אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

כמה חסומים יש לכם?

Marcus Wright​(אחר)
לפני 3 חודשים • 11 באוג׳ 2024
Marcus Wright​(אחר) • 11 באוג׳ 2024
Honey Bee כתב/ה:
Marcus Wright כתב/ה:
Honey Bee כתב/ה:

לסיכום:
מילים יכולות להיות סופר אלימות.
אפשר להתייחס לכל סיטואציה לגופה.
ותהיו טובים.
זהו (:

אנשים פה חוסמים אחרים שמעולם לא היתה להם איתם אינטראקציה. זה לחלוטין אלים בעיני.

נכנסים לפרופיל של מישהו. קוראים. לא אוהבים. חוסמים.
רואים תגובה של מישהו בפורום. לא אוהבים. חוסמים.
קוראים פוסט בבלוג. לא אוהבים. חוסמים. (וכמובן שיש הבדל בין חסימה לבין הסתרת בלוג. זה כבר דיון אחר לחלוטין)
רואים הודעה בצ'ט הכללי. לא אוהבים. חוסמים.
מקבלים פניה בצ'ט של "היי". לא אוהבים. חוסמים.
זכותם.
ואני "אגדיל" לומר ו"אספק את הסחורה". זכותם להיות הזיה.
.

הכלוב לא משרת את כל המשתמשים באותו האופן, לא כולם נמצאים כאן בשביל קהילה ובית ומקום לנהל דיונים ושיח חופשי ופתוח.
יש אנשים שנמצאים כאן מסיבות שונות, יש פה אנשים שהסבירו שהם מתייחסים לפלטפורמה הזאת ממש כאפליקציית היכרויות וזו הדרך שלהם לנהל את המיון בין מי שפוטנציאלי עבורם ומי שלא.
מכאן אתה בוחר לקחת את זה באופן אישי ולתת פרשנות להתנהגות של אנשים, שלא בהכרח משקפת את המציאות ובטח לא את הכותרת שתחתה אתה מכניס אותם. אפשר להעביר ביקורת על התנהגות ולומר, וואלה, לא מבין את זה. גם אני לא מבינה את זה, וגם אם אני מבינה, אני ממש לא מתחברת לזה. אבל זה שאתה לא מבין משהו, לא הופך אותו לאלים.

וסליחה, אני לא מכירה אותך, אבל אם אכן קרוב למאתיים איש חסמו אותך וכל מה שיש לך לומר על זה זה שזה אלים ודוחה ולהאשים את ולהתנגח בכל מי שחושב אחרת בנושא, אז בחייאת, טול קורה קצת.

את מפרשת אותי בצורה לא נכונה.
191 נכון לאתמול. היום לא בדקתי ואין בכוונתי לבדוק את זה יום ביומו.
אני כבר מזמן לא לוקח את זה באופן אישי.
זה מיותר לומר ש"אני לא מבין את זה".
אני עומד מאוחרי המילה שלי. אין בזה שום דבר פרגמטי. וכן זה אף אלים.
בסדר. אני מאשר לך לחשוב ולכנות אותי מתנגח. ואני יודע שאני מקל ומספק את הסחורה וזה נוח לקחת את זה מכל הדברים שכתבתי. וזה לכשעצמו אומר דרשני.

כאמור. אף טיעון לא שיכנע אותי שצריך להתנהל כך, להיפך. הוסבר והובהר מדוע זאת אינה התנהלות פרגמטית.
גם הטיעון של "זה עוזר לי לראות למי לא לפנות בצ'ט לא שיכנע אותי."

בחיאת זום זום. אני וכל אחד בעצם צריך עכשיו להתחיל לנחש את כל הגחמות של כל האנשים שהוא חסום אצלם?

הא לא. הוא רק חסם אותך כי אתה גבר סטרייט והוא רוצה לראות בצ'ט רק את הטרנסיות. אז אל תיקח את זה אישית
הא כן. והיא חסמה אותך כי אתה אחר. והיא רוצה לראות בצ'ט רק את הנשלטים. אז אל תיקח את זה אישית
והיא חסמה אותך כי כתבת בפורום שאתה אוהב סלרי בסלט. והיא אלרגית לסלרי. אז אל תיקח את זה אישית
אל תעלב. חסמנו אותך בכל פינה ובכלל חסימה זה פילטר. זה פשוט כלובי שלא יודע עברית וקרא לזה חסימה במקום פילטר לצ'ט.

למה אני במיעוט צריך לראות בצ'ט שאני חסום אצל מישהי? או מישהו? כאשר מעולם לא שוחחתי איתה או איתו?
האם תגיבי לשאלה הזאת בתגובה הבאה שלך ולא תתעלמי מהשאלה הזאת?
בלי אמירה ריקה מתוכן "אל תעלב" זה משמש אותם כפליטר כי הכלוב מבחינתם הוא אתר הכרויות.

ואני אמנם במיעוט בפורום הזה. אבל משיחה שתיים שלוש אני לא היחיד שחושב שזה עקום.
אז סבבה. תזכרי את זה כשאת תהי במיעוט ויהי איזה רוב שלא רוצה להתחשב בדעות שלך או ברגשות שלך.
וזה יקרה. כי קארמה איז A ביצ'

אני חושב שלא נוח לשמוע שיש מי שמבקש ממכם לא להיות עם יד קלה על ההדק.
יובהר. לא ביקשתי לא לחסום מטרידנים.
ואני צריך להיות זה שנוטל את הקורה? אוקי.
Holden​(אחר)
Holden​(אחר) • 11 באוג׳ 2024
Marcus Wright כתב/ה:
Honey Bee כתב/ה:
Marcus Wright כתב/ה:
Honey Bee כתב/ה:

לסיכום:
מילים יכולות להיות סופר אלימות.
אפשר להתייחס לכל סיטואציה לגופה.
ותהיו טובים.
זהו (:

אנשים פה חוסמים אחרים שמעולם לא היתה להם איתם אינטראקציה. זה לחלוטין אלים בעיני.

נכנסים לפרופיל של מישהו. קוראים. לא אוהבים. חוסמים.
רואים תגובה של מישהו בפורום. לא אוהבים. חוסמים.
קוראים פוסט בבלוג. לא אוהבים. חוסמים. (וכמובן שיש הבדל בין חסימה לבין הסתרת בלוג. זה כבר דיון אחר לחלוטין)
רואים הודעה בצ'ט הכללי. לא אוהבים. חוסמים.
מקבלים פניה בצ'ט של "היי". לא אוהבים. חוסמים.
זכותם.
ואני "אגדיל" לומר ו"אספק את הסחורה". זכותם להיות הזיה.
.

הכלוב לא משרת את כל המשתמשים באותו האופן, לא כולם נמצאים כאן בשביל קהילה ובית ומקום לנהל דיונים ושיח חופשי ופתוח.
יש אנשים שנמצאים כאן מסיבות שונות, יש פה אנשים שהסבירו שהם מתייחסים לפלטפורמה הזאת ממש כאפליקציית היכרויות וזו הדרך שלהם לנהל את המיון בין מי שפוטנציאלי עבורם ומי שלא.
מכאן אתה בוחר לקחת את זה באופן אישי ולתת פרשנות להתנהגות של אנשים, שלא בהכרח משקפת את המציאות ובטח לא את הכותרת שתחתה אתה מכניס אותם. אפשר להעביר ביקורת על התנהגות ולומר, וואלה, לא מבין את זה. גם אני לא מבינה את זה, וגם אם אני מבינה, אני ממש לא מתחברת לזה. אבל זה שאתה לא מבין משהו, לא הופך אותו לאלים.

