ילדה צמאה לדאדי(נשלטת) |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת) • 21 באוק׳ 2022
ed כתב/ה: M@R
Massage and relaxation =WUE We understand English 🤣 |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
בלוסום(לא בעסק) • 21 באוק׳ 2022
-DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: M@R
Massage and relaxation =WUE We understand English 🤣 פעם ערס נכנס לחנות סיגריות ושאל את המוכר אם הוא מבין אנגלית. המוכר ענה שכן אז הערס אמר אז תביא לי marlboro בבקשה |
|
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת) |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
בלוסום כתב/ה: -DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: M@R
Massage and relaxation =WUE We understand English 🤣 פעם ערס נכנס לחנות סיגריות ושאל את המוכר אם הוא מבין אנגלית. המוכר ענה שכן אז הערס אמר אז תביא לי marlboro בבקשה 🤣 בול במקום👌🏻 |
|
ed |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
ed • 21 באוק׳ 2022
מה משותף בין ערס לטנק?
שניהם לא זזים בלי שרשראות. ערס אחד עומד ערום מול המראה ועושה פוזות של חתיך. אומר לעצמו: "וואלה אם הייתי גבוה בכמה סנטימטרים הייתי מלך". אישתו: "וואלה יש לך מזל שיש לך כל מה שיש לך, כי אם היית קטן בכמה סנטימטרים היית מלכה. |
|
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת) |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
ed כתב/ה: מה משותף בין ערס לטנק?
שניהם לא זזים בלי שרשראות. ערס אחד עומד ערום מול המראה ועושה פוזות של חתיך. אומר לעצמו: "וואלה אם הייתי גבוה בכמה סנטימטרים הייתי מלך". אישתו: "וואלה יש לך מזל שיש לך כל מה שיש לך, כי אם היית קטן בכמה סנטימטרים היית מלכה. יפה, בדיחה בדס״מית🤣 |
|
ed |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
ed • 21 באוק׳ 2022
-DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: מה משותף בין ערס לטנק?
שניהם לא זזים בלי שרשראות. ערס אחד עומד ערום מול המראה ועושה פוזות של חתיך. אומר לעצמו: "וואלה אם הייתי גבוה בכמה סנטימטרים הייתי מלך". אישתו: "וואלה יש לך מזל שיש לך כל מה שיש לך, כי אם היית קטן בכמה סנטימטרים היית מלכה. יפה, בדיחה בדס״מית🤣 תודה זה ב נוקלאוטידים 😜🤣 נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי אוק' 21, 2022 9:14 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת) |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
ed כתב/ה: -DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: מה משותף בין ערס לטנק?
שניהם לא זזים בלי שרשראות. ערס אחד עומד ערום מול המראה ועושה פוזות של חתיך. אומר לעצמו: "וואלה אם הייתי גבוה בכמה סנטימטרים הייתי מלך". אישתו: "וואלה יש לך מזל שיש לך כל מה שיש לך, כי אם היית קטן בכמה סנטימטרים היית מלכה. יפה, בדיחה בדס״מית🤣 תודה זה ב DNA 😜🤣 True blood |
|
ed |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
ed • 21 באוק׳ 2022
-DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: -DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: מה משותף בין ערס לטנק?
שניהם לא זזים בלי שרשראות. ערס אחד עומד ערום מול המראה ועושה פוזות של חתיך. אומר לעצמו: "וואלה אם הייתי גבוה בכמה סנטימטרים הייתי מלך". אישתו: "וואלה יש לך מזל שיש לך כל מה שיש לך, כי אם היית קטן בכמה סנטימטרים היית מלכה. יפה, בדיחה בדס״מית🤣 תודה זה ב DNA 😜🤣 True blood Vampire Mysteries |
|
אוהבת את מקומה{משוייכת} |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
אוהבת את מקומה{משוייכת} • 21 באוק׳ 2022
שמעתי מפסיכאטר
שאנטמיות זה היכולת של שני אנשים להרגיש ללא מגע וזו הקרבה העוצמתית הגבוהה מכולם |
|
ילדה צמאה לדאדי(נשלטת) |
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
לפני שנתיים •
21 באוק׳ 2022
ed כתב/ה: -DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: -DNA- כתב/ה: ed כתב/ה: מה משותף בין ערס לטנק?
שניהם לא זזים בלי שרשראות. ערס אחד עומד ערום מול המראה ועושה פוזות של חתיך. אומר לעצמו: "וואלה אם הייתי גבוה בכמה סנטימטרים הייתי מלך". אישתו: "וואלה יש לך מזל שיש לך כל מה שיש לך, כי אם היית קטן בכמה סנטימטרים היית מלכה. יפה, בדיחה בדס״מית🤣 תודה זה ב DNA 😜🤣 True blood Vampire Mysteries Interview With The Vampire |
|