Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
תשובה לצד השני ופאוזה
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 20 בדצמ׳ 2009
מאחר ודי ברור שאתם עסוקים בלהסיט את השרשור ממטרתו המקורית, דיון בפושע שהורשע, באדם שהוקא על ידי הקהילה הבדסמית, אני חושב שאפשר לנצל את השרשור הזה כדי להעלות כמה דברים שכדאי שיידעו גם במסדר החור, ונתחיל בתקופת התיישנות.
אז הנה קצת מידע, שיבהיר לאנסים, מתעללים ושאר ירקות כמה ימים נקיים הם צריכים לספור - http://www.1202.org.il/template/default.asp?siteID=1&maincat=5&catId=43&pageId=1647&parentId=158 שיהיו לכם חיים מאושרים בצל האור! |
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Pauza • 20 בדצמ׳ 2009
Morticia כתב/ה: תגידי יה זונת סושי בלי ציצים וים הפרעות,
לא נסעת לחופשה עם "בן הזוג שלך"??? אאוץ' מורטישיה, טעית הפעם. ואם יורשה לי, בגדול. הייתי מעלה תמונת "ציצים" שלי, אבל אני חוששת שתמותי מקנאה. תגידי, לא עזרו לך הנשימות העמוקות, הא...? |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: תשובה לצד השני ופאוזה
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
Dan_Kap כתב/ה: מאחר ודי ברור שאתם עסוקים בלהסיט את השרשור ממטרתו המקורית
מה הבעיה דנדן? אתה כבר לא יודע איך מתמודדים עם מסיטי שרשורים ממטרתם המקורית? פשוט מספרים שהם חלאות המין האנושי וצריך להקיא אותם מהקהילה, ואם אפשר, אז בכלל מחברת בני אדם. תמיד כדאי לדבוק בשיטות שהוכיחו עצמן לאורך השנים. |
|
נילי ונילי |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Re: :)
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
נילי ונילי • 20 בדצמ׳ 2009
הצד השני כתב/ה: מה אתה בעצם אומר? שמי שמעיד על עצמו משהו ומתברר שסטה הימנו הוא אדם נוראי ומקומו להישרף בגהינום? מה אתה אומר כאן עכשיו? שאור הוא מפלצת חסרת צלם אנוש בגלל ששיקר?
אני חושבת שמה שהוא ניסה להגיד זה: "יש דברים שלא מקובלים עליי". וזהו זה. קהילות מגדירות את עצמן על פי האנשים שהן מדירות החוצה. גבולות הקהילה וגבולות ההתנהגות הנחשבת לקבילה בקהילה מוגדרים על ידי ההתנהגויות שאנחנו בוחרים להקיא החוצה מקרבנו. ומאסטר אור הוקא והוקע החוצה מקרבנו. לא בגלל הוכחות משפטיות, ולא בגלל המשטרה, ולא בגלל חובת התישנות ולא בגלל חצי שנה הפרש בין החוקי ללא חוקי, ולצערי, אפילו לא בגלל לשון חוק העונשין המגדיר מקרי אונס (הלוואי! מי אמרה "רוני גלילי" ולא קיבלה?). לא בגלל אף אחד מאלה. הוא הודר כי ככה אנחנו רוצים לסמן את גבולות ההתנהגות הקבילה בקהילה. וזהו. קח את כל מה שדן קאפ אמר לך בשרשור הזה ותשתמש בו ככלי לשרטוט מפה של איזור (וירטואלי או ממשי). אתה יכול לקרוא לאיזור הזה: "הקהילה", "איזור א'" או "ראשון לציון", אבל באיזור הזה הקודים החברתיים אומרים שלא מקלרים ילדות בנות 15, לא מתיימרים להיות מנהיג רוחני, לא מנסים להסביר לנשים כיצד להשיג כדורים נגד דכאון, לא מדריכים אותן לקראת הפגישות שלהן עם הפסיכיאטר, לא מחנכים ילדות בנות 12 (פאקינג כיתה ז'!) לגדול להיות בדסמיות ולא משחקים בראש של אנשים. ברוך הבא לראשון לציון. |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
Pauza כתב/ה: Morticia כתב/ה: תגידי יה זונת סושי בלי ציצים וים הפרעות,
לא נסעת לחופשה עם "בן הזוג שלך"??? אאוץ' מורטישיה, טעית הפעם. ואם יורשה לי, בגדול. הייתי מעלה תמונת "ציצים" שלי, אבל אני חוששת שתמותי מקנאה. תגידי, לא עזרו לך הנשימות העמוקות, הא...? מעניין שאת ים ההפרעות לא טרחת להכחיש... |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Dunbar{Supreme93} • 20 בדצמ׳ 2009
נילי,
אני חושב שאת מסכמת יפה את הנושא. הרבה פעמים אני מוצא שהתגובות שלך מאוד חכמות . אין ספק שיש פה אנשים שעושים רווח משני רציני על חשבון המקרה הזה, אבל זה לא משנה את העובדות: בן 50, בת 15.5, בדס"מ |
|
TV_Eye(שולט) |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
TV_Eye(שולט) • 20 בדצמ׳ 2009
קיבלתי עכשיו הודעה מילדה נחמדה אך מסכנה.