וסליחה, אני לא מכירה אותך, אבל אם אכן קרוב למאתיים איש חסמו אותך וכל מה שיש לך לומר על זה זה שזה אלים ודוחה ולהאשים את ולהתנגח בכל מי שחושב אחרת בנושא, אז בחייאת, טול קורה קצת.

את מפרשת אותי בצורה לא נכונה.
191 נכון לאתמול. היום לא בדקתי ואין בכוונתי לבדוק את זה יום ביומו.
אני כבר מזמן לא לוקח את זה באופן אישי.
זה מיותר לומר ש"אני לא מבין את זה".
אני עומד מאוחרי המילה שלי. אין בזה שום דבר פרגמטי. וכן זה אף אלים.
בסדר. אני מאשר לך לחשוב ולכנות אותי מתנגח. ואני יודע שאני מקל ומספק את הסחורה וזה נוח לקחת את זה מכל הדברים שכתבתי. וזה לכשעצמו אומר דרשני.

כאמור. אף טיעון לא שיכנע אותי שצריך להתנהל כך, להיפך. הוסבר והובהר מדוע זאת אינה התנהלות פרגמטית.
גם הטיעון של "זה עוזר לי לראות למי לא לפנות בצ'ט לא שיכנע אותי."

בחיאת זום זום. אני וכל אחד בעצם צריך עכשיו להתחיל לנחש את כל הגחמות של כל האנשים שהוא חסום אצלם?

הא לא. הוא רק חסם אותך כי אתה גבר סטרייט והוא רוצה לראות בצ'ט רק את הטרנסיות. אז אל תיקח את זה אישית
הא כן. והיא חסמה אותך כי אתה אחר. והיא רוצה לראות בצ'ט רק את הנשלטים. אז אל תיקח את זה אישית
והיא חסמה אותך כי כתבת בפורום שאתה אוהב סלרי בסלט. והיא אלרגית לסלרי. אז אל תיקח את זה אישית
אל תעלב. חסמנו אותך בכל פינה ובכלל חסימה זה פילטר. זה פשוט כלובי שלא יודע עברית וקרא לזה חסימה במקום פילטר לצ'ט.

למה אני במיעוט צריך לראות בצ'ט שאני חסום אצל מישהי? או מישהו? כאשר מעולם לא שוחחתי איתה או איתו?
האם תגיבי לשאלה הזאת בתגובה הבאה שלך ולא תתעלמי מהשאלה הזאת?
בלי אמירה ריקה מתוכן "אל תעלב" זה משמש אותם כפליטר כי הכלוב מבחינתם הוא אתר הכרויות.

ואני אמנם במיעוט בפורום הזה. אבל משיחה שתיים שלוש אני לא היחיד שחושב שזה עקום.
אז סבבה. תזכרי את זה כשאת תהי במיעוט ויהי איזה רוב שלא רוצה להתחשב בדעות שלך או ברגשות שלך.
וזה יקרה. כי קארמה איז A ביצ'

אני חושב שלא נוח לשמוע שיש מי שמבקש ממכם לא להיות עם יד קלה על ההדק.
יובהר. לא ביקשתי לא לחסום מטרידנים.
ואני צריך להיות זה שנוטל את הקורה? אוקי.

אתה בטח תחשוב שזה "אלים", אבל לא קשה להבין למה כלכך הרבה חסמו אותך.

אתה ראש בקיר קלאסי. מרוכז רק בעמדה ובדעה שלך. לא מעוניין בכלל לנהל שיח, אלא רק לנסות "לחנך" ולהתקרבן.

לקחת את הדיון הזה בשבי. אין לך שום טיעון חדש כבר אלוהים יודעת כמה הודעות/דפים. סבבה מותק אתה חושב שחסימה זה אלים ושאתה מיעוט שלא מתחשבים בו. נרשם בפרוטקול ותויק בקלסר.

