סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

מאסטר אור - חצי שנת עבודות שירות

נילי ונילי
לפני 14 שנים • 20 בדצמ׳ 2009
נילי ונילי • 20 בדצמ׳ 2009
~משיכת כתפיים~

אני כלום. באמת.
בחורה אחת קטנה שלא מצייגת אף אחד ובטח ובטח לא מוסמכת לדון לשבט או לחסד בשם הקהילה. אני גם לא לגמרי בטוחה שיש דבר כזה "קהילה".

גם דן קאפ לא מייצג שום סמכות עליונה בענייני בדסמ ולמיטב הבנתי גם לא מתיימר להיות נציג ושופט פה.

זה מרגיע אותך?
הצד השני

:)

הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
מאוד...
נילי ונילי
זה אומר שאתה מוכן להפסיק לקחת את פוזיצית האנדרדוג לרגע ולהתחיל להקשיב שניה למה שאומרים לך?

אני יכולה להבין איך אנדרדוג זה סקסי, וקולי וחתרני וכאלה, אבל בוא תנסה להקשיב שניה למה שאומרים כל הקונפורמיסטים האלה לרגע.
אחותופל

גם אני!

אחותופל • 20 בדצמ׳ 2009
אני אקצר באמת כי נאמר פה כבר הרבה ולא נראה לי שיש לי מה להשפיע על המשוכנעות. רק מוסיפה הצהרת תמיכה כללית בדן קאפ, טי וי, בודי ובכל מי שחושב/ת שגיל אריאלי הוא חתיכת דפוק נצלן שחכם על קטנות, יוצר כת, שטיפות מוח וכל החבילה שמסביב. וכל הכבוד לכם שאתם עדיין לא מתייאשים מול הטמטום המסוכן של "הצד השני" עקום הנפש הזה וידידתו "פאוזה".

חשוב לי לכתוב את זה רק כדי שבאמת האנשים האלה עם המוח המסובב, שלא לומר נקוע לחלוטין, לא יטעו ויחשבו איכשהו שיש להן איזשהו רוב פה בכלוב או בעולם הבדס"מ בכלל. אז לא. אין לכן. אנשים כמוכן וכמו גיל אריאלי תמיד יהיו ויהיו מי שיקשיב להן, אבל אני מתכוונת גם להצטרף למאמץ להוקיע את ההתנהגות המסוכנת הזו.

ואגב צ'ארנוחה, כנראה יש דברים שאתה לא מבין - אתה לא מכיר את טיוי ובגלל זה כתבת מה שכתבת. אז הס! ואם כבר אתה מדבר על רווח משני בשרשורים - אז תאמין לי שצריך להיות עיוורת כדי לא לראות את הרווחים שאתה מנסה להפיק משרשורים כאלה בבואך ללקק לבחורות מהכלוב...
הצד השני

Re: גם אני!

הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
אחותופל כתב/ה:
אני אקצר באמת כי נאמר פה כבר הרבה ולא נראה לי שיש לי מה להשפיע על המשוכנעות. רק מוסיפה הצהרת תמיכה כללית בדן קאפ, טי וי, בודי ובכל מי שחושב/ת שגיל אריאלי הוא חתיכת דפוק נצלן שחכם על קטנות, יוצר כת, שטיפות מוח וכל החבילה שמסביב. וכל הכבוד לכם שאתם עדיין לא מתייאשים מול הטמטום המסוכן של "הצד השני" עקום הנפש הזה וידידתו "פאוזה".

חשוב לי לכתוב את זה רק כדי שבאמת האנשים האלה עם המוח המסובב, שלא לומר נקוע לחלוטין, לא יטעו ויחשבו איכשהו שיש להן איזשהו רוב פה בכלוב או בעולם הבדס"מ בכלל. אז לא. אין לכן. אנשים כמוכן וכמו גיל אריאלי תמיד יהיו ויהיו מי שיקשיב להן, אבל אני מתכוונת גם להצטרף למאמץ להוקיע את ההתנהגות המסוכנת הזו.

