teacher(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
אני אגיד :-)
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
teacher(שולט) • 9 בדצמ׳ 2006
נראה כאילו גם את, לשיטתך, הוספת ''פוסט טיפשי,מיותר,מטומטם, שמוכיח שוב כמה הקהילה הזו רק מחפשת להתעסק בענינים לא שלהם''.
והצצה קטנטנה בפרופיל מגלה את המכנה המשותף שלך עם הפרינססה: אין גם לך שום כבוד לגבולות, וגם את בת 19 וחושבת שהעולם הוא שחור/לבן ושלך. חוץ מזה שאת גם גזענית מהסוג הגרוע. אני מעדיף להתקשקש עם עוד עשרה שטיינברגרים, מאשר לשמוע שטויות ממך. GROW UP |
|
teacher(שולט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
תיקון טעות
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
teacher(שולט) • 9 בדצמ׳ 2006
בגיל הזה אין בעיני גזענות - אלא צרות אופקים
(*שאולי אחר כך תהפוך לגזענות - זה מחוץ לנושא הדיון) |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Re: אתה מצליח שטרנברגר או שתחליף את השיטה?
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Sm Art{☆Sm} • 9 בדצמ׳ 2006
שפנפנת חצות כתב/ה: הכעס שאני רואה פה היה על העקרון ופרינסס אישרה בעצמה חלק גדול מהעובדות.
כשאתה כל הזמן מצדיק אותה עם אמירות של כמה היא מקסימה ואני מכיר אתה בלי שאתה מבין מה הבעיה במה שהיא עשתה אתה מראה גם על העקרונות שלך. הכפשת את teacher שהוא רע ומלבה את האש אבל מי שמלבה את האש הוא אתה בעצמך כי אני חושבת שכולם רוצים שאליס תבין ותפנים שהיתה לא בסדר ואתה מצדיק אותה וגורר אחרים לענות לך. אם היא היתה כותבת שהבינה שלא היתה בסדר אני חושבת שכולם היו שותקים אבל כשאתה מצדיק אותה אתה שופך בנזין על המדורה. שטינברגר כתב/ה: אני מנסה לחלץ הפרינסס מידי ההמון הזועם בלינץ' האכזרי ,שאתם עורכים לה כאן . .. : אתה מצליח? מאמצע השרשור קראתי שכתבת כמה היא מקסימה ושאתה מכיר אותה. מה אומרים על אסטרטגיה שלא מצליחה ומי שממשיך בה ללא הפסק? אני מגיבה כי אתה שוב כותב שהכל בסדר והיא מקסימה. האביר שטרנברג על הסוס הלבן מציל את הנסיכה אליס מההמון הזועם של הכלוב שעושה בה לינץ' בלי הצדקה. אולי תצליח לשכנע אותה שהיא בסדר וצריכה להמשיך בדרך הזאת. עוד מהלך חכם שלך אחרי הנסיונות המוצלחים לחלץ אותה מההמון הזועם במקום להגיד לה בשקט כי אתה מכיר אותה: "בייבי טעית ואת צריכה לשנות גישה." אני אפסיק כעת ואתה תכתוב את המילה האחרונה שהיא היתה בסדר והיא מקסימה ואולי היא גם תאמין לך ונוכל לראות בפעם הבאה עוד שרשור כזה על שליטה בלי גבולות. שיח חרשים הרי כבר אמרתי . פרינסס אליס מקסימה ? זה נכון ,אמרתי אז' .. צודקת ,אמרתי ? לא אמרתי . אמרתי ..... ש מ ס פ י ק ,עם הרישעות . אמרתי ,שהעברת מסר ,ודיון עיניני ,זה מקובל ...אבל להיתעלל בבן אדם זה כבר סדיזם ,ורישעות . המסר הועבר . תעזבו הילדה ,לנפשה . לגבי האדון teacher הניכבד ,אין לי דבר וחצי דבר נגדו . יש לי ,כנגד אילו שקיללו הפרינסס והוציאו דברים מהקשרם ,ועז' בדיוק אני צועק חמס שאו ברכה |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
שטינברגר כתב/ה: שפנפנת חצות כתב/ה: הכעס שאני רואה פה היה על העקרון ופרינסס אישרה בעצמה חלק גדול מהעובדות.