כבר מותר לשחרר או שיש לך עוד איזה 1000 מילה כדי להגיד את אותו הדבר?
anyzeany
anyzeany • 11 באוג׳ 2024
חסימת צינור זרע זה נחשב?
חסימה במעיים?
חסימת כביש איילון?

ואחרי ההומור השנון, שאלה רצינית, מהי הפואנטה של הדיון הזה בעצם?
shirazbar​(שולטת)
shirazbar​(שולטת) • 11 באוג׳ 2024
anyzeany כתב/ה:
חסימת צינור זרע זה נחשב?
חסימה במעיים?
חסימת כביש איילון?

ואחרי ההומור השנון, שאלה רצינית, מהי הפואנטה של הדיון הזה בעצם?

אין פואנטה אנחנו סתם אוהבים לטחון מים.
חסימת צינור הזרע באמצע אורגזמה, זרקת רעיון
Marcus Wright​(אחר)
Marcus Wright​(אחר) • 11 באוג׳ 2024
Holden כתב/ה:

אתה בטח תחשוב שזה "אלים", אבל לא קשה להבין למה כלכך הרבה חסמו אותך.
אתה ראש בקיר קלאסי. מרוכז רק בעמדה ובדעה שלך. לא מעוניין בכלל לנהל שיח, אלא רק לנסות "לחנך" ולהתקרבן.
לקחת את הדיון הזה בשבי. אין לך שום טיעון חדש כבר אלוהים יודעת כמה הודעות/דפים. סבבה מותק אתה חושב שחסימה זה אלים ושאתה מיעוט שלא מתחשבים בו. נרשם בפרוטקול ותויק בקלסר.
כבר מותר לשחרר או שיש לך עוד איזה 1000 מילה כדי להגיד את אותו הדבר?

הכרחתי אותך לקרוא? בכלל פניתי אליך?
קשה להבין למה חסמו אותי? תהיה בטוח. אתה לא מבין. ואני היחיד נכון לכתיבת שורות אלו שיש לו את המידע הזה כמה חסמו אותו. ולא פחדתי לחשוף אותו.
אז אל תתבלבל לחשוב שאתה יכול לקחת מידע שאני זה שפרסמם אותו להשתמש בו "נגדי". תתקדם.
אולי אם נבדוק את זה אודותויך גם אתה תופתע. תביא בחשבון שאני רק 20 שנה באתר. אז נראה לי שאני מבין דבר או שניים יותר ממך על התנהלות של א.נשים כאן.
יש כאן מיעוט הגיוני ונעים. ומי שמכיר אותי במציאות ואף שוחח איתו בעניין שלא על גבי פורום זה מצדיק אותי. אני פשוט בין הבודדים שלא חושש לכתוב את הדברים שלא נוח למטורללים לקרוא.
מרוכז רק בדעה שלי? - אתה מצפה ממני להיות מרוכז בדעה של אחרים כאשר האחרים לא מוכנים להיות מרוכזים בדעה שלי?
אין לי טיעון חדש? - כי לאחרים יש טיעונים חדשים שבהכרח רציונאלים או פרגמטים או חדשים ?
לקחתי את הדיון בשבי? כי אף אחד אחר כולל אתה עכשיו לא יכולים לכתוב או להגיב?
שחרר. מי מחזיק אותך?
ואין צורך להגיב לי. אני לא אטרח לקרוא.
הוא​(שולט)
הוא​(שולט) • 11 באוג׳ 2024
שיר שור שהוא שיא של אסקפיזם
Gold Fish{FLR}
לפני 3 חודשים • 12 באוג׳ 2024
Gold Fish{FLR} • 12 באוג׳ 2024
החסימה הזו היא ממש לא לעניין ובניגוד מוחלט למה שהוסכם וסוכם.
Gold Fish{FLR}
לפני 3 חודשים • 12 באוג׳ 2024
Gold Fish{FLR} • 12 באוג׳ 2024
מבקש את סליחתך.