סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מירי אלוני

teacher​(שולט)
לפני 13 שנים • 22 באוק׳ 2011

נילי ונילי

teacher​(שולט) • 22 באוק׳ 2011
1. אם לא היה אותך, היה צריך להמציא אותך! את מדהימה אותי ברמת המושחזות והשליטה העצמית שלך (שמשתפרת כל הזמן).

2. מאוד מבאס לראות שרשור שהתחיל מעניין ונגמר בפיכסה.

3. שוב אנו עדים לכך שריבוי ניקים אין בו שום דבר טוב, רק רוע וגועל.

4. אאוטינג זה לא חשיפה של ניקים כפולים. רק חשיפה של מידע אישי, כמו כתובת, טלפון, שם אמיתי, מקום עבודה וכו' הם אאוטינג.

בתקווה נאיבית שיום אחד לכל אחד יהיה ניק אחד,
אריוודרצ'י
FOR GOOD

"המורה"

FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
אדוני " המורה" -

גם לך לא איכפת מנושא השרשור, הא?

אבל אולי תקרא אותו לפני שאתה מקשקש בביצים.

אני לא יודע מי זאת בטי, ואני לא מכיר אותה בכלל.

וזה אמנם לא נוגע לי בכלום, ואין לי שום ניק כפול, אבל יש אנשים שיש להם ניקים כפולים, וזאת זכותם המלאה והמוחלטת - הם רשאים למשל לכתוב בלוג בכל ניק שבא להם - כי יש להם עבודה וקריירה, וכי יש כבר אנשים שמזהים אותם עם ניק מסויים ( אם רקמת קשר זוגי, אם הלכת למסיבה או שתיים, זה מספיק )

אז שמור אל הדיסקרטיות של כולנו, ונשמור על שלך.

זה בשום פנים ואופן זה לא העניין שלך מי עומד מאחורי איזה ניק. בכל אופן -זה בפירוש לא ענייך בפורום הכללי. בפרטי -תעשה מה בזין שלך. ואתה מוזמן לשאול את כלובי על זה .
ואם הגמד לא היה מזיין לי את השכל עם הדמיונות שלו, אז גם לו מותר לפברק כל זהות שבא לו. זה לא ענייני

דוגמא קיצונית יותר - בכמה חודשים שאני פה, התחילה איתי כבר מישהי, בפרופיל פיקטבי, עם תמונת פרופיל לא שלה, מישהי שדיברתי איתה המון, ושבועות עברו עד שגיליתי את כל זה ( וגם התברר לי בסופו של דבר שהיא לא אישה ). אבל עדיין זה לא העסק שלי לעשות לה אאוטינג ( בטח ובטח לא בכללי ). או לרוץ פה לילל לכלובי. זה חלק מהעולם הוירטואלי ומותר לה לבחור כל זהות שבא לה.
אני רק למדתי משהו מהנסיון האומלל.
FOR GOOD

וגם -

FOR GOOD • 22 באוק׳ 2011
וגם -

אולי לך -אדוני המורה - אין חיים מחוץ לאתר. אבל יש אנשים שיש להם חיים. ושההפרדה בין האתר לחיים חשובה להם מאד.
זו גם הסיבה שמלכתחילה ישנם ניקים.

והמקרה היחיד אולי שבו ישנה איזושהי הצדקה לפרסם בפורום הכללי מי עומד מאחורי ניק - או מי נראה לך ברוב בורתך שעומד מאחוריו, או מי אתה מדמיין שעומד מאחוריו וכו' - היא אם מישהו מהווה סכנה לזולת או עלול לפגוע בו.

שמור על הדיסקרטיות שלנו, ונשמור על שלך.

והעיקר - מה לכל זה ולנושא השרשור? את מי זה מעניין בכלל בתכלס?