kasandra(מתחלפת){jegularis} |
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
kasandra(מתחלפת){jegularis} • 9 באפר׳ 2011
Peter Pan כתב/ה: "תכלס אין באמת דבר כזה מתחלפים"
או בהמשך למשפט שלך: "שולט אמיתי..." "שולטת אמיתית..." "מתחלפים הם בכלל וניליים שסתם נהנים לשחק בזה..." |
|
נולי |
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
נולי • 9 באפר׳ 2011
teacher כתב/ה: ואו, עכשיו כשעבר לי התקף הנוסטלגיה ''בכח המח'',
הפוסט המעורר שלך הזכיר לי את הרשימה האלמותית: 'אנשים שצריך להרוג' (אז הנה אני מצרף אותה) 59. אלה שמתקשרים אלייך הבית ושאלים ...איפה אתה? .. 59-א. אלו שמתקשרים חזרה,אחרי שזיהו שהתקשרת אליהם לנייד, ושואלים :"חיפשת אותי?" N |
|
חניבעל |
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
משפטים שמרגיזים אותי כצרכן:
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
חניבעל • 9 באפר׳ 2011
"אני אבוא בין 10:00 ל-14:00"
"זה ייקח רק עשר דקות התקנה גג" "אין אותיות קטנות. זה המחיר." "שניה אני מעבירה אותך למחלקה שמטפלת בזה". "שלום.תודה על ההמתנה". "זכית ב/דבר שאתה לא צריך' מתנה". "אחראיות לכל החיים" "זה בדיוק מה שיש ל'סלבס כלשהוא' בבית." "קניתי אחד כזה בעצמי". "בגלל שאני אוהב אותך אני אעשה לך הנחה". "נשאר לי אחרון". "אני לא יכול לשמור. יש כמה שרוצים את זה.". "הכי זול בארץ". ואחד הכי אבל הכי מרגיזים.... "יש לך כרטיס מועדון"? |
|
שרמומית |
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
Re: המשפטים שעולים לכם על העצבים
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
שרמומית • 9 באפר׳ 2011
1. נו, אז מתי חתונה?
- כשאתה תתחתן , גם אני אתחתן. 2. בקרוב אצלכם. - תודה, בקרוב אצלך גם 3. תסדרי את הבית, תקחי את זה לפה ואת זה לשם. פרצוף עצוב. 4. "את רוצה לעשות כרטיס מועדון?" "לא" "אולי בכל זאת?" 5. מהיתושים הגדולים "תהרוג אותו" - אבל זה לא עוקץ ואת יותר גדולה ממנו, מה את מפחדת? - מפחדת, תהרוג אותו בכל זאת? אני גאה לומר, שאחרי 15 שנים שאני מפחדת מהיתושים הגדולים (הכלאה של יתוש עכביש) הרגתי אחד בעצמי ולגמרי לבד ! (כמובן, עם צרחות וקללות, אבל הרגתי !) אני גאה בעצמי.. P: |
|
Askew(אחרת) |
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
סכין, מישהו?
לפני 13 שנים •
9 באפר׳ 2011
Askew(אחרת) • 9 באפר׳ 2011
"תאמיני לי, אני אוהב כדורגל הרבה יותר ממך, אז את יכולה לחכות רגע עם הטלוויזיה"
משפט נפלא, רלוונטי לכל תחומי החיים. |
|