שומר הכלוב(נשלט) |
לפני 11 שנים •
28 בנוב׳ 2012
Re: תהיה כאן דרישה למתכון מעולה לטשולנט (חמין) ?
לפני 11 שנים •
28 בנוב׳ 2012
שומר הכלוב(נשלט) • 28 בנוב׳ 2012
ל ו ר י כתב/ה: לכלוב נולדתי כתב/ה:
טשולנט טעים אבל עושה הרבה פלוצים תן לנו את המתכון אכין לכבוד שבת לא הבנתי פלוצים זה טוב או לא....? |
|
לילימיי(שולטת) |
לפני 11 שנים •
28 בנוב׳ 2012
קלי קלות - עוף בקולה.
לפני 11 שנים •
28 בנוב׳ 2012
לילימיי(שולטת) • 28 בנוב׳ 2012
בתבנית גדולה. חתוכים גס, תפוחי אדמה בצל עגבניות מלא שיני שום, מפוזרות, על קליפתן. מעל הכל, מניחים את העוף. שלם או בחלקים. 3 כפות אבקת מרק בצל. 2 כוסות קולה ולתנור, לשעה בערך. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
29 בנוב׳ 2012
לפני 11 שנים •
29 בנוב׳ 2012
נוריתE • 29 בנוב׳ 2012
מרק חורף טעים שאכלנו באתנחתא
לא ביקשתי מתכון אבל זה פשוט בשר בקר, אפשר שריר הזרוע שנהיה ממש רך המון ירקות שורש ועלים מכל הסוגים קצת מלח פלפל גם חריף אפשר, וחויאג' למרק.וכורכום גם. לבשל עד שהבשר ניהיה רך רך. וחמין קצת פולני תלוי לפי כמה אנשים קילו וחצי שניים + שריר הזרוע כמה עצמות שעועית חומוס קפואים או להשרות כמה שעות גריסי פנינה(סבתא שלי היתה שמה בשקיק בד ניפרד. אפשר קינואה וכאלו מי שאוהב תפוח אדמה אפשר אבל הם מחמיצים אחרי יום במקרר קצת מלח פלפל שחור גרוס, ו קפה שחור (יש כלו שלחמין מקוצר שמים מיץ עכבניות אבל זה מחמיץ ולא אותו טעם) להרתיח על הגז לבשל שעה ואז לתנור בסיר מתאים על חום נמוך לכל הלילה. אפשר גם ביצים אבל קשות מראש. וה "תוספת" קמח ביצה בצל קצוץ, תבלינים קצת, לעשות בצק עבה עם קצת מרק מהסיר ואז לעשות כדורי "קציצה" ולהניח בזהירות בסיר אפשר גם ב איך קוראים לזה "קישקע" למלא. |
|
דבורלה |
לפני 11 שנים •
30 בנוב׳ 2012
שבת שלום
לפני 11 שנים •
30 בנוב׳ 2012
דבורלה • 30 בנוב׳ 2012
הכנתי ומשעה 2 זה על הפלטה עד מחר בצהריים,וזה מריח טוב
אני מאמינה שהילדים ילקקו את האצבעות תודה נורית |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
30 בנוב׳ 2012
לפני 11 שנים •
30 בנוב׳ 2012
נוריתE • 30 בנוב׳ 2012
אני, לפני שעה וחצי שעתיים כזה שמתי על האש
אחר כך אכניס לתנור |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
נוריתE • 1 בדצמ׳ 2012
נוריתE כתב/ה: אני, לפני שעה וחצי שעתיים כזה שמתי על האש
אחר כך אכניס לתנור זאת תמונה ששמתי עכשיו ציבורי בפייסבוק שלי מקווה שהיא תראה כאן טוב,לא רואים מי שלא מחובר לפייס אז תכף אעתיק לפוטובאקט |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
בטי בום(שולטת) • 1 בדצמ׳ 2012
קפה בשבת בבוקר:
כוס, סעמק לא הפעלתי מדיח, איפה הסקוטצ'? איכס בתוך הכיור טוב אני אשטוף קפה, איפה הקפה? עכשיו גם לשטוף כפית? אחד סוכרזית מים חמים, שיט שכחתי לחמם חלב, ממתי הוא, אה, גבולי לערבב ולקחת עם אדוויל נגד כאב ראש בתאבון |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
משהו קטן וטוב
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
נוריתE • 1 בדצמ׳ 2012
מהמלון המכובד בלונדון
תפוח אדמה קרים,פרוסות רוטב, שמנת חמוצה ה סאואר קרים שלהם, עירית קצוצה,פילפל לבן,אחר כך אפשר קצת שחור גרוס טרי וקצת מלח הכל ע''פ הטעם להגיש קר פה, בסופר הם טענו שהשמנת זה הלבישל אצלנו ונו תתווכחי אז קניתי כזה הרתחתי במחבת שמתי כל המרכיבים, והקשתי קצת חם אם עירית קצוצה טריה אבל כשזה קר זה הרבה יותר טוב. ויש את המסורתי לאפות בתבנית בתנור, המרכיבים הלעייל והפעם אפשר שמנת בישול רגילה,לפרוס את התפוחיי לשים את הרוטב המעורבב ולאפות חום בינוני עד גבוה עד שהם ייהיו רכים ואת העירים טרי לשים בסוף בכלל מתכונים ממסעדות אני לא שואלת את השפים ,כי הם בנכה לא יגלו או ישמיטו איזה רוטב או תיבלון שלהם סודי,אז אני לרוב מנחשת או מוצאת באינטרנט אבל לרוב מנחשת ולפעמים בודקת באנינטרנט ליתרביטחון * תמיד כשמדובר בתנור,אז בשלי אין את המאה ומשהו, רק 1-משהו אוני כזה בזהירות כשאופה לזניה פשטידות וכאלו לוקחת את החום והזמנים איך שאני מכירה את התנור שלי על 7 ,8 קרוב לשעה ואז בודקים אם די או שלא. זה טוב גם לרגילים על המעלות אל תסמכו על גובה חום ומשך זמן ממתכונים, מה גם שאני אופה לשתיים וכמות למקסימום,שלשה ימים, בהזגזמה שהכלבה מוכנסיית במישוואת ה מי אוכל. |
|
נוריתE |
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
נוריתE • 1 בדצמ׳ 2012
בטי בום כתב/ה: קפה בשבת בבוקר:
כוס, סעמק לא הפעלתי מדיח, איפה הסקוטצ'? איכס בתוך הכיור טוב אני אשטוף קפה, איפה הקפה? עכשיו גם לשטוף כפית? אחד סוכרזית מים חמים, שיט שכחתי לחמם חלב, ממתי הוא, אה, גבולי לערבב ולקחת עם אדוויל נגד כאב ראש בתאבון ופרוסה חלה מתוקה אפויה לא "חלה פרוסה" מחוממת קלות בטוסטר עם גבינת שמנת שערוריית וחתיכה עגבניה |
|
בטי בום(שולטת) |
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
לפני 11 שנים •
1 בדצמ׳ 2012
בטי בום(שולטת) • 1 בדצמ׳ 2012
חלה זה עם גלוטן
|
|