המלאך גבריאל |
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
המלאך גבריאל • 26 בדצמ׳ 2010
underfoot כתב/ה: אני מודה בטעות ומתנצל.
פיסס באמת יצאת גבר עדיין עוד לא איכזבת אף פעם הנה הוכחה שגם אנשים משכילים וחכמים יכולים ליטעות .... אולם הם יוצאים יותר חכמים כשהם מודים בטעות ... אני מחזיקה מהבן אדם הזה |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
26 בדצמ׳ 2010
מיתוסית(שולטת) • 26 בדצמ׳ 2010
טרנסקסית, אני יודעת שזה לא קשור לנושא אבל מזמן כולם סטו ממנו...
אני לא מצליחה להבין וזה מאוד מעניין אותי- אני חשבתי שאדם טרנסקסואל הוא אדם שמרגיש שהגוף שלו לא תואם את המגדר של הראש שלו (במובן של תודעה) ולכן הוא שואף לשנות את הגוף שלו, כך שיהיה תואם לנפש. אז איך יש אנשים כמוך שרוצים להישאר חצי חצי, לא פה ולא שם? אם את מרגישה אישה, אז למה לא עד הסוף? אני יודעת שיש אנשים שלא עושים את זה מסיבות כספיות, אבל נראה שהרבה פעמים מדובר בהחלטה מודעת כמו שזה נראה אצלך. זה בגלל עניין עקרוני? פוריות? חשש ללכת עד הסוף? אני חושבת שאם אני הייתי שם, אז נראה לי שהייתי שואפת לשנות את כל הגוף שלי כדי להרגיש אישה עד הסוף והייתי מרגישה מוזר ואולי אפילו רע אם היה לי איבר בגוף שלא הייתי מרגישה שום קשר אליו (וזה מה שהבנתי שאתם חשים). וסליחה אם אני חדרתי לפרטיותך. תודה. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
אין, אין כמו הגזענות של הערב, עם הקפה
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 27 בדצמ׳ 2010
רפאל כתב/ה: אני מוצא שהתעקשות הזו להיעלב, ולהוכיח את צדקת העלבון, גם אחרי שהובהר שאין בו צורך, היא התנהגות נשית מאוד. נשית למהדרין.
נכון, אבל לא רק נשים. גם ערבים, אם אומרים להם פעמיים, בשיחה אינטילגנטית, שהם מצחינים רק כי הם ערבים, ואח"כ אומרים להם שלא התכוונו, גם ממשיכים להעלב! זה קטע קורע (:. מסכים עם רפאל אחי. (ועדיין, אנדרפוט, כל הכבוד על ההתנצלות. ברצינות) |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
Re: אין, אין כמו הגזענות של הערב, עם הקפה
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
Brave Dwarf • 27 בדצמ׳ 2010
fog כתב/ה: רפאל כתב/ה: אני מוצא שהתעקשות הזו להיעלב, ולהוכיח את צדקת העלבון, גם אחרי שהובהר שאין בו צורך, היא התנהגות נשית מאוד. נשית למהדרין.
נכון, אבל לא רק נשים. גם ערבים, אם אומרים להם פעמיים, בשיחה אינטילגנטית, שהם מצחינים רק כי הם ערבים, ואח"כ אומרים להם שלא התכוונו, גם ממשיכים להעלב! זה קטע קורע (:. מסכים עם רפאל אחי. (ועדיין, אנדרפוט, כל הכבוד על ההתנצלות. ברצינות) פוג - הגזמת. וחבל. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 27 בדצמ׳ 2010
זה היה הגזמה בכוונה. זה לא היה ברור?
לא, אני לא מתכוון חלילה שערבים מצחינים. או איזשהו גזע, מין, או דת אחרת. וגם לא שערבים נוטים להעלב. אני כן מתכוון שגזענות יש בכל מקום. גם אצל אנשים שלא מודים בה, כמו רפאל. זה אולי דבר רע, אבל זה חלק מאיתנו שחייבים להודות בו. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
fog כתב/ה: זה היה הגזמה בכוונה. זה לא היה ברור?
לא, אני לא מתכוון חלילה שערבים מצחינים. או איזשהו גזע, מין, או דת אחרת. וגם לא שערבים נוטים להעלב. אני כן מתכוון שגזענות יש בכל מקום. גם אצל אנשים שלא מודים בה, כמו רפאל. זה אולי דבר רע, אבל זה חלק מאיתנו שחייבים להודות בו. אני מתנצל פוג. אני מבין למה הגזמת (ופי כמה שאינך חושב שערבים מצחינים וכו...) ועדיין אני חושב שההשוואה אינה נכונה וקיצונית מדי שנועדה לדרדר את דבריו של רפאל ולהשוות אותם למשהו מוגזם שאינו מכבד לא אותך ולא אותו. סליחה. (-: ובניחוח עופרת יצוקה2 שנה לועזית מעולה, פוג!!! http://www.youtube.com/watch?v=6XMwdVmPiuI&feature=related |
|
המלט |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
המלט • 27 בדצמ׳ 2010
תפסיקו להתנצל כל כך הרבה (מתנצל אם פגעתי)
בינתיים מי שיצא פה הכי גבר זה צעיף. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 27 בדצמ׳ 2010
המלט כתב/ה: תפסיקו להתנצל כל כך הרבה (מתנצל אם פגעתי)
בינתיים מי שיצא פה הכי גבר זה צעיף. אני מתנצלת, אבל אתה צודק. |
|
Brave Dwarf |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
המלט כתב/ה: תפסיקו להתנצל כל כך הרבה (מתנצל אם פגעתי)
בינתיים מי שיצא פה הכי גבר זה צעיף. סליחה? |
|
שוסי |
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
Re: אין, אין כמו הגזענות של הערב, עם הקפה
לפני 13 שנים •
27 בדצמ׳ 2010
שוסי • 27 בדצמ׳ 2010
fog כתב/ה: רפאל כתב/ה: אני מוצא שהתעקשות הזו להיעלב, ולהוכיח את צדקת העלבון, גם אחרי שהובהר שאין בו צורך, היא התנהגות נשית מאוד. נשית למהדרין.
נכון, אבל לא רק נשים. גם ערבים, אם אומרים להם פעמיים, בשיחה אינטילגנטית, שהם מצחינים רק כי הם ערבים, ואח"כ אומרים להם שלא התכוונו, גם ממשיכים להעלב! זה קטע קורע (:. מסכים עם רפאל אחי. (ועדיין, אנדרפוט, כל הכבוד על ההתנצלות. ברצינות) מתה עלייך. |
|