|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 28 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה: ממה שקראתי גם אני מבינה שמילת ביטחון לא רלוונטית. ולמעשה בתוך ׳תקופת׳ ה-CNC אין שום דבר שאמור לעצור מלבד רצונו של השולט. לטעמי המלכוד שמוצא את עצמו השולט לא פחות מזה שבו נמצא הנשלט. יש סוג של ׳לחץ׳ לדלוור את הפנטזיה גם אם בתוך האירוע, השולט בספק. בקיצור, אני נשארת עם המפלצות. אין מילת ביטחון ויש מלא רגעים שהייתי רוצה, אולי אפילו צריכה. אבל אין על החיבוק שאחרי. יותר טוב מכל אפטרקייר.
בהסבר שהבאתי מפטלייף טוענים שיש מקרים שזה בלי מילת ביטחון או יכולת לעצור כלומר, יש מקרים שכן אז cnc בהחלט יכול להיות עם מילת ביטחון. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra • 28 ביולי 2025
ואז אלה יחסי שליטה במובנם הפשוט.
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
פישוטו • 28 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה: ממה שקראתי גם אני מבינה שמילת ביטחון לא רלוונטית. ולמעשה בתוך ׳תקופת׳ ה-CNC אין שום דבר שאמור לעצור מלבד רצונו של השולט. לטעמי המלכוד שמוצא את עצמו השולט לא פחות מזה שבו נמצא הנשלט. יש סוג של ׳לחץ׳ לדלוור את הפנטזיה גם אם בתוך האירוע, השולט בספק. בקיצור, אני נשארת עם המפלצות. אין מילת ביטחון ויש מלא רגעים שהייתי רוצה, אולי אפילו צריכה. אבל אין על החיבוק שאחרי. יותר טוב מכל אפטרקייר.
זה עוד עניין שלא הבנתי בשרשור. ההתיחסות לצד השולט כמגשים פנטזיות בעניין הזה. כן, האחריות עוברת אליו בלבד, וכן זה לא פשוט בכלל לנווט את זה. אבל אם הוא עושה את זה רק בשביל הנשלט לא יהיה פה cnc, יהיה פה ריצוי עדין. יהיה פה שולט שיותר עסוק בלחפש מתי לעצור מאשר בכמה אפשר לקחת. וזה יוריד פלאות את הסיכוי להנות מדינמיקה כזו, לשני הצדדים. גם הצד השולט נהנה פה, גם לו אמור להיות רצון לזה. אני לא שם אבל אני משער לעצמי שהרבה שולטים, סאדיסטים ושאר העריצים והעריצות שאנחני אוהבים מסתובבים גם הם עם הרבה פנטזיות בראש. גם הם רוצים לשחרר הכל ולא לדאוג מכל ה'חרטא' הזה של בטיחות והתחשבות. Cnc יכול להיות מקום מטורף בשבילם לפרוק את זה, אם הם עושים את ההכנה כמו שצריך. מהצד הנשלט אני יכול לאמר שזה אחד הדברים שהכי מסקרנים אותי בזה. לראות איך השולטת שבחרתי מתנהגת כשאין לה עקבות, כשלא שמתי לה מעצורים. לקבל ממנה את כל ה'מפלצת' ככה כמו שהיא. וזה מרטיט אותי לחשוב על לתת את זה למישהי שמסור אליה. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
ve-ra כתב/ה: ואז אלה יחסי שליטה במובנם הפשוט.