כשאתה כל הזמן מצדיק אותה עם אמירות של כמה היא מקסימה ואני מכיר אתה בלי שאתה מבין מה הבעיה במה שהיא עשתה אתה מראה גם על העקרונות שלך. הכפשת את teacher שהוא רע ומלבה את האש אבל מי שמלבה את האש הוא אתה בעצמך כי אני חושבת שכולם רוצים שאליס תבין ותפנים שהיתה לא בסדר ואתה מצדיק אותה וגורר אחרים לענות לך. אם היא היתה כותבת שהבינה שלא היתה בסדר אני חושבת שכולם היו שותקים אבל כשאתה מצדיק אותה אתה שופך בנזין על המדורה. שטינברגר כתב/ה: אני מנסה לחלץ הפרינסס מידי ההמון הזועם בלינץ' האכזרי ,שאתם עורכים לה כאן . .. : אתה מצליח? מאמצע השרשור קראתי שכתבת כמה היא מקסימה ושאתה מכיר אותה. מה אומרים על אסטרטגיה שלא מצליחה ומי שממשיך בה ללא הפסק? אני מגיבה כי אתה שוב כותב שהכל בסדר והיא מקסימה. האביר שטרנברג על הסוס הלבן מציל את הנסיכה אליס מההמון הזועם של הכלוב שעושה בה לינץ' בלי הצדקה. אולי תצליח לשכנע אותה שהיא בסדר וצריכה להמשיך בדרך הזאת. עוד מהלך חכם שלך אחרי הנסיונות המוצלחים לחלץ אותה מההמון הזועם במקום להגיד לה בשקט כי אתה מכיר אותה: "בייבי טעית ואת צריכה לשנות גישה." אני אפסיק כעת ואתה תכתוב את המילה האחרונה שהיא היתה בסדר והיא מקסימה ואולי היא גם תאמין לך ונוכל לראות בפעם הבאה עוד שרשור כזה על שליטה בלי גבולות. שיח חרשים הרי כבר אמרתי . פרינסס אליס מקסימה ? זה נכון ,אמרתי אז' .. צודקת ,אמרתי ? לא אמרתי . אמרתי ..... ש מ ס פ י ק ,עם הרישעות . אמרתי ,שהעברת מסר ,ודיון עיניני ,זה מקובל ...אבל להיתעלל בבן אדם זה כבר סדיזם ,ורישעות . המסר הועבר . תעזבו הילדה ,לנפשה . לגבי האדון teacher הניכבד ,אין לי דבר וחצי דבר נגדו . ואני מיתנצל ,אם דברי ,הובנו שלא כהלכה . יש לי ,כנגד אילו שקיללו הפרינסס והוציאו דברים מהקשרם ,ועז' בדיוק אני צועק חמס שאו ברכה |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
דוכיפת(נשלט) • 9 בדצמ׳ 2006
[quote="שטינברגר"]
שפנפנת חצות כתב/ה: הכעס שאני רואה פה היה על העקרון ופרינסס אישרה בעצמה חלק גדול מהעובדות.
כשאתה כל הזמן מצדיק אותה עם אמירות של כמה היא מקסימה ואני מכיר אתה בלי שאתה מבין מה הבעיה במה שהיא עשתה אתה מראה גם על העקרונות שלך. הכפשת את teacher שהוא רע ומלבה את האש אבל מי שמלבה את האש הוא אתה בעצמך כי אני חושבת שכולם רוצים שאליס תבין ותפנים שהיתה לא בסדר ואתה מצדיק אותה וגורר אחרים לענות לך. אם היא היתה כותבת שהבינה שלא היתה בסדר אני חושבת שכולם היו שותקים אבל כשאתה מצדיק אותה אתה שופך בנזין על המדורה. שטינברגר כתב/ה: אני מנסה לחלץ הפרינסס מידי ההמון הזועם בלינץ' האכזרי ,שאתם עורכים לה כאן . .. : אתה מצליח? מאמצע השרשור קראתי שכתבת כמה היא מקסימה ושאתה מכיר אותה. מה אומרים על אסטרטגיה שלא מצליחה ומי שממשיך בה ללא הפסק? אני מגיבה כי אתה שוב כותב שהכל בסדר והיא מקסימה. האביר שטרנברג על הסוס הלבן מציל את הנסיכה אליס מההמון הזועם של הכלוב שעושה בה לינץ' בלי הצדקה. אולי תצליח לשכנע אותה שהיא בסדר וצריכה להמשיך בדרך הזאת. עוד מהלך חכם שלך אחרי הנסיונות המוצלחים לחלץ אותה מההמון הזועם במקום להגיד לה בשקט כי אתה מכיר אותה: "בייבי טעית ואת צריכה לשנות גישה." אני אפסיק כעת ואתה תכתוב את המילה האחרונה שהיא היתה בסדר והיא מקסימה ואולי היא גם תאמין לך ונוכל לראות בפעם הבאה עוד שרשור כזה על שליטה בלי גבולות. שיח חרשים הרי כבר אמרתי . פרינסס אליס מקסימה ? זה נכון ,אמרתי אז' .. צודקת ,אמרתי ? לא אמרתי . [size=18][color=white]אמרתי ..... ש מ ס פ י ק ,עם הרישעות . אמרתי ,שהעברת מסר ,ודיון עיניני ,זה מקובל ...אבל להיתעלל בבן אדם זה כבר סדיזם ,ורישעות . המסר הועבר . תעזבו הילדה ,לנפשה . לגבי האדון teacher הניכבד ,אין לי דבר וחצי דבר נגדו . יש לי ,כנגד אילו שקיללו הפרינסס והוציאו דברים מהקשרם ,ועז' בדיוק אני צועק חמס שאו ברכה חמאס אתה צועק? למה לא חיזבאללה?? שטיינברג, ב-12 בפינגווין לבראנצ'? |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
[quote="דוכיפת"]
שטינברגר כתב/ה: שפנפנת חצות כתב/ה: הכעס שאני רואה פה היה על העקרון ופרינסס אישרה בעצמה חלק גדול מהעובדות.
