*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
חחחחחחחחחחחחחחחח
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 18 ביוני 2008
איך כולם מדברים פתאום על מנגינה
אילו ברכות אילו תקוות עשיתם לי ת' בוקר |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
נושא חדש?
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
aka BODYGUARD • 18 ביוני 2008
לאחר קריאת הדו שיח בין ברוטאל לאחת כזו הגעתי למסקנה שאכן נושא החניקה מוצה.
בכדי למנוע טירחה מכל אדם, בשל ליבי הטוב והידוע בסובלנותו הרי שאתן את הנושא החדש כאן ישירות במקום בבלוג, אז יהא קל על כולם להתייחס, לכתוב, ולהוסיף דברי חוכמה. והנושא הוא... דפיקת שפחות עם קונגו. לאלה שלא מכירים, קונגו הוא מכשיר חשמלי בענף הבניה המשמש לחציבה בבטון. קדימה, לצאת לדרך. אגב, גמדון, לא קבעת תור ולפיכך הקופון אינו בתוקף יותר... בוקר של שפיות וחיוכים לכולם... וכדורים נכונים. |
|
שלגי |
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
שלגי • 18 ביוני 2008
כוס אחתק בודי.
עכשיו אני אתחיל לפנטז על זה ואז אצטרך לממש את זה. ואז? אתה יודע כמה עולה לקנות קונגו חדש כל פעם? זה מכשיר יקר. אני דורשת שיפוי! |
|
נסיכת החלומות |
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
Re: נושא חדש?
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
נסיכת החלומות • 18 ביוני 2008
BODYGUARD כתב/ה: דפיקת שפחות עם קונגו. לאלה שלא מכירים, קונגו הוא מכשיר חשמלי בענף הבניה המשמש לחציבה בבטון. קדימה, לצאת לדרך. בוקר של שפיות וחיוכים לכולם... וכדורים נכונים. מ-א-ס-ט-ר מה ק ו נ ג ו מה?!?!?!?!? זה ממש רעיון שפוי ובר ביצוע יאלללה, מוכן ? פססט ... שלגי, אין בעיה, נממן לך גם! |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
שלגי כתב/ה: כוס אחתק בודי.
עכשיו אני אתחיל לפנטז על זה ואז אצטרך לממש את זה. ואז? אתה יודע כמה עולה לקנות קונגו חדש כל פעם? זה מכשיר יקר. אני דורשת שיפוי! שפחות לא דורשות ! שפחות מבקשות. תתנהגי יפה ונסדר לך הנחה על המכשיר הכי מתקדם בשוק היום, אפילו נטען... |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
Re: נושא חדש?
לפני 16 שנים •
18 ביוני 2008
נסיכת החלומות כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: דפיקת שפחות עם קונגו. לאלה שלא מכירים, קונגו הוא מכשיר חשמלי בענף הבניה המשמש לחציבה בבטון. קדימה, לצאת לדרך. בוקר של שפיות וחיוכים לכולם... וכדורים נכונים. מ-א-ס-ט-ר מה ק ו נ ג ו מה?!?!?!?!? זה ממש רעיון שפוי ובר ביצוע יאלללה, מוכן ? פססט ... שלגי, אין בעיה, נממן לך גם! ששש...לא צריך בכזה קול רם יא סאבנינג'ה מסוכנת שלי... |
|