ממש לא. לא עבורי ולא עבור עוד א.נשים. עדיין לא תהיה לי זכות לסרב אלא אם יש מקרה חירום שמצדיק את זה. השימוש במילת ביטחון, עבורי, נועד להגן עלי במקרים האלה כי בניגוד למה שיולי כתבה (וזה משהו שמתאים לה ואני מכבדת) אני לא מצפה שהשולט יהיה יותר זהיר ויזהה מצבי חירום לבד. אני לא מדברת על "אוייש, היום לא בא לי אנאלי אז אני אומר מילת ביטחון" אני מדברת על "שיט, אני עומדת להתעלף כי לחץ הדם שלי בקרשים ועלול להיגרם נזק משמעותי אם אני לא אעצור" בלי cnc זה מצב שבו, עבורי (דגש על עבורי), אני יכולה לסרב פשוט כי זה לא מתאים לי באותו הרגע, כי לא בא לי. אז יש שליטה ויש יחסי שליטה אבל יש הרבה יותר אפשרות לסירוב נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני יול' 28, 2025 6:46 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
ואני ממש אשמח
באמת אשמח אם א.נשים יפסיקו להגדיר עבור א.נשים אחרים.ות מה הם.ן עושים.ות |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
אליפסה(שולטת) • 28 ביולי 2025
פישוטו כתב/ה: זה עוד עניין שלא הבנתי בשרשור. ההתיחסות לצד השולט כמגשים פנטזיות בעניין הזה. כן, האחריות עוברת אליו בלבד, וכן זה לא פשוט בכלל לנווט את זה. אבל אם הוא עושה את זה רק בשביל הנשלט לא יהיה פה cnc, יהיה פה ריצוי עדין. יהיה פה שולט שיותר עסוק בלחפש מתי לעצור מאשר בכמה אפשר לקחת. וזה יוריד פלאות את הסיכוי להנות מדינמיקה כזו, לשני הצדדים. גם הצד השולט נהנה פה, גם לו אמור להיות רצון לזה. אני לא שם אבל אני משער לעצמי שהרבה שולטים, סאדיסטים ושאר העריצים והעריצות שאנחני אוהבים מסתובבים גם הם עם הרבה פנטזיות בראש. גם הם רוצים לשחרר הכל ולא לדאוג מכל ה'חרטא' הזה של בטיחות והתחשבות. Cnc יכול להיות מקום מטורף בשבילם לפרוק את זה, אם הם עושים את ההכנה כמו שצריך. מהצד הנשלט אני יכול לאמר שזה אחד הדברים שהכי מסקרנים אותי בזה. לראות איך השולטת שבחרתי מתנהגת כשאין לה עקבות, כשלא שמתי לה מעצורים. לקבל ממנה את כל ה'מפלצת' ככה כמו שהיא. וזה מרטיט אותי לחשוב על לתת את זה למישהי שמסור אליה. קודם כל ריצוי זו לא פעולה שאין בה גם סיפוק עצמי ותשוקה. ליצור למישהו חווית קצה ולהסתכל על זה קורה... זה וואוו אבל אם מדובר בסשן לרוב אני בהחלט שם בשביל עצמי בשביל להרגיש חסרת עקבות וזה בהחלט דבר שלמדתי לעשות. בהתחלה החשש מהתוצאות היה גדול מכדי שאוכל לשחרר אבל זה לא שאני באמת חסרת עקבות אני חושבת שיש לי מסגרת שאני שמה לעצמי לאו דווקא מסגרת שהסכמתי עליה איתו, גם אם חציתי את הגבולות שלו אני רוצה לשמור על הצעצוע שלי ושהוא לא יהרס. אני סאדיסטית לראות מישוהו מפחד, נלחץ, מושפל, כואב ומשתולל... זה מגרה אותי |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
פישוטו • 28 ביולי 2025
אליפסה כתב/ה: פישוטו כתב/ה: זה עוד עניין שלא הבנתי בשרשור. ההתיחסות לצד השולט כמגשים פנטזיות בעניין הזה. כן, האחריות עוברת אליו בלבד, וכן זה לא פשוט בכלל לנווט את זה. אבל אם הוא עושה את זה רק בשביל הנשלט לא יהיה פה cnc, יהיה פה ריצוי עדין. יהיה פה שולט שיותר עסוק בלחפש מתי לעצור מאשר בכמה אפשר לקחת. וזה יוריד פלאות את הסיכוי להנות מדינמיקה כזו, לשני הצדדים. גם הצד השולט נהנה פה, גם לו אמור להיות רצון לזה. אני לא שם אבל אני משער לעצמי שהרבה שולטים, סאדיסטים ושאר העריצים והעריצות שאנחני אוהבים מסתובבים