|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 28 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: אבל אם כן אפשר להפסיק בקלי קלות, מה הקטע?
בכללי: הקטע הוא לא לחשוב על זה. בספציפי להיותי נשלטת: הקטע הוא שאני בכלל לא רוצה להפסיק. אבל אני כן רוצה להתנגד. אני רוצה שאני אתנגד ואנסה לעצור אותו ואגיד שכואב לי ודי ולא, ושהוא ימשיך. זה מה שאני רוצה. זו החוויה שאני מחפשת. אז אם רוצים לעשות את הנ"ל, נראה לי שכדאי לשים איזה שלט יציאת חירום. שלא נגיע למצבים שבאמת, באמת באמת לא רצינו להגיע אליהם. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 28 ביולי 2025
יולי Yuli כתב/ה: פרלין כתב/ה: אבל אם כן אפשר להפסיק בקלי קלות, מה הקטע?
בכללי: הקטע הוא לא לחשוב על זה. בספציפי להיותי נשלטת: הקטע הוא שאני בכלל לא רוצה להפסיק. אבל אני כן רוצה להתנגד. אני רוצה שאני אתנגד ואנסה לעצור אותו ואגיד שכואב לי ודי ולא, ושהוא ימשיך. זה מה שאני רוצה. זו החוויה שאני מחפשת. אז אם רוצים לעשות את הנ"ל, נראה לי שכדאי לשים איזה שלט יציאת חירום. שלא נגיע למצבים שבאמת, באמת באמת לא רצינו להגיע אליהם. זה בדיוק אחד מההספקטים שאני מתחברת אליהם בנושא הזה עבורי זה מאפשר תחושת חוסר אונים אולטימטיבית (ובגלל זה כן חשוב לי לשמור על מילת ביטחון - שוב, אצלי כי זה מה שנכון לי) |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
עש לילה(שולט) • 28 ביולי 2025
הצטרפתי מאוחר לדיון
אבל שני הסנט הם שאין ממש בדסמ אחר (מישהו כתב את זה כבר כאן בשרשור) עבורי זו הפנטזיה האולטממטיבית - שבה אני באמת שולט והרגשת הכח הזו - היא מופלאה בעיניי. האם זה מתאים לכל אחת ? כמובן שלא האם ניתן לקיים זה לחלוטין - כנראה שלא אבל עדיין זה פנטזיה נהדרת. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
28 ביולי 2025
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 28 ביולי 2025
Luna Oscura כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: פרלין כתב/ה: אבל אם כן אפשר להפסיק בקלי קלות, מה הקטע?
בכללי: הקטע הוא לא לחשוב על זה. בספציפי להיותי נשלטת: הקטע הוא שאני בכלל לא רוצה להפסיק. אבל אני כן רוצה להתנגד. אני רוצה שאני אתנגד ואנסה לעצור אותו ואגיד שכואב לי ודי ולא, ושהוא ימשיך. זה מה שאני רוצה. זו החוויה שאני מחפשת. אז אם רוצים לעשות את הנ"ל, נראה לי שכדאי לשים איזה שלט יציאת חירום. שלא נגיע למצבים שבאמת, באמת באמת לא רצינו להגיע אליהם. זה בדיוק אחד מההספקטים שאני מתחברת אליהם בנושא הזה עבורי זה מאפשר תחושת חוסר אונים אולטימטיבית (ובגלל זה כן חשוב לי לשמור על מילת ביטחון - שוב, אצלי כי זה מה שנכון לי) גם לי. חשבתי שבשביל זה בכלל המציאו מילת בטחון. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
Luna Oscura(נשלטת){Loki the t} • 29 ביולי 2025
יולי Yuli כתב/ה: Luna Oscura כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: פרלין כתב/ה: אבל אם כן אפשר להפסיק בקלי קלות, מה הקטע?
בכללי: הקטע הוא לא לחשוב על זה. בספציפי להיותי נשלטת: הקטע הוא שאני בכלל לא רוצה להפסיק. אבל אני כן רוצה להתנגד. אני רוצה שאני אתנגד ואנסה לעצור אותו ואגיד שכואב לי ודי ולא, ושהוא ימשיך. זה מה שאני רוצה. זו החוויה שאני מחפשת. אז אם רוצים לעשות את הנ"ל, נראה לי שכדאי לשים איזה שלט יציאת חירום. שלא נגיע למצבים שבאמת, באמת באמת לא רצינו להגיע אליהם. זה בדיוק אחד מההספקטים שאני מתחברת אליהם בנושא הזה עבורי זה מאפשר תחושת חוסר אונים אולטימטיבית (ובגלל זה כן חשוב לי לשמור על מילת ביטחון - שוב, אצלי כי זה מה שנכון לי) גם לי. חשבתי שבשביל זה בכלל המציאו מילת בטחון. אני חושבת שבפעם הראשונה ששמעתי על מילת ביטחון זה גם מה שאני חשבתי |
|
|
| אליפסה(שולטת) |
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
אליפסה(שולטת) • 29 ביולי 2025
בפעם הראשונה ששמעתי על מילת ביטחון חשבתי לעצמי: מה הקטע? אם כבר אני שולטת, אז מה פתאום שהוא יוכל לעצור אותי?
כשעזבנו את מחוזות הקיניק והתחלנו להתנסות בדברים משמעותיים יותר, פחדתי מאוד ממה שאני עולולה לגרום לו. שיניתי את דעתי וביקשתי שתהיה לו מילת ביטחון. היום היא כבר לא קיימת. אם קורה משהו אני מדברת איתו ומחליטה אם להמשיך אם להפסיק. |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
29 ביולי 2025
הוא(שולט) • 29 ביולי 2025
בהמשך להערה של vera.על קשר הורי ללא תנאי
אם ניתן לדייק cnc יכול להתקיים רק בקשר אוהב אם אמון מירבי. כשאהבה הדדית מרחפת עפ קשר השמים הם הגבול |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
Re: CNC
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
ed • 30 ביולי 2025
פרלין כתב/ה: ספרו לי מה אתם יודעים, מה דעתכם, האם הייתם בסיטואציה כזאת? מערכת יחסים שזה אחד מעיקריה? אולי אתם עדיין?
מה מדליק אתכם (אם בכלל), מה מבהיל אתכם (אם בכלל)? סלמחה על הבורות מה זה cnc! |
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
הוא(שולט) • 30 ביולי 2025
עיבוד שבבי לנפש
|
|
|
|
|
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
Re: CNC
לפני 6 חודשים •
30 ביולי 2025
Master Bruce{©} • 30 ביולי 2025
ed כתב/ה: פרלין כתב/ה: ספרו לי מה אתם יודעים, מה דעתכם, האם הייתם בסיטואציה כזאת? מערכת יחסים שזה אחד מעיקריה? אולי אתם עדיין?
מה מדליק אתכם (אם בכלל), מה מבהיל אתכם (אם בכלל)? סלמחה על הבורות מה זה cnc! סדרת משחקי אסטרטגיה שהתחילה בשנת 1995 |
|
|