אני לא מתכוון להוסיף מילה נוספת חוץ ממה שהיא ביקשה שאפרסם בשמה. אני בחרתי לשלוח לך את ההודעה הזו כי אני לא יכולה לרשום אותה בעצמי בפורום משום שאני נרשמת חדשה ונדרשים כמה ימים על מנת להגיב. אני הייתי נשלטת במעגל האור, הרבה שנים. את מאסטר אור הכרתי דרך חברה שצדה עבורו נשלטות. הייתי אז בת 14. בטקס הקילור הייתי בת 15 ושיקרתי לו לגבי הגיל האמיתי שלי. כאשר גיליתי לו את האמת הוא בחר להעניש אותי בדרך בדס"מית. מאסטר אור היה לי אוזן קשבת במשך שנים רבות, שימש עוגן בחיי מלאי הכאוס. כשהוא מקפיד לומר פעם אחר פעם שהוא אינו דוגל ביחסי מין עם הנשלטות שלו. הוא הזמין אותי לביתו לאחר שיחות ארוכות במסנג'ר ובטלפון. כאשר הגעתי, הוא הורה לי להתפשט מבגדי ולהכנס לחדר הבדס"מ עירומה על מנת להשיל מעלי כל זכר לחיי הישנים ולקבל על עצמי את הדרך החדשה אליה הוא בוחר להוביל אותי. הוא טרח לומר לי פעם אחר פעם כי הוא מחפש נשים מיוחדות, נשים שהן לא כמו כולן. ואני תמימה שכמותי האמנתי לו. באותו יום בו הגעתי אליו לא קיימנו יחסי מין, היה מגע, עיסוי כשאני שכובה על מיטה והוא משתמש בשמנים אותם הוא רוקח בעצמו כך אמר. האמנתי לו. נתתי לו לגעת בגופי בחופשיות אך הוא לא ניצל זאת לרעה. הקשר שלי איתו התהדק, גיליתי דרכו משפחה נפלאה של אנשים ולראשונה בחיי הרגשתי שייכת. עד ש... עד שכעבור שנה שנתיים הרשת שהוא טווה סביבי הייתה כה חזקה ואיבדתי את היכולת לחשוב בעצמי, את היכולת להחליט החלטות לבדי. הייתי מריונטה. ידעתי לדקלם יפה מאוד שאני בעלת דעה משל עצמי, ולמעשה שולטת בחיי אך לא כך הם הדברים. הרשת שלו כל כך סבוכה כל כך הדוקה שהפכתי גולם. מאסטר אור אסר עלי ליצור קשר עם חברים נוספים במעגל, ולמעשה זו השיטה שלו הפרד ומשול. את תמונותיי מהסשנים איתו ואצלו הסכמתי שיפרסם ברבים והן התנוססו בגאון בפורום הקינק. כאשר עמדתי בפני גיוס מאסטר אור "המליץ" לי לא להתגייס משום שנפשי העדינה לא תעמוד בלחצי הצבא. עשיתי הכל על מנת להשתחרר מגיוס, למזלי לא הצלחתי להמנע מכך. בצבא הכרתי חייל וכאשר סיפרתי למאסטר אור עליו ועל רצוני לצאת איתו נתקלתי בתגובה חריפה של הרחקה ממנו עד להודעה חדשה. מיותר לציין שעברתי סשנים קשים וכואבים וקיבלתי אותם באהבה רבה משום שהאמנתי בכל ליבי שאכן שגיתי , שאכן שמתי את עצמי במצב מסוכן לי ולא שמרתי על עצמי כמו שמאסטר אור דרש זאת ממני. עם כל סשן שכזה הוא הקפיד ואמר לי שזה בעצם למעני ולא למענו, שאני זו שזקוקה להם, המחטים שננעצו בעורי למרות הרעד והפחד שהפגנתי לא זכו להבנה ומצאתי עצמי בזרועותיו לאחר התעלפויות חוזרות ונשנות. מאסטר