גם הם עם הרבה פנטזיות בראש. גם הם רוצים לשחרר הכל ולא לדאוג מכל ה'חרטא' הזה של בטיחות והתחשבות. Cnc יכול להיות מקום מטורף בשבילם לפרוק את זה, אם הם עושים את ההכנה כמו שצריך. מהצד הנשלט אני יכול לאמר שזה אחד הדברים שהכי מסקרנים אותי בזה. לראות איך השולטת שבחרתי מתנהגת כשאין לה עקבות, כשלא שמתי לה מעצורים. לקבל ממנה את כל ה'מפלצת' ככה כמו שהיא. וזה מרטיט אותי לחשוב על לתת את זה למישהי שמסור אליה. קודם כל ריצוי זו לא פעולה שאין בה גם סיפוק עצמי ותשוקה. ליצור למישהו חווית קצה ולהסתכל על זה קורה... זה וואוו אבל אם מדובר בסשן לרוב אני בהחלט שם בשביל עצמי בשביל להרגיש חסרת עקבות וזה בהחלט דבר שלמדתי לעשות. בהתחלה החשש מהתוצאות היה גדול מכדי שאוכל לשחרר אבל זה לא שאני באמת חסרת עקבות אני חושבת שיש לי מסגרת שאני שמה לעצמי לאו דווקא מסגרת שהסכמתי עליה איתו, גם אם חציתי את הגבולות שלו אני רוצה לשמור על הצעצוע שלי ושהוא לא יהרס. אני סאדיסטית לראות מישוהו מפחד, נלחץ, מושפל, כואב ומשתולל... זה מגרה אותי בדיוק מה שאמרתי, חסרת עכבות הוא מושג יחסי ומעין שאיפה בלתי מושגת. Cnc הוא אחד הביטויים הכי קרובים אליה. גם שם יש גבולות, פשוט הם שלך יותר משלו באותו רגע. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני יול' 28, 2025 8:07 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
הוא(שולט) • 28 ביולי 2025
עכבות
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
פישוטו • 28 ביולי 2025
42
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 28 ביולי 2025
פישוטו כתב/ה: ve-ra כתב/ה: ממה שקראתי גם אני מבינה שמילת ביטחון לא רלוונטית. ולמעשה בתוך ׳תקופת׳ ה-CNC אין שום דבר שאמור לעצור מלבד רצונו של השולט. לטעמי המלכוד שמוצא את עצמו השולט לא פחות מזה שבו נמצא הנשלט. יש סוג של ׳לחץ׳ לדלוור את הפנטזיה גם אם בתוך האירוע, השולט בספק. בקיצור, אני נשארת עם המפלצות. אין מילת ביטחון ויש מלא רגעים שהייתי רוצה, אולי אפילו צריכה. אבל אין על החיבוק שאחרי. יותר טוב מכל אפטרקייר.
זה עוד עניין שלא הבנתי בשרשור. ההתיחסות לצד השולט כמגשים פנטזיות בעניין הזה. כן, האחריות עוברת אליו בלבד, וכן זה לא פשוט בכלל לנווט את זה. אבל אם הוא עושה את זה רק בשביל הנשלט לא יהיה פה cnc, יהיה פה ריצוי עדין. יהיה פה שולט שיותר עסוק בלחפש מתי לעצור מאשר בכמה אפשר לקחת. וזה יוריד פלאות את הסיכוי להנות מדינמיקה כזו, לשני הצדדים. גם הצד השולט נהנה פה, גם לו אמור להיות רצון לזה. אני לא שם אבל אני משער לעצמי שהרבה שולטים, סאדיסטים ושאר העריצים והעריצות שאנחני אוהבים מסתובבים גם הם עם הרבה פנטזיות בראש. גם הם רוצים לשחרר הכל ולא לדאוג מכל ה'חרטא' הזה של בטיחות והתחשבות. Cnc יכול להיות מקום מטורף בשבילם לפרוק את זה, אם הם עושים את ההכנה כמו שצריך. מהצד הנשלט אני יכול לאמר שזה אחד הדברים שהכי מסקרנים אותי בזה. לראות איך השולטת שבחרתי מתנהגת כשאין לה עקבות, כשלא שמתי לה מעצורים. לקבל ממנה את כל ה'מפלצת' ככה כמו שהיא. וזה מרטיט אותי לחשוב על לתת את זה למישהי שמסור אליה. כשולטת: לא. סשן שכולל כפיה זה הכי לא המקום שלי לעוף על עצמי ולשחרר ולפרוק. פשוט לא. יש סשנים שנותנים לי יותר לשים את עצמי במרכז אבל זה ממש לא אחד מהם. וגם, אין שום תרחיש שבו אני יכולה לשלוט ולא להיות בשליטה. כי מה. |
|
|