סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לפעם הבאה שמישהו יטען שהשמאל אלים בדיוק כמו הימין

starduskonfire
לפני 3 שנים • 11 בינו׳ 2021
starduskonfire • 11 בינו׳ 2021
[quote="דרקן ראהל"]
starduskonfire כתב/ה:
אני לאזוכר שכתבתי אתם ה0מולנים באופן כללי, ולא זכור לי ששיכתי אותך למכנה. אז כידוע לי אין שום התעלמות מעובדות מצידי.

מתוך התגובה הקודמת שלך:
כן, נכון יש אצלינו אלימות אבל גם אתם השמאלנים אלימים

אין לי שום עניין להגדיר אותך כחלק ממכנה שאתה לא מזוהה איתו, כמו שאני לא נותן לאנשים לשייך אותי לימין למרות הזהות בחלק מהפיסות של הליברטרינים עם הימין (המיינסטרים).

מהתגובה הקודמת שלך:
כן, נכון יש אצלינו אלימות אבל גם אתם השמאלנים אלימים

אתה שקרן, סטארדאסק. שקרן חכם לפחות היה מוודא שאין איך לתפוס אותו, אתה אפילו לא זה

דרקן, לך להזדיין, אתה שמוק חבל על הזמן וירדת נמוך. אני שקרן?
הנה המילים שלי:
"לרוב ימנים (ממה שיוצא לי לקרוא) לא מתממים לגבי האלימות בימין, ימנים אומרים (במילים כאלו ואחרות) כן, נכון יש אצלינו אלימות אבל גם אתם השמאלנים אלימים. אתה יכול להתווכח, לדון בנושא האם גם השמאל אלים ומי יותר ומי פחות אם זה מה שעושה לך את זה."

תלמד לקרוא קיבינימאט לפני שאתה ממליץ לאנשים אחרים ללמוד משהו או קורא להם שקרנים. הבנת הנקרא בסיסית.
אני אומר "ימנים אומרים" על השמאלאנים. אני לא ימני, ולא אומר את זה, ולא עליך אם אתה לא מזהוהה עם השמאל.
איכבוד​(נשלט)
איכבוד​(נשלט) • 11 בינו׳ 2021
לרגע חשבתי שאני עדיין בפייסבוק. אתה טוען שהשמאל העולמי לא אלים? איזו הזיה. ראשית בארה"ב עצמה במהומות של BLM הייתה אלימות רבה, גם כנגד עוברי אורח שלא היו מוכנים להצדיע. אני כבר לא מדבר על ממשלות שמאל וארגוני טרור מרקסיסטיים, באמת צריך לזרוק שמות? מקווה שלא. מחבורת באדר מיינהוף, דרך מאו בסין שהרג מיליונים והחמר רוז' שהרג 5 מיליון אזרחים תמימים בקמבודיה ועד קים איל ג'ונג (הוא פועל בשם אידיאולוגיה מרקסיסטית למקרה שלא ידעת).
king ddm​(שולט)
king ddm​(שולט) • 11 בינו׳ 2021
אנשים למה אתם נגד דמוקרטיה בלי מכות אין חלתה פלטי טובת או רעות זה חלק מי משחק
בסוף של דבר פלטי לא שונה מכדרגל קבוצות ויש עודים
דרקן ראהל​(נשלט){מית}
לפני 3 שנים • 12 בינו׳ 2021
איכבוד כתב/ה:
לרגע חשבתי שאני עדיין בפייסבוק. אתה טוען שהשמאל העולמי לא אלים? איזו הזיה. ראשית בארה"ב עצמה במהומות של BLM הייתה אלימות רבה, גם כנגד עוברי אורח שלא היו מוכנים להצדיע. אני כבר לא מדבר על ממשלות שמאל וארגוני טרור מרקסיסטיים, באמת צריך לזרוק שמות? מקווה שלא. מחבורת באדר מיינהוף, דרך מאו בסין שהרג מיליונים והחמר רוז' שהרג 5 מיליון אזרחים תמימים בקמבודיה ועד קים איל ג'ונג (הוא פועל בשם אידיאולוגיה מרקסיסטית למקרה שלא ידעת).

תראה, כבר הודיתי שנסחפתי עוד בעמוד הראשון של התגובות, אבל אף אחד לא באמת קורא...
מנגד, אתה לא באמת מאמין שקים ג'ונג איל הוא שמאל, נכון? כאילו, יש גבול
Venus in Furs​(מתחלף)
Venus in Furs​(מתחלף) • 12 בינו׳ 2021
דרקן, אל תיתמם.
כל תינוק יודע שקים ג׳ונג און, בביקורו האחרון בישראל לפני חודשיים, הוא זה שלחץ על עופר שלח לעזוב את יש עתיד ושכנע (באלימות) את ניצן הורוביץ לשלב את ג'ידא רינאוי-זועבי ועיסאווי פריג' במקומות (פחותויותר) ריאלים.
הוא גם המפקד העליון של Black Lives Matter והפקודה לתקוף את הברך של דרק שאובין בעזרת הצוואר של ג׳ורג׳ פלויד הגיעה ממנו.
PointBreak​(שולט)
PointBreak​(שולט) • 12 בינו׳ 2021
למי שרשם לפני כמה תגובות שחושב שהתיקים תפורים ....צר לי ידידי המציאות אחרת

כל מי שלא מסכים עם הימין נחשב שמאלני בוגד ומי שלא מסכים עם השמאל הוא ביביסט מטומטם.
סוף סוף הרבה אנשים מהימין מתחילים להתעורר ואני מקווה באמת שהוא יעוף , הוא לא מייצג את השמאל ולא את הימין , אלא מייצג שלטון מושחת בבלפור.
הוא קורא לציבור המפגינים אנרכיסטים כאשר הוא עצמו מסובב את המדינה על האצבע הקטנה שלו...אתה רציני?

