Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
ברווזע !
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Yosefus(שולט) • 31 באוק׳ 2005
ברווזת גומי כתב/ה: ותחשבו על לכלוך שנגרם כתוצאה מכוס שוקו שהתנפצה במיקור!
לא רוצה לחשוב , וזהו ! למה, מה תעשי לי ? י. (תמצית: יאללה, לפזר ת'הפגנה) |
|
אדון תכליתי. |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Re: אזהרה: ריבוי כינויים !
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
אדון תכליתי. • 31 באוק׳ 2005
Yosefus כתב/ה: לכל דומי ושולטי הכלוב ברכות ! (טוב, וגם דומיות ושולטות)
אזהרה ! אזהרה ! אזהרה ! אני מתכבד להזהירכם כי מה שודאי נראה בעיניכם כשטף בלתי נדלה של דם חדש (דם ? פוי ! לא בהקשר הזה) ככניסת אינסוף נשלטות (ונשלטים) חדשים ומופלאים, אינו אלא זרם של שיבוטים ! נחשפה המזימה: אלו אותם הנשים (והגברים) בשינוי אדרת (ז.א. כינוי) אז בטח אתם שואלים: "מה הם רוצים להשיג בשינוי הכינוי " ? והנה לכם התשובה (טריה ישר מהתנור) זה זמם (או תכך, עוד לא ברור) לבדוק אם אתם מתחילים עם כל חדש/ה הבאים בשערי הכלוב או שחלילה אתם בררניים. חכו ! זה עוד לא הכל !!! יש עוד !!! ישנה מזימה לבדוק האם אתם משתמשים באותו משפט פתיחה שחוק שוב ושוב (ושוב ?) או שאולי (חלילה) אתם מחדשים , מתחדשים, משתנים (מישתנים, לא משתינים !) שלכם בהרבה הוד והדר יוספוס (כתב חדשות לעת מצוא) (עיקרי המסר המרכזי: יוספוס מנסה להדחף לתחרות השרשור הכי הזוי) (נ.ב. מי אמר הזוי ולא קיבל יוספוס ?) פשששששש, איזה גילוי........... אפשר לקרוא לך קולמבוס? בסוף גם תעלה שיש באתר הרבה סוטים אחר כך תגלה שיש באתר מלכות ואדונים שלא מעונינים בנשואים ולבסוף תגלה שיש כאן לא מעט גבירות ששולטות רק מכיון שאין להם שום סיכוי בעולם האמיתי ידעתי שיש לך בלוג מדהים, אך עכשיו אני יודע שיותר מכל אתה מגלה סידרתי |
|
Yosefus(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Re: אזהרה: ריבוי כינויים !
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Yosefus(שולט) • 31 באוק׳ 2005
אדון תכליתי. כתב/ה: Yosefus כתב/ה: לכל דומי ושולטי הכלוב ברכות ! (טוב, וגם דומיות ושולטות)
אזהרה ! אזהרה ! אזהרה ! ... שלכם בהרבה הוד והדר יוספוס (כתב חדשות לעת מצוא) (עיקרי המסר המרכזי: יוספוס מנסה להדחף לתחרות השרשור הכי הזוי) (נ.ב. מי אמר הזוי ולא קיבל יוספוס ?) פשששששש, איזה גילוי........... אפשר לקרוא לך קולמבוס? בסוף גם תעלה שיש באתר הרבה סוטים אחר כך תגלה שיש באתר מלכות ואדונים שלא מעונינים בנשואים ולבסוף תגלה שיש כאן לא מעט גבירות ששולטות רק מכיון שאין להם שום סיכוי בעולם האמיתי ידעתי שיש לך בלוג מדהים, אך עכשיו אני יודע שיותר מכל אתה מגלה סידרתי חידון חמיצר: שאלה ראשונה: מי כתב: "3 סוגי אנשים לא מצחיקים במיוחד יש באתר. יש הרושמים 1) גבולות נועדו להשבר. לאט לאט ובזהירות נגלה את הגבולות האמיתיים שלנו ויש כאלה שרושמים 2) כל הפליה למינהם. ]פאדופיליה , זאופיליה חירטוטופיליה (יש מישהוא באתר שחושב על דברים כאלה? במידה וכן אני בורח מכאן) ויש את המצחיקולים (אז זהו שלא) 3) גבולות 67, ירדן מצרים וכו'. (לא היו המצחיקים בכיתה)" שאלה שניה: ולמה הכותב טועה ויש 4 סוגים ? יוס (תקציר: אתה חמוד) |
|
Inside your head |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Re: ברווזע !
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Inside your head • 31 באוק׳ 2005
[quote="Yosefus"]
ברווזת גומי כתב/ה: לא רוצה לחשוב , וזהו ! למה, מה תעשי לי ? י. (תמצית: יאללה, לפזר ת'הפגנה) יוספון - מינימום מקוריות! ואם אפשר גם קרדיט.. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
Lilu-FemdoM{Pon} • 31 באוק׳ 2005
זחרד לולו מצי שלן
סוקי מלו דרבצינו, גליגלי בול בול בול נונו בלה בלה בלה בלה בלה סוקה בלאט פסיסי חוי חוט פרדומה קלאוצק איחו דה פוטה לה פוטה קה טה פריו בולה בולה איפה את ביג שלונג איז גוד פור בונג וכרגיל גם אצטט מילות חוכמה מאת אותו אחד שאני כל כך אוהב, הלא הוא העוזר מדען מהחבובות: מימימימימי מימי מימימי מי ממ יי מימימימי מי מימי מימימימי מימי מימימי מימי מי פוק! כל הזכויות שמורות ל - URANUS |
|
קליבר(שולט) |
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
הכי נכון ..
לפני 19 שנים •
31 באוק׳ 2005
קליבר(שולט) • 31 באוק׳ 2005
Lilu_in_Black כתב/ה: זחרד לולו מצי שלן
סוקי מלו דרבצינו, גליגלי בול בול בול נונו בלה בלה בלה בלה בלה סוקה בלאט פסיסי חוי חוט פרדומה קלאוצק איחו דה פוטה לה פוטה קה טה פריו בולה בולה איפה את ביג שלונג איז גוד פור בונג וכרגיל גם אצטט מילות חוכמה מאת אותו אחד שאני כל כך אוהב, הלא הוא העוזר מדען מהחבובות: מימימימימי מימי מימימי מי ממ יי מימימימי מי מימי מימימימי מימי מימימי מימי מי פוק! כל הזכויות שמורות ל - URANUS [B]בולה בולה איפה את ?[/B] |
|