מUחדת |
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
Re: אני לא מבין
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 12 בדצמ׳ 2005
Yosefus כתב/ה: סליחה, אבל אני לא מבין.
לא מבין מה זה "לפרק" אדם לא מבין מה זה "להרכיב" 20 שנות ניסיון בתחום ואין לי מושג ירוק על מה אתם מדברים. אני מכיר: לחנך, להתוות דרך, לנסות להשפיע, ללמד, לנסות לשנות, להאיר, לפקוח עיניים. לא מכיר "לפרק". מישהו מוכן להאיר את עיני בבקשה ? יוספוס (תקציר, תמצית ומה שביניהם: מכל מלמדי השכלתי) בשביל זה אני פה (כמובן). להלן המתכון לפרוק שפחה והרכבתה- גירסת המיקרו: קח שיפחה. פטם אותה במילים גדולות. גרום לה לחוש חסרה (לא מספיק מתמסרת/ לא מספיק כנועה/ לא עומדת בדרישות ספר הסאביות הקהילתי וגו') פטם אותה בעוד מילים גדולות. אחר כך הרעב אותה- כל התנהגות אינדיבידואלית (השם ירחם) מצדה תזכה לזלזול מר מצידך. תן לה לקמול לאיטה. כעבור זמן לא רב- ממש תצליח לשבור אותה. (ותמיד אפשר לשבור לה את הלב. או איזה יד) ברכות- עכשיו תוכל להרכיב לך את סאבית חלומותיך. {רק היום- שפחה מפורקת, 3 חלקים, יד ראשונה ממרכיב מורשה. חה!} {או: שמענו עליכם. } |
|
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} |
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
שכחת להוסיף
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
Dan_Kap(שולט){f,yt,D,תכ} • 12 בדצמ׳ 2005
בודד אותה מכל מגע עם שאר הקהילה הבדסמית, בעצם בודד אותה ממגע עם כל שאר העולם.
ספר לה עד כמה הבדסמ שלך הוא ה"אחד, יחיד ואין בלתו וכל השאר רק סיפורים(TM)". השתל לה רעיונות עד כמה היא בעצם אוהבת כשעושים X, משתוקקת ל-X ו-X הוא פסגת השאיפות שלה. (החלף ב-X את כל מה שבא לך והיא איננה מסכימה לעשות). הסבר לה שרק סאבית אמיתית(TM) עושה X. הסבר לה שלפעמים דומים אמיתיים מוכנים להעניק X לסאביות מצטיינות. אה, וכשיש בעיות או סיבוכים - הסבר לה שהכל באשמתה, שהיא בעצם הסכימה לכל מה שעשית (גם אם לא היה לה שום סיכוי לדעת מראש מה התוצאות של כריתת הזרת בכך הרגל שכל כך פינטזת עליה). |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 12 בדצמ׳ 2005
ציטוט: הסבר לה שרק סאבית אמיתית(TM) עושה X
איך שכחתי..שיט! טוב, נו- זה כי אני לא אמיתית וזה. |
|
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
פסססטטטט, מיוחדת
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
האמת היא שיש כאן רק בודדים שהם אמיתיים, דומים מסוקסים עתירי ניסיון שכלואים בתוך גוף שמתקשה להתבטא באמצעות המקלדת.
וכולנו, כל השאר דמיוניים. |
|
מUחדת |
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
סאבית "אמיתית" מחפשת דום, "אמיתי"
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
מUחדת • 12 בדצמ׳ 2005
לפריקת סחורה ופריקת כתף...
ואם הוא אומר לך שהוא יכול לפרק אותך- זה רק כי הוא מתכוון לשחק איתך בלגו. רמז: את הלגו. |
|
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
על לגו שומרים אחרי המשחק
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
אז זהו, שלא.
את הלגו אפשר לשים בחזרה בקופסה עד המשחק הבא. סאבית מפורקת זורקים. |
|
electro-z |
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
electro-z • 12 בדצמ׳ 2005
אני מסכים עם נריסה לחלוטין
אני גם סבור שהטוב ביותר הוא למצוא את הכוחות הנפשיים בתוך עצמך, ולהרכיב מחדש את עינבר על סמך הזיכרון, של מי שאת, של מי שהיית, של מי שאת יכולה להיות. לסמוך על מישהו שיעשה את העבודה עבורך הוא עניין של מזל. הכוחות שלך הם עניין בטוח. |
|
Dark Artist(שולט) |
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
Dark Artist(שולט) • 12 בדצמ׳ 2005
וולפית כתב/ה: שאלה קטנה, דארק - אני יודעת שהמטאפורה לא מושלמת, אבל מה בעצם קורה אם אתה כן משתמש ביותר מדי מים? מושכים בכתפים ועוברים, הממ... לגוש החימר הבא?
אז זהו,שלא וולפית יקירתי קודם כל אמרתי מראש שצריך איזון ורגישות אם תשתמש במעט מים כל פעם אתה תצליח לגרום שינויים בגוש החימר מבלי לפורר אותו כך גם ההשוואה זהה לBDSM. אם תהיה לך סבלנות ותלך צעד אחר צעד יחד עם הסאבית שלך,אני בטוח בכך שבעיות או מצבים טראומטיים לא יקרו מלבד זאת אני לא יכול לדבר בשמם של דומים אחרים אבל לגביי אני יכול לומר שמעולם לא היתה