כל מי שמפגין הוא שמאלן בוגד?
כמעט כל הצמרת של המשטרה בדימוס מפגינים , יש כבר כל הרבה תיקים ויש הוכחות מוצקות נגדו זה כבר נהיה הזייה שאנשים מאמינים שתופרים לו תיקים.
פרשת הצוללות - (אין מצב בחיים שהוא לא ידע על עיסקא כזאת אבל מילא נזרום) .

1. או שהוא שיקר (כמו שהוא עושה בדרך כלל - זאת דעתי האישית) ומנסה להתחמק מכתב אישום בכל מחיר.
2. בוא נזרום ולא שיקר , והייתה עיסקה כזאת בלי ידיעתו עלק של אנשים שמקורבים אליו אז הוא לא ראוי לתפקיד לנהל מדינה כך או כך.

באופן אישי זה מדהים שאז במרפסת הסיט ציבור שלם נגד רבין וכיום רוב אצל הציבור הגדול כולל חלק גדול ממצביעי הליכוד יש אנטגוניזם חזק נגדו ויש המון שלם שעוזבים את הליכוד.

השאלה מי יצליח להעיף אותו , כי לצערנו גנץ כבר מקרה טראגי.
לדעתי רק אהוד ברק
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 12 בינו׳ 2021
זה משנה מי אלים יותר
באותה מידה כמו מי עשיר יותר
יפה יותר
גבוה יותר
משנה החזון איך נראה בעתיד
והאם ההיסטוריה שוב תחזור על עצמה

האשמה הדדית דופקת כל סוג של יחסים
שוגר בדאדי​(נשלטת){רכוש שלו}
Venus in Furs כתב/ה:
הטרלה מליצית/בדיחה תפלה זה לגמרי אני!

אין לי מושג אם תיעוד כזה קיים והאמירה ״הרבה אנשים אומרים את זה!״ היא לגמרי מהלקסיקון של הנשיא והשתמשתי בה באופן סאטירי.

יש לי כל כך הרבה בעיות עם טראמפ, ואף אחת מהן לא קשורה לאם הוא חובב מקלחות זהב או לא, אלא לגמרי לדברים שהוא אומר ועושה כמדיניות מוצהרת.

נהדר אני רואה ששנינו מסכימים שההומור היה טפל וכשאנשים יכולים להסכים על מה מצחיק ומה לא הדרך להסכמה על דברים "מהותיים" יותר הופכת ליותר קלה אז שמחה לשמוע שאנחנו באותה הדעה לפחות לגבי האמירה ה"סאטירית" הזאת 😉

לגבי הקישור צירפת- נכנסתי לקרוא אותו- אתה טוען שטראמפ משתמש בלקסיקון שאתה מגחיך אבל דקה אחרי זה לוקח את זה סופר ברצינות ומצרף קישור שכל כולו הוא השערות לא מבוססות- לא מבוססות לפי חקירה שנמשכה שנתיים עלתה 20 מיליון דולר והעלתה חרס בידה ולמעשה זו דוגמא מובהקת לאחת הדרכים שבהם תיאוריות קונספירציה תופסות אחיזה במציאות (גם אחרי שהן מוכחות כשקריות) שיטה שבה הקונספירציות נאמרות בצורה "סטירית" נאמרות מזווית הפה כ"בדיחה" והטוען אותן חצי מתנער מהם אבל אז עושה DOUBLE DOWN כמו שאתה עשיתה עם הקישור הזה- קישור שכולו השערות שאומנם מצדיקות את תפיסת העולם שלך אבל מנוגדות לעובדות (כן מילה גסה: עובדות) זו דרך שבה מידע כוזב תופס אחיזה וזו דרך שבה מישהו יכול "לסמן" למי ששומע או קורא אותו שהוא מ"הצד הנכון"

שאלה לי אליך ונוס (ניק מהמם 😍 כועסת על עצמי עכשיו שלא חשבתי על זה לעצמי לפניך ושלא תפסתי אותו לעצמי- רוצה לעשות החלפות?)
אתה אומר שיש לך כל כך הרבה בעיות עם טראמפ- ואני מסכימה לחלוטין שהוא נשיא עם הרבה חסרונות ופגמים- ושהבעיות שלך איתו היא עם הדברים שהוא אומר ועושה כמדיניות מוצהרת- הייתי מעונינת לצורך הדיון ומסקרנות אישית שלי לדעת עם הדעות והאמירות של איזו דמות או אישיות פוליטית בארהב אתה כן מסכים?