Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
אימרה
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2006
אין דבר העומד בפני הרצון, רק שלפעמים יש רצון והדבר אינו עומד
|
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
ohad - m(אחר) • 15 בדצמ׳ 2006
איש מאוד זקן , שנעזר במקל הליכה , חיכה לאוטובוס בתחנה.
איך שהאוטובוס הגיע , הוא עלה עליו , שילם לנהג וראה שאין מקום ישיבה , ונשאר לעמוד, באחד הסיבובים , הזקן החליק ונפל , לאחר שאנשים עזרו לו לקום , פנה אליו נער חצוף , שישב בספסל הראשון ,ואפילו לא חשב לרגע לפנות את מקומו , ואמר לו : "אתה יודע סבאל'ה, אם היית שם גומי בקצה המקל , לא היית מחליק ונופל " אז האיש הזקן ענה לו : "אתה יודע, נער חצוף , שאם אבא שלך היה עושה את אותו הדבר, היה לי עכשיו איפה לשבת...." |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
דולי .(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2006
בעל תובע את אשתו על כך שנתנה לו מכות רצח. השופט שואל: "אז למה גברתי הנכבדה הרבצת לבעלך???" מספרת האישה: "כבודו, הייתי בעבודה, בעלי התקשר אלי ואמר-בואי הביתה דחוף. טסתי כמו לא נורמלית במהירות מופרזת, נכנסתי לדירה והוא היה שם. הוא אמר: תיכנסי בבקשה לחדר השינה-נכנסתי. הוא אומר - תתפשטי-הורדתי את הבגדים. תשכבי על מיטה... שכבתי... ואז המנייאק מחייך ואומר: היום אחד באפריל חמודה... תתלבשי..." |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
מאיר, דני ושלמה נפגשים בבית
קפה ומדברים. מאיר מעלה זכרונות: "זוכרים את תחרות התחפושות של שנה שעברה? לקחתי בלונדינית לחדר ועשיתי איתה אהבה והיה כיף חיים." מספר דני: "וואלה? גם אני עשיתי את אותו הדבר." שואל שלמה: "זוכרים את תחרות התחפושות שנה שעברה? התחפשתי לבלונדינית." |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
משפחה נוסעת לחוף נודיסטים.
הילד שואל את אביו: "אבא... למה יש פה אנשים אם בולבול למעלה ובולבול למטה?" עונה האב: "אלה עם הבולבול שלמעלה הם עשירים ואלה אם הבולבול למטה הם עניים". יום למחרת חוזרים האב והילד לחוף. האב שואל את הבן היכן האם. עונה הבן: "היא הלכה למישהו עני, עשתה אותו עשיר וכרגע היא מוצצת לו את כל הכסף שלו". |
|
הייתי כאן |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
הייתי כאן • 15 בדצמ׳ 2006
בעיר קטנה היו התושבים מתוודים לפני הכומר על ניאופיהם.
בכדי להשתמש בלשון נקייה היו אומרים לכומר `החלקתי` במקום נאפתי. "אתמול אחה"צ החלקתי", "השבוע החלקתי פעמיים" וכד`. .כל העיר הקטנה למדה את הקוד והשתמשה בו באופן קבוע. לימים, התחלף הכומר הזקן בכומר חדש. כאשר לאחר שבועיים פגש הכומר החדש את ראש העיר אמר לו:"שמע צריך לעשות משהו עם המדרכות בעיר, האנשים מחליקים כל הזמן" הבין ראש העיר במה העניין וצחק. "מה אתה צוחק" אמר הכומר החדש "אפילו אשתך החליקה פעמיים בשבוע שעבר" |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
משהו שהיה עכשיו בטלוויזיה...
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
ohad - m(אחר) • 15 בדצמ׳ 2006
איך מרוקאי אומר לאשתו : "תביאי אפרסק מהמטבח ? "
תשובה : "הלו !!! תביאי את התפוח עם הזמש !!! " שבת שלום לכולם וחג שמח !!! |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
Re: משהו שהיה עכשיו בטלוויזיה...
לפני 17 שנים •
15 בדצמ׳ 2006
Madame T(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2006
ohad - m כתב/ה: איך מרוקאי אומר לאשתו : "תביאי אפרסק מהמטבח ? "
תשובה : "הלו !!! תביאי את התפוח עם הזמש !!! " שבת שלום לכולם וחג שמח !!! שבת שלום וחג שמח גם לך, אוהד. |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
ohad - m(אחר) • 16 בדצמ׳ 2006
שלושה זבובים מחליפים חוויות על ביקורם בגוף האישה ,
בעוד ששני זבובים מספרים חוויות נפלאות על הגוף המדהים , הזבוב השלישי מתבאס מכך שעוד לא ייצא לו.... הם קובעים שהלילה יעוף , ייעשה סיבוב ויתרשם , ולמחרת יחזור ויספר את מעלליו.... למחרת באמת הם נפגשים והזבוב מספר : "אין לי מושג ממה התלהבתם כ"כ..... האמת שבהתחלה היה נחמד, פגשתי שתי גבעות מדהימות , גלשתי להנאתי בעמק, אבל אח"כ התעייפתי , ירדתי קצת למטה וראיתי מערה ! , החלטתי להיכנס, היה רטוב ולח אז החלטתי לצאת, איך שבאתי לצאת , חסם לי את היציאה איזה מישהו , כנראה קיבוצניק כי היה לו כובע טמבל... הוא דחף אותי ואני דחפתי אותו , הוא דחף אותי ואני דחפתי אותו , הוא דחף אותי ואני דחפתי אותו ... אחריי מלא פעמים כאלו , הוא פתאום הביא עליי יריקה ... והלך !!! " |
|
ohad - m(אחר) |
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
מוקדש לרננה (ללא שום קשר לתוכן הבדיחה!!!!!)
לפני 17 שנים •
16 בדצמ׳ 2006
ohad - m(אחר) • 16 בדצמ׳ 2006
איש אחד , צולע על רגל אחת , שתי ידיים מעוותות , נמוך ומכוער , קרחת עם פס אחד של שיער לכל האורך, שיניים בולטות , אף נשרי , פוזל עם עין אחת יוצא מהקולנוע , פונה לסדרן ואומר לו :
"אנני יוצצצא רררגע לשששרותים.... אתתתה תזכור אותי ? " |
|