דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 7 בנוב׳ 2007
יטופל בהקדם .
|
|
Diz |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
חחח....אוייייש אתם גזורים!!!
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Diz • 7 בנוב׳ 2007
אני מתה עליכם! מאוהבת בכם....
איך עבר היום? אני מזכירה לכם שעניתי על השאלות ואני מחכה לסיפור. |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 7 בנוב׳ 2007
היות והבטחתי לך, ותמיד עומדת בהבטחות.
מצורף קטע נוסף. הם טסו לחו"ל. בובי נשלח לפנסיון. ואני לא סתם תקועה בפנימיה ...אלא תקועה עם מיס שיעמום , ממש חרא של מזל. הטמבלית נשארה בגלל שרצתה לסיים איזה עבודה שהיתה צריכה להגיש. פשוט פסיכית. נוסעים הביתה וכמה ימים לפני תום החופשה חוזרים ומתלבשים על זה. אבל לא, בגלל שהיתה לה בעייה של מהירות, החליטה שתישאר ולא תכנס ללחץ בסוף. בדיחה...היא ולחץ...ממש 2 מילים שלא הולכות ביחד. אני מדופרסת עד עמקי נשמתי , והפוסטמה צוהלת "איזה יופי שאת איתי ". בטח יופי, חושבת בתוכי, ממש יופי...בא לי לרצוח אותה . והטומטומית בכלל כבר הוגה תוכניות, על איך נעביר ביחד את הכמעט חודש... אמאלה, כמעט חודש..., קלטתי .חתיכת מכה שלא כתובה בתורה נחתה עלי , גם להתייבש , גם להיתקע עם פסיכית, וגם פסיכית שמתכננת בילויים משותפים. עד פה! התרוממתי, נגשתי אליה. אחזתי בכתפיה , טלטלה קטנה לפנים נוספת לאחור , וסיננתי מבין השפתיים ."אל תבני עלי , אל תתכנני לך משהו איתי , ובכלל תשתדלי לתפוס מרחק ממני בתקופה הקרובה , ברור?!". מבט של חרדה עלה על פניה, והאמת גרם לי לחרטה קטנה. נו, גם היא מסכנה . גם היא פה בפנימיה המחורבנת הזאת. כמעט וחייכתי , אבל ...לא, חששתי שאם אחייך, היא תתפוס טרמפ' עלי, וזה ממש אבל ממש לא חסר לי . ממילא חרא , אז עוד אותה. הרפיתי ממנה, כשלה וצנחה לאחור על המיטה. הפניתי גבי וירדתי למגרש. ריצה קטנה היא תמיד הפיתרון. אחרי הריצה , גיחה לספריה ...ים של ספרים. ובחזרה לחדר. בדרך, כבר טוויתי לי חלום של שקיעה בכמה ספרים טובים. עד היום אני תולעת ספרים. הספרנית היתה נחמדה ומכיוון שכמעט ולא היו תלמידים, הרשתה לי לקחת 5 ספרים. מצויין. מלאי שיספיק לי לפחות ל-3 ימים. בדרך כבר פותחת ספר , עוד זוכרת...זה היה חלף עם הרוח. ועד החדר , מהלכת כשאפי תקוע בספר. מגיעה לחדר . מזנקת למיטה...וטראחח. חוטפת מכה במצח. הפסיכית הניחה את המזוודה שלה על המיטה שלי . במטרה להוציא את הבגדים וכל מיני קשקושים להכניס לארון. וכהרגלה...שקעה במשהו אחר . מצאתיה ישובה ליד השולחן. ידה האחת אוחזת בעט, והשנייה מונחת על פיה שפעור בחרדה למראה פני הזועמות. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
וואאאאאאאאאאאוווווווווווווו....
לפני 17 שנים •
7 בנוב׳ 2007
Diz • 7 בנוב׳ 2007
דולי!..אין מילים! חחחחח
הפעם-באמת אין מילים!!! אני ממש שמתי את עצמי במקומך ודמיינתי את זה קורה לי!..אפילו חטפתי מכת זעם מזה שהיא שמה ככה את התיק שלה... דרגון-שאלת איך אני נראת-וזאת הייתה השאלה שצריכה להביא לי קטע נוסף! עיניים אפורות שיער מטולטל בהיר גובה 1.60 משקל-65 דולי.. תמשיכי יש אישור... |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
טוב..בטח לא הספקת לראות...
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
Diz • 8 בנוב׳ 2007
אז תקראי עכשיו!
יום טוף!!! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 8 בנוב׳ 2007
בוקר טוב,
קראתי אתמול, היות וההמשך קשה. הוא לא יפורסם פה. |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
צנזורה...
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
Diz • 8 בנוב׳ 2007
אהההה כן,כן כן..
איך יכול להיות שבאתר בדסמ יש צנזורה??? חחחחחח טוב!.. יש להם פטיש לצנזורה כנראה מה שלומך חוץ מזה? |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
Re: צנזורה...
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
דולי .(שולטת) • 8 בנוב׳ 2007
Rabinya כתב/ה: אהההה כן,כן כן..
איך יכול להיות שבאתר בדסמ יש צנזורה??? חחחחחח טוב!.. יש להם פטיש לצנזורה כנראה מה שלומך חוץ מזה? סבבה חומד, מה איתך? |
|
Diz |
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
מעולה!
לפני 17 שנים •
8 בנוב׳ 2007
Diz • 8 בנוב׳ 2007
הולכת לעבודה עכשיו בייב!
יש לך עוד איזה סיפור קטן בסגנון? |
|
Diz |