אור הסביר לי שזו הייתה נפילת סוכר ונתן לי קוביית שוקולד. אני לא אזדהה כאן בשמי או בכינוי שרבים מכירים אותי בפורום הקינק מאחר ואני מנסה בשנה האחרונה לשכוח ולמחוק תקופה שחורה זו בחיי. אני כיום בת 21 ולעולם לא אוכל להניק משום שצינורית החלב נפגעה בעקבות סשן מחטים עם מאסטר אור ועוד פגיעות רבות נוספות. כואב לי על שורה ארוכה של נשים שנפגעו וכואבות עד היום את היכרותן עם מאסטר אור.מקומו לא בכלא, אלא במסגרת טיפולית פסיכיאטרית ורק שם הוא יקבל את הטיפול לו הוא זקוק. אודה לך אם תפרסם דברי אלו לבחירתך אם אכן תעשה זאת. ללה. |
|
Dunbar{Supreme93} |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Dunbar{Supreme93} • 20 בדצמ׳ 2009
הנה דוגמא מאוד מכוערת לרווח משני.
"מאסטר" שמקבל בתמימות מסר מילדה. מה יותר תמים מזה... הכל כל כך מגעיל בשרשור הזה גועל נפש, תתביישו לכם |
|
Pauza |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
Pauza • 20 בדצמ׳ 2009
צ'ארנוחה כתב/ה: הנה דוגמא מאוד מכוערת לרווח משני.
"מאסטר" שמקבל בתמימות מסר מילדה. מה יותר תמים מזה... הכל כל כך מגעיל בשרשור הזה גועל נפש, תתביישו לכם אתה רואה.. |
|
הצד השני |
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
לנילי
לפני 14 שנים •
20 בדצמ׳ 2009
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
ראשית, אני לא חושב שזה מה שהוא התכוון לומר.
לי נראה שמה שהוא רצה לומר, דומה יותר למה שההוא שקיבל זה עתה מסר מאיזו ילדה תמימה רוצה לומר. שנית, את יכולה להחליט שסוג מסוים של אנשים דוחה אותך, שהתנהגויות חוקיות מסוימות לא נראות לך, את יכולה להחליט על עצמך כל דבר, אבל מכאן ועד זכות לעשיית לינץ' מכוער ודמוני במישהו שלא יכול להגיב, והכל בגלל שדעותיו או מעשיו (החוקיים) לא מקובלים עלייך, רחוקה הדרך עד מאוד. שלישית, ובכל הכבוד, מי את שתחליטי בשם אנשים אחרים מה מקובל עליהם ומה לא? מישהו מינה אותך לדוברת מטעם "הקהילה"? מישהו החליט שדעתך הפרטית או דעתו של החילזון בלי קופסא ההוא דנידין היא דעת אנשי "הקהילה"? אני לא קילרתי מעולם מישהי בת 15.5, גם לא מישהי בת 16 ואפילו לא 18. למען האמת נשים בגילאים האלו לא מושכות אותי. אבל מי הסמיך אותך להגיד בשם מישהו כאן, שלשחק לאנשים בראש זה מחוץ לתחום? בשם מי את מדברת כשאת אומרת שהתיימרות למנהיגות רוחנית היא פשע כנגד "הקהילה"? מי את בכל הכבוד שתחליטי מה מותר "בקהילה" הזו ומה אסור מעבר למה שקובע החוק? מי את שפוסקת כאן כאלו פסיקות נחרצות? באיזו זכות את עושה את זה? מכוחה של איזו סמכות? |
|