אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

זה יכול להישמע מוזר...

Diz
Diz
לפני 17 שנים • 6 בנוב׳ 2007

דרגו!

Diz • 6 בנוב׳ 2007
אני מעדיפה את הסיפורים של דולי על כל השפיך שבעולם! אני מוכנה להתנזר מסקס למשך שבועיים רק בשביל הסיפור הזה!

להוכיח? מה דא-פאק, יש לי להוכיח???? שאלתם-עניתי!... תמשיכי!!!! אני כנראה יותר מדיי לארג'ית איתכם!
dragon fly
dragon fly • 6 בנוב׳ 2007
לארגית שמרגית

איך את נראית בכלל?
Diz
Diz

אני אגיד!

Diz • 6 בנוב׳ 2007
אחרי הקטע הבא!
תזכור את השאלה הזו טוב טוב-היא הולכת להיות השאלה הבאה שלך! אחרי הקטע שאני אקבל... icon_lol.gif
dragon fly
את אופטימית מדי.

לא תקבלי הערב!

אלא אם............... icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_wink.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Diz
Diz

אם אני לא אקבל..

Diz • 6 בנוב׳ 2007
גם אתם לא תקבלו!
צריך לתת בשביל לקבל icon_cool.gif וחשוב גם לדעת לקחת...אבל זה כבר נושא אחר!
dragon fly
מי אמר שאנחנו רוצים לקבל בכלל ובטח מי רוצה אותך?

חתיכת....... icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif

מה זה פה משא ומתן?

מה אני מוכר קונה?

כאן זה לוח יד 2 או אתר בדסם ?

או מזוכיס לאסס חחחחחח
Diz
Diz

דרגון...

Diz • 6 בנוב׳ 2007
מה שמפריד בינך לבין המות כרגע זה רק העובדה שאתה העבד של דולי ולא כלב חופשי... icon_smile.gif אז אני אעשה כאילו לא שמעתי את החוצפה הזו.. icon_smile.gif חוץ מזה, אין לך שום סיבה לרדת לקווים אישיים. אמנם זה אתר BDSM אבל אני בראש ובראשונה בת-אדם ורק אחר כך שולטת... ואני רוצה שתזכור גם את זה לפני שאתה זורק מילים.

אני לוקחת הפסקה קטנה ממך, אני אחזור כשאקבל את החלק שלי.
dragon fly

Re: דרגון...

Rabinya כתב/ה:
מה שמפריד בינך לבין המות כרגע זה רק העובדה שאתה העבד של דולי ולא כלב חופשי... icon_smile.gif אז אני אעשה כאילו לא שמעתי את החוצפה הזו.. icon_smile.gif חוץ מזה, אין לך שום סיבה לרדת לקווים אישיים. אמנם זה אתר BDSM אבל אני בראש ובראשונה בת-אדם ורק אחר כך שולטת... ואני רוצה שתזכור גם את זה לפני שאתה זורק מילים.

אני לוקחת הפסקה קטנה ממך, אני אחזור כשאקבל את החלק שלי.

את לא מבינה הומור ? icon_cry.gif icon_cry.gif
ברור שאת בת אדם לא התכוונתי אחרת.
זה לא אישי זה רק בהומור.
עשית בשכל שלקחת הפסקה ממני אני ממכר! icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
Diz
Diz

עכשיו ענית נכון!

Diz • 6 בנוב׳ 2007
עכשיו אני גאה בך...
חוש ההומור שלי מצויין!! אבל אני חושבת שלכל מילה יש משקל-ואם הוא כבד מדיי עדיף לא לתת אותו ב"בום"...
מים שקטים-חודרים עמוק.
dragon fly

Re: עכשיו ענית נכון!

[quote="Rabinya"]עכשיו אני גאה בך...
חוש ההומור שלי מצויין!! אבל אני חושבת שלכל מילה יש משקל-ואם הוא כבד מדיי עדיף לא לתת אותו ב"בום"...
מים שקטים-חודרים עמוק.[/quote

הזין שלי חודר יותר עמוק icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif