סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

תקיפה מינית בדאנג'ן?

פסיכו לוג​(שולט)
לפני 6 שנים • 6 באפר׳ 2018
פסיכו לוג​(שולט) • 6 באפר׳ 2018
חושב שהתשובה לשאלה שלך נכתבה כאן כמה פעמים ועל ידי כמה אנשים. בוא נתמקד במשהו אחר לשם שינוי?
תסביר לנו למה אתה נוהג ללכת למקומות מלאי פריצות ותועבה אם זה פוגע ברגשותיך?
ספר לנו גם האם אתה נוהג להפליק ברחוב לנשים בטייץ להנאתך? החצופות מנסות לגרות אותך בכוח. זה לא שהם לובשות את זה כי נוח להן. הן רוצות שיתקפו אותן מינית לגירסתך.
המלכה יעלי​(שולטת)
לפני 6 שנים • 6 באפר׳ 2018
המלכה יעלי​(שולטת) • 6 באפר׳ 2018
לצערנו הרב המון פעמים אנו נתקלים בהטרדות מיניות אך אנו בוחרים איך לפעול כנגדם .
חייבת לשתף חוויה אישית .
בילוי רגיל במועדון ..רגע של טיול במבוך ומציאת מקום נוח לשבת לצפות מעט סביבי ולעשן את הגויינט בכיף .
אחד הטרייקים גרם לי לעצום את עיניי בזמן שידיד יושב לצידי ומעסה את כתפיי ...
פתאום הרגיש לי כמו מישהו שעומד קרוב אליי.
פתחתי את העיניים ורואה גבר גבוה עם הזין המסריח שלו בחוץ ואומר לי תמצצי ומנסה גם לגרום לי לזה ....משום מה לא הפריע לו שאני לא לבד ויושב איתי גברבר ולא עיניין אותו אם אני צמחונית טבעונית או סתם אמינית ...מבט מהיר לעבר ידידי להבין שמה שרואה זה באמת ולא מסטוחית או הזיה .....
באותו הרגע שהובן לי שזה אמיתי אחזתי בו וגרמתי לו להעלם בטיסה ממני .
ללכת להעיר על מקרים כאלה כבר מרגיש קטנוני ולא בוגר או אחראי .אז לקחתי את החוק בידיי והענקתי לו את חלום חייו שילמד ליד מי חושף את איברו .כמובן שבמהלך הערב המשכנו להתקל אחד בשני אך השיעור שעבר לימד אותו לראות אותי ושמור על גופו וחייו בידיו .
המועדון והצוות אומנם אחראים למקרים ואם פונים אליהם הם כמובן לא מתעלמים ומייד מוציאים את האנשים לבחוץ ולא משתפים אותם ומסמנים אותם כבעייתיים .אך עצה לי לכל המבלים תשמרו תהיו עירניים והכי חשוב אל תתנו שיפגעו בכם .
מודה שאלו רגעים בהם הכעס והגועל גברו עליי אך לא אבדתי את כוחותיי להרוס לכאלה את השמחה ולהשפילם בעונג אך ללא גירוי שלשמו מחוברת לקהילה .
מעריץ גאה​(נשלט)
לפני 6 שנים • 7 באפר׳ 2018
מעריץ גאה​(נשלט) • 7 באפר׳ 2018
מקרה מצער אך לא היחיד וסביר לא האחרון.
לא קראתי את כל השרשור ואתפלא אם הדאנג'ן יגיב בצורה רצינית לנושא.
המקום מחפש את השרדותו ורווחיותו, מספיק לראות בכמות המפוצצת של האנשים לדעתי מעל התקן הנדרש, בערסים שנכנסים בלי דרס קוד, באי עשיית עבודתם של הדיאמים שבוחרים רוב הזמן להתעסק בנשים במקום לפקח על הסדר, האלכוהול המזוויע והמזוייף ואפשר לקבל תמונה שלמה שאתם לא מעניינים אותו אלא כספכם.
לכן מקרה כזה לא יטופל כנדרש וברצינות המלאה, שרשורים בגודל מגילת אסתר , גינויים וביקורות לא יעזרו, הם יתנו לסערה לחלוף עד המקרה הבא .

מה שכן יכול לעזור זה פוסטים ברשתות החברתיות קרי פייסבוק וכו', פרסום בעיתונות, תביעה אזרחית ותלונה במשטרה.
על מקרה פלילי או חשד לפלילי במקרי אונס, אלימות , גניבה ועוד משטרה מסוגלת להוציא צו סגירה זמני עד לחקירת הנושא.
המלכה יעלי​(שולטת)
לפני 6 שנים • 7 באפר׳ 2018

תגובה

המלכה יעלי​(שולטת) • 7 באפר׳ 2018
לצערנו השם של המועדון הולך לפניו ...
אנשים סקרניים מגיעים לשם ומסירים מסכות והופכים לסוטים מסוג שלא תמיד כיף לי אך בחרתי לבלות שם ולקחתי אחריות למקרה וטיפלתי בעצמי מבלי לערב את הצוות או אנשים .
לסגור מקום פרנסה ובילוי זה לא במחשבה אך כן לדאוג לאבטחה עירנית יותר במיוחד במבוך .לא כל מי שנכנס למבוך זה במטרה לחפש מי יזיין או את מי לזיין שם . יש אנשים כמוני שעבורם זה פינה שקטה ולא מחפשים סקס.
הגיע הזמן שלפני חשיפת איברים תציגו עצמכם בשם רקע עליכם ותבקשו רשות אם זה מתאים ומקובל להתפשט אם לא ביקשנו . מעט כבוד אחד לשני גם אם אנחנו סוטים או מסטולים זו לא סיבה לניצול וחוסר טאקט או כבוד .