אביב נעורים |
לפני 14 שעות •
9 בינו׳ 2025
לפני 14 שעות •
9 בינו׳ 2025
אביב נעורים • 9 בינו׳ 2025
תחת כנפיך כתב/ה: מיתוסית, סליחה שאני משיב בשמי פה. יש מצב שזכותך לקרוא לי ‘טרול’ בויכוח הזה.
אבל עם כל הכבוד, ויש כבוד. לא העלת פה טיעונים חדשים. ולא נראה לי שהיא תהיה מסוגלת פיזית. לענות לכל אחד שמשהו לא מוצא חן בעיניו. אז זכותך להזהיר. ויש כאלה שיתרשמו מדבריך ויש כאלה שיחשבו אחרת. זו מדינה חופשית. והעולם ימשיך להסתובב עד שיהיה משפט. ושם ישפטו מה נכון ומה לא. ואם היא תזוכה שם מחמת הספק. או שזה יהיה משכנע ללא ספקות. וזה נראה לי הכי הגיוני במדינה נורמלית שיהיה סעד גם למוחלשים/נאשמים אתה בבלבלה על מלא וחוזר על התגובות שלך. בסך הכל מצפים (אני) כמו שנכתב בשרשור המקביל שתכתוב בפורום את הצד שלה. היא נמצאת כאן ובוחרת שלא להגיב (היא לא חייבת למי מבאי הפורום תשובות). כל אדם בוחר את הדרך שלו את הערכים שלו ואיתם הוא צריך לחיות ויכול להיות שיהיו לכך השלכות במהלך החיים. |
|
teacher(שולט) |
לפני 14 שעות •
9 בינו׳ 2025
לפני 14 שעות •
9 בינו׳ 2025
teacher(שולט) • 9 בינו׳ 2025
לא טרול. סוּמָא.
|
|
barnacle(שולט) |
לפני 5 שעות •
9 בינו׳ 2025
לפני 5 שעות •
9 בינו׳ 2025
barnacle(שולט) • 9 בינו׳ 2025
אדם לא חייב להיות טרול או סומא כדי לחשוב אחרת... כנראה שהניסיון האישי שלו היה כל-כך שונה שהוא מתקשה לקבל מצב שבו מה שנשאר זה הרושם השלילי שהכתבה יצרה.
|
|
teacher(שולט) |
לפני 3 שעות •
9 בינו׳ 2025
לפני 3 שעות •
9 בינו׳ 2025
teacher(שולט) • 9 בינו׳ 2025
שום ניסיון אישי, הוא כתב זאת בעצמו.
לא חבר שלה, לא טופל אצלה ולא סיפק לה פטריות. גיבש דיעה על סמך אופטימיות קוסמית והתחושה שיש איזון ביקום. זה אחלה במישור של ״אני מרגיש״ אבל במישור הענייני - פחות. |
|