבית.
teacher

חן חן לך טיצ'ר. התגובות שלך תמיד שקולות ומאוזנות, אבל בשרשור הזה לא כל התגובות היו כך. היתה הרבה התלהמות, לשני הצדדים, בעיקר נגד אליס, ובין היתר על ידי מתחרות מקצועיות שלה.

לגבי ההופעות בדנג', ברור שהיה משמח יותר אם ההופעות היו מוצלחות יותר. הבעיה היא שאלו שעושים בדסם באמת בבית מתביישים בד"כ להופיע, וזה משאיר את מלכות הבית (הצעירות, מה לעשות, זה נראה לי ברור שזו עבודה זמנית של צעירה, לא קריירה) עם עבדים מזדמנים.

לגבי הגיל, אני אזכיר לך שתהום, שותפתי להופעות האלה היה בת 21, וכשהתחלנו היא היתה בת 20. אני לא חושב שצריך להגביל את הגיל, אני חושב שצריך להדריך את הצעירים ולעזור להם. ולא בצורה של להתנשא ולצעוק. (שוב, זה לא שזה מה שעשית, אבל אחרים כן) . וגם לי היו הופעות לא מוצלחות, וסשנים פומביים שהרגשתי חרא אחריהם. אבל התרכזתי בללמוד מהטעויות, ולא בלמרוח האשמות אישיות בפורום, אולי רק לקטר בבלוג.... icon_rolleyes.gif
Madame T​(שולטת)

טיצ'ר

Madame T​(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2006
כתבת: "גברת T הנכבדה, ההערות הבונות האחרונות שלך, שאני באמת לא מבין מהיכן הן מגיעות,
נראה כאילו שאת אחראית לסיומי שרשורים או משהו כזה..

אני, כשאני רוצה לומר משהו, אני אומר אותו, ואם אין לי מה לומר - אני סותם."

אינני אחראית לסיומי שרשורים ובסה"כ הבעתי את דעתי ותחושתי האישית, ששרשור זה מיצה את עצמו. אין ולא היה בכוונתי לסתום את פיו של מישהו ומי שחש צורך להמשיך ולדון הלאה, כמובן שזכותו המלאה לעשות כן. וכמוך 'כשאני רוצה לומר משהו, אני אומרת אותו'...
Sm Art{☆Sm}
Sm Art{☆Sm} • 8 בדצמ׳ 2006
מה שנעשה כאן
זה מסע הצלב ,ההכי גדול שנעשה כלפי דומית מדהימה ,על טעות שנעשתה ,ולא במזיד ,כי אם בשוגג ..
הוצאת דברים מפרופורציה . כי רובכם ,לא נוכחתם במקום ,ביזמן אמת .....
האשמות שווא .כי חלק מהכותבים ,מניע אותם רגש זה ,או אחר ....
פלספנויות ,על גב האירוע הזה ...
(כל אחד שרוצה להראות ההבנה שלו בבדסמ' ,יכול ליפתוח פוסט ,וליכתוב תילי תילים ,על כמה הוא חכם ביחס לשאר .
הגדילו עשות ,אילו שניבלו פה ושפה ....
בסהכ' ,
סשן שלא צלח .(בדכ',אנשים בסשן ,לא נהוג לדבר ,ברמה של גובה העיניים ,בדכ' בסשן הצד השולט מדבר ,כשהצד הנישלט מדקלם ,כן המלכה ,כן המלכה ,כן בגירתי ,)
רוב רובם ,של הסשנים (באחוזים) לעולם ,לא צולחים .
חיבור בסשן ,בדכ' ,זה עינין של זמן ,ובטח ובטח ,שלא בהופעה אל מול קהל .או בסשן ראשון ,
אני מבין שההיכרות בין השניים ,היתה בסשן צילומים של mind_games 'כך ,שלא היתה שהות בידם ,ליתהות זה על קנקנו של זאת,דיו ...
פרינסס אליס ,בחורה מקסימה
אני מכיר אותה , תפסיקו לבלבל המוח .... angry3.gif
דר' שטן -אחלה בחור write.gif
משהו ,לא היסתדר ביניהם ,אי הבנה .זה קורה במישפחות הכי טובות ,ולעיתים עם הדומיות ההכי מנוסות ,עם פרופורמרים ההכי טובים .
בבדסמ' ,לפעמים חורגים מקוים מוגדרים ,יש שמפרשים אז' כהנאה ...
כמו ,שכתבתי לפני כן ,זה יכול ליקראת גם לדומיות ותיקות ומנוסות .
הפרופיל של המיסטריס אליס ,טעון בדיקה חוזרת ,מצידה .... icon_rolleyes.gif
על כל פנים ,אגיט שאבעס
נשמות טובות .
שאו ברכה ,וכול טוב . icon_smile.gif

נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי דצמ' 08, 2006 10:50 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
teacher​(שולט)

'' השרשור הזה מיצה את עצמו'' כאילו כזה...

ונוס, אני התכוונתי למוזיקה שלך icon_cool.gif ולא הופעות אחרות (עוד לא יצא לי לראות)

וגברת T - אני דיברתי על זה:
ציטוט: ''..(דיברנו על שליטה, הלא כן?) ונראה לי שכאן זה מקום מתאים ביותר, אלא אם כן יחלקו עלי חברי הפורום הנכבדים ..''

מה שהופך גם את התגובה האחרונה שלך ללא מובנת.
לא רוצה להשתתף? מיצית? יופי לך, עברי הלאה, ותני לנו להתבכבש בשקט.. אני לא מבין מה את רוצה. ואני אשמח אם תסבירי לי איך לדעתך השרשור הזה מיצה את עצמו ומאיפה את שואבת את ההבנה העמוקה במה שעובר אצל שאר הכותבים בראש, כדי להצהיר את זה ויותר מפעם אחת.

icon_question.gif
teacher​(שולט)

שטינברגר

ציטוט: ''..על טעות שנעשתה ,ולא במזיד ,כי אם בשוגג .. ..''

לעומת:
ציטוט: ''..אינני מתכוונת להתחרט על שום דבר מכיוון שאיני חשה את אשמתי בעניין!..''

דבר בשם עצמך ואל תשים עצמך סנגור. אתה רק עושה שירות דוב.

הפרופיל שלה טעון בדיקה?? למה בדיוק?
כדי שתשים שם איזה משהו צבוע שמתאים לשטנץ? הנה לך תופעת עדר..
אני מציע שהיא תכתוב מה שבא לה, כי זו זכותה המלאה.

ומישהי יכולה להיות בחורה מקסימה - זה לא קשור לטיב היותה מלכה בתשלום, או פרפורמרית במועדון.

ולדעת שני הזאטוטים ההיכרות שלהם היתה מספיקה - דבר שאמור להספיק ללמדך על הלך הרוח והבגרות (או החוסר שלה) אצל שניהם.
וגם:
זה שמשהו במקרה קרה, לא מקטין מהאחריות של המשתתפים - תפנים את זה.
ואולי גם אתה תפסיק לבלבל את המוח
Sm Art{☆Sm}
Sm Art{☆Sm} • 8 בדצמ׳ 2006
אתה נוטה לדון אנשים לכף חובה -זה מראה על קלות דעת .
אדון teacher

אתה לא מכיר איש מין הנוגעים בדבר .(זעטוטים ,הם בטח ,לא .... icon_lol.gif
לא הית נוכח במקום ,כך שאין בידך שום מידע אמיתי ,מבוסס על סמך האמת
אז ,כך ,שאתה הוא זה שתפסיק ,ללבות מדון ,ולישפוך דלק מטוסים ,על בעירה ,שהגיעה זמנה לידעוך . icon_wink.gif