ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

ספרו לי אם יש לכם פטיש שיחסית ייחודי לכם...

שוסי
לפני 4 ימים • 3 בינו׳ 2025
שוסי • 3 בינו׳ 2025
TheBigBadWolf כתב/ה:
עוד לא שמעתי שיש פה פטיש לבחורות עם ריבועים בבטן, גוף מסותת.. תחת מעוצב, חזה קטן ויפה 😋
הטייפ קסאט הזה דיי מושך אותי ואפילו מסקרן

זה לא פטיש.
מין הסתם זה רוב הגברים...
Shela​(נשלט)
לפני 4 ימים • 3 בינו׳ 2025
Shela​(נשלט) • 3 בינו׳ 2025
טוב, אני חושב שיש לי כמה וכמה כאלה... 🙊
הנה דוגמה:
טרן-און ענק - תנועת הירכיים של הרמת הטייץ, מכנס, בגד ים וכו... זאת תנועה יחודית שקיימת אך ורק אצל נשים. ירך אחר ירך בסנכרון מושלם יחד עם תנועת האגן... תנועה שכזו היא גם חותמת ייחודית, שכן אצל כל אחת זה נראה מעט שונה. אך אצל כולכן, זה מדגיש את הנשיות, הקימורים, הרוך והיופי הקוסמי המהפנט והמעורר....

טרן-אופ - תחתונים לא מתוחים על הישבן... תחתון מכל סוג שהוא (בגד ים, תחתוני מחזור, ברזילאי, מקסי, וכו') שגדול על מידותיה ונלבש ברישול וללא תשומת לב, תלוי ברפיון מעייף על קימוריה, מקומט משתפל ונוזל ... זה לטעמי החמצה גדולה. זה פריט לבוש שמעורר קנאה של ממש אצל גברים, שכן יש לו את הזכות לגעת באופן רצוף ואינטימי במקדשה ובנשיותה - אז נו, באמת... לא תתמתח לכבוד האירוע?
bananabrain
לפני 3 ימים • 3 בינו׳ 2025
bananabrain • 3 בינו׳ 2025
אז ככה
בסדר לא ספציפי

מתופף
פיראט
מרצה לתחום דעת שאני מכבדת
גבר שיש לו פאשן מטורף למה שהוא עושה
גבר שממש ממש רוצה להיות אבא (לא דאדי, אבא)
גבר שמראה חיזור אבל ממש
ויקינג (לא במראה. ויקינג אמיתי ששודד כפרים או משהו כזה)
כתפיים ובייספס גדולים
יודע לבנות שידה אם צריך
ריח טוב (לא היעדר ריח רע! אשכרה ריח טוב!)
אישה חזקה בקטע קיצוני
Windel​(נשלט)
Windel​(נשלט) • 3 בינו׳ 2025
גבר גדול קשוח שמכריח אותי להיות תינוק מגודל בטיטולים ומוצץ ומשפיל אותי על זה ומכריח אותי לעשות דברים כמו תינוק, לזחול על ארבע, לשבת בעגלה, לשתות מטרנה מבקבוק של תינוקות, לישון בלול גדול וכן הלאה. כמה שיותר ציוד. אפשרי עם באטפלאג בטוסיק ומנעול על הבולבול וטיטולים גדולים ונפוחים. וגם הפחד מחשיפה. שאדון לוקח אותי איתו ומכריח אותי להיות איתו בחוץ כשאני עם טיטולים נפוחים מתחת למכנסיים. זה מאוד מגרה אותי ללבוש את זה מתחת לבגדים בפומבי שאנשים לא רואים. אני אוהב גם את ההוראות והפקודות והשליטה. אני אוהב את ההרגשה של הפחד הזה לפעמים שאתה לא יודע מה מצפה לך. אני אוהב שהשולט הוא מאוד בתפקיד מבחינה מילולית ומדבר קשוח ותמיד נמצא מעליי ואני תמיד למטה. זה בעיקר מאוד פסיכולוגי כי אני לא מתחבר לדברים מאוד קיצוניים כמו כאב וכדומה. זה מאוד הקטע של משחק תפקידים ארוך של שולט קשוח שמכריח אותי להיות בתפקיד הזה ובבגדים ובציוד של תינוק שמאוד מגרה אותי. זה מאוד בראש. וזה בעיקר הציוד שמאוד מגרה אותי. טיטולים, מוצץ, עגלה, כיסא תינוק, לול, בקבוק לתינוקות. דברים כאלה. ושהשולט מזכיר לי מילולית ואומר לי איזה עבד מושפל אני במצב הזה כמו תינוק מגודל ואיך אנשים היו מגיבים אם היו רואים. הפחד מההשפלה מגרה אותי במצב הזה. גם נניח אם השולט אוסף אותי וישר שם אותי בכיסא תינוק ברכב במצב הזה.
Windel​(נשלט)
Windel​(נשלט) • 3 בינו׳ 2025
אני גם מאוד אוהב את ההרגשה שגבר גומר לי בתחת ולהרגיש את הזרע ממלא לי את החור. אבל זה כמובן רק עם אדם שאני אדע בוודאות שהוא בריא ובדוק. הייתי רוצה פרטנר כזה קבוע. מאסטר שיעשה לי דברים כמו לגמור לי בתחת מתי שהוא רוצה ואז שם לי באטפלאג בתחת שהזרע ישאר ויכריח אותי להישאר ככה. זה מסקרן אותי. אני צריך בן זוג מתאים בשביל כל השטויות האלה. כי זה פטישים וסטיות מאוד מאוד מוזרות וספציפיות חח
פרלין​(נשלטת){ש}
לפני 3 ימים • 4 בינו׳ 2025
פרלין​(נשלטת){ש} • 4 בינו׳ 2025
Funshine כתב/ה:
ציפי שביט

ציפי שביט, איך?
שרה ברקע? מצחקקת ללא שליטה? ציפי שולטת, נשלטת?
פרלין​(נשלטת){ש}
פרלין​(נשלטת){ש} • 4 בינו׳ 2025
deepThinker כתב/ה:
שברון לב ודחייה, אהבה חד צדדית

לא בדיוק ככה, אבל להרגיש שאני אוהבת הרבה הרבה הרבה יותר.
bondman​(נשלט){FLR}
bondman​(נשלט){FLR} • 4 בינו׳ 2025
פרלין כתב/ה:
deepThinker כתב/ה:

💚
מזדהה.
נשלט מחפש קשר
נשלט מחפש קשר • 4 בינו׳ 2025
הפטיש שלי - להיות שלה. ברמה הכי גבוהה שיש
deepThinker​(נשלט)
לפני יומיים • 4 בינו׳ 2025
deepThinker​(נשלט) • 4 בינו׳ 2025
פרלין כתב/ה:
deepThinker כתב/ה:

גם אני לא מדוייק בעצמי