סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

לא רוצה יותר

Dark Artist​(שולט)
לפני 19 שנים • 3 ביולי 2005

Re: יש הרגשה של דה ז'ה וו בשרשור הזה

Dark Artist​(שולט) • 3 ביולי 2005
[quote="איה"]
dark artist כתב/ה:

סקורפיו,אני חושב שאתה זה שמגזים.כל פעם שלמישהו נמאס מאנשים בקהילה הזו הוא יוציא שרשור? אני רק זוכר שלפני שבועיים יצא השרשור של דר' ג'קייל ומאסטר הייד,ואת השרשור של "דרי המדמנה". אנחנו צריכים כל פעם שיעלו לנו שרשורים על כמה אנשים הם חארות בקהילה הזו? ה דבר ידוע מראש וטריוויאלי. יש לי גם בעיה עם ההכללות של איה.אם אני הייתי בוחר להוציא שרשור על כל פעם שבה סאבית זו או אחרת גרמה לי לתסכול או שהתייחסה אליי בצורה מגעילה הייתי צריך לעמוד עכשיו על 100 שרשורים. לא כל תסכול ותלונה צריכים לרשום פה. אני מאמין ב"לעבור הלאה".כל אחד מאיתנו ספג והכיר אנשים נבלות פה אבל זה לא גרם לכולם לפתוח שרשור במיוחד בשביל זה. בשביל זה גם קיים בלוג

דארק היקר ,
איך לעזאזל השמצתי את האנשים באתר הזה ? איזה תלונה על מישהו רשמתי פה?
אני כתבתי שאנשים כאן נבלות או חארות? הייתי מגעילה? אמרתי שכל הדומים כאלה או אחרים?
כתבתי כאן מה אני לא רוצה ומה אני מרגישה ברגע נתון - זה שלי
יש כאלה שרוצים דברים אחרים ומרגישים דברים אחרים כלפי הכרויות כאן באתר, זכותם.

מה יש לך נגד מלך העקרבים? קשה לך לראות מישהו שנחפז לעמוד לצד מישהי בלי אינטרס?

מה יש לי נגד מלך העקרבים?? אני רואה פה מישהו כמו דיוניסוס שהולך להיות מותקף על שום אמירת דעה והיות והוא הביע דעה לגיטימית מבחינתי באתי וחיזקתי אותו.
זה נכון שהשרשור שלך הספציפי הזה לא משמיץ או מלכלך על דומים ישירות אבל הוא עדיין מזכיר לי את השרשור הקודם שלך ופשוט ראיתי אותו כשרשור המשך. אם הגזמתי בתגובותיי אני מתנצל אבל ככה אני רואה את הדברים
AIR​(נשלט)
לפני 19 שנים • 3 ביולי 2005
AIR​(נשלט) • 3 ביולי 2005
זכותה המלאה של איה לתת כל תגובה שעולה על רוחה כל עוד זה לא פוגע באף אחד ולא ראיתי שדבריה מופנים אל משהו ספציפית , זוהי סתימת פיות ואדישות לרגשות של אנשים לדעתי.
איה מקסימה ואני חושב שזה כבוד בשבילנו שהיא חושפת את רגשותיה לפנינו .