כשאתה כל הזמן מצדיק אותה עם אמירות של כמה היא מקסימה ואני מכיר אתה בלי שאתה מבין מה הבעיה במה שהיא עשתה אתה מראה גם על העקרונות שלך. הכפשת את teacher שהוא רע ומלבה את האש אבל מי שמלבה את האש הוא אתה בעצמך כי אני חושבת שכולם רוצים שאליס תבין ותפנים שהיתה לא בסדר ואתה מצדיק אותה וגורר אחרים לענות לך. אם היא היתה כותבת שהבינה שלא היתה בסדר אני חושבת שכולם היו שותקים אבל כשאתה מצדיק אותה אתה שופך בנזין על המדורה. שטינברגר כתב/ה: אני מנסה לחלץ הפרינסס מידי ההמון הזועם בלינץ' האכזרי ,שאתם עורכים לה כאן . .. : אתה מצליח? מאמצע השרשור קראתי שכתבת כמה היא מקסימה ושאתה מכיר אותה. מה אומרים על אסטרטגיה שלא מצליחה ומי שממשיך בה ללא הפסק? אני מגיבה כי אתה שוב כותב שהכל בסדר והיא מקסימה. האביר שטרנברג על הסוס הלבן מציל את הנסיכה אליס מההמון הזועם של הכלוב שעושה בה לינץ' בלי הצדקה. אולי תצליח לשכנע אותה שהיא בסדר וצריכה להמשיך בדרך הזאת. עוד מהלך חכם שלך אחרי הנסיונות המוצלחים לחלץ אותה מההמון הזועם במקום להגיד לה בשקט כי אתה מכיר אותה: "בייבי טעית ואת צריכה לשנות גישה." אני אפסיק כעת ואתה תכתוב את המילה האחרונה שהיא היתה בסדר והיא מקסימה ואולי היא גם תאמין לך ונוכל לראות בפעם הבאה עוד שרשור כזה על שליטה בלי גבולות. שיח חרשים הרי כבר אמרתי . פרינסס אליס מקסימה ? זה נכון ,אמרתי אז' .. צודקת ,אמרתי ? לא אמרתי . אמרתי ..... ש מ ס פ י ק ,עם הרישעות . אמרתי ,שהעברת מסר ,ודיון עיניני ,זה מקובל ...אבל להיתעלל בבן אדם זה כבר סדיזם ,ורישעות . המסר הועבר . תעזבו הילדה ,לנפשה . לגבי האדון teacher הניכבד ,אין לי דבר וחצי דבר נגדו . יש לי ,כנגד אילו שקיללו הפרינסס והוציאו דברים מהקשרם ,ועז' בדיוק אני צועק חמס שאו ברכה חמאס אתה צועק? למה לא חיזבאללה?? שטיינברג, ב-12 בפינגווין לבראנצ'? גם ,חומוס אצל עלי בעכו ,הולך . |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
גם וגם זה כבד מדי.
ובעיקר לך המקפיד על פיגורותך... |
|
Sm Art{☆Sm} |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
דוכיפת כתב/ה: גם וגם זה כבד מדי.
ובעיקר לך המקפיד על פיגורותך... אני מוקפד ע ל פיגורתי ?מה אני paris hilton ? |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
|
|
Noxie |
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Re: אני אגיד :-)
לפני 17 שנים •
9 בדצמ׳ 2006
Noxie • 9 בדצמ׳ 2006
נפלא, כרגע הוכחת את דבריי :
teacher כתב/ה: נראה כאילו גם את, לשיטתך, הוספת ''פוסט טיפשי,מיותר,מטומטם, שמוכיח שוב כמה הקהילה הזו רק מחפשת להתעסק בענינים לא שלהם''.
והצצה קטנטנה בפרופיל מגלה את המכנה המשותף שלך עם הפרינססה: אין גם לך שום כבוד לגבולות, וגם את בת 19 וחושבת שהעולם הוא שחור/לבן ושלך. חוץ מזה שאת גם גזענית מהסוג הגרוע. אני מעדיף להתקשקש עם עוד עשרה שטיינברגרים, מאשר לשמוע שטויות ממך. GROW UP כי לרגע חשבתי שמישהו אמר משהו חכם לשם שינוי. איזה יופי ניתוח ממש מתוחכם לפרופיל שלי. תאמת, כמה זמן לקח לך לנסח את זה? ניוזפלש : אף אחד לא מעוניין לשמוע את הקישקושים שלך. שלום. |
|