ואגב צ'ארנוחה, כנראה יש דברים שאתה לא מבין - אתה לא מכיר את טיוי ובגלל זה כתבת מה שכתבת. אז הס! ואם כבר אתה מדבר על רווח משני בשרשורים - אז תאמין לי שצריך להיות עיוורת כדי לא לראות את הרווחים שאתה מנסה להפיק משרשורים כאלה בבואך ללקק לבחורות מהכלוב...

לנסות ולהקשיב לדוגמא לקונפורמיסטים מהסוג הזה? אה נילי?
Dunbar{Supreme93}
Dunbar{Supreme93} • 20 בדצמ׳ 2009
הדבר הראשון שאמרתי לעצמי היה שינגחו אותי על הרווחים שלי.
אבל כמובן שיש לי רווחים משלי, כמו לכולם. כמו לך לדוגמא אחותופל icon_smile.gif.

השאלה היא האם הרווח מוסרי או לא מוסרי. במקרה שלי ושלך, נראה לי שהרווח מוסרי.
ברגע שהמילה ילדה נכנסת למשוואה הרווח לא מוסרי.
נילי ונילי

Re: גם אני!

הצד השני כתב/ה:
אחותופל כתב/ה:

לנסות ולהקשיב לדוגמא לקונפורמיסטים מהסוג הזה? אה נילי?

לא נאים השכנים בעיניך?
הצד השני
הצד השני • 20 בדצמ׳ 2009
יש שכנים שנאים בעיני ויש שלא, לא זו הנקודה.
הנקודה היא שאפילו על זכותה של מוכת גורל כגון דא לקרוא לי עקום נפש עד גבולות מסוימים אני אתעקש.
אחותופל
אחותופל • 20 בדצמ׳ 2009
פחחח... לא סופרת אותך בכלל, עקום נפש שכמותך.

יש זמנים שבהן הידברות היא חשובה. ושיח הוא חשוב. ולשמוע מגוון דעות הוא חשוב.
ולפעמים צריך להוקיע. בחריפות ולהתלהם ולקלל ולהביע גועל ושאט נפש כשצריך.
אז במקרה הזה מאוד צריך.

ואל תטעו המקרה הזה לא נסוב רק סביב בעל או לא בעל ילדה בת 15, בהסכמה או לא בהסכמה.

מדובר באדם שיצר כת הרסנית (להבדיל מסתם כת - ויש הבדלה כזו) והוא העומד בראשה. ובהרסנית הכוונה היא לשטיפות מוח, הרחקה מהמשפחה והחברים וכל המעגלים הקודמים של החיים, שבירת האישיות הנוכחית ועיצוב אישיות חדשה וכנועה העונה על כל צרכיו ולשם כך להשתמש לא רק במניפולציות אלא גם ברמאות, שקרים, הונאה, מצגי שווא והרשימה עוד ארוכה.
הוא הותיר אחריו מספר נערות ונשים שבורות ומפורקות. אבל זה כנראה לא נגד החוק במדינת ישראל. אז כן תפסו אותו על אינוס קטינה. זה לא אומר שלא מגיע לו הרבה הרבה יותר על כל הזוועות שעשה - חוקיות או לא.

אז מול אדם כזה והתומכות שלו, ממש אין מה להתדיין. ההסבר הזה עכשיו הוא לטובת אלו שלא מבינות על מה מדובר פה ומי זה גיל אריאלי הזה ומה מעשיו. ואם יש כאן אנשים שמצדיקות אותו, מצדי שילכו לעזאזל ביחד איתו. לא מרגישה צורך לשמור על תרבות דיון איתן.
נילי ונילי
הצד השני כתב/ה:
יש שכנים שנאים בעיני ויש שלא, לא זו הנקודה.
הנקודה היא שאפילו על זכותה של מוכת גורל כגון דא לקרוא לי עקום נפש עד גבולות מסוימים אני אתעקש.

רגע, נראה לי שפתאום נפל לי האסימון פה. אתה באמת חושב שכל מהות הדיון פה היא על אודות חופש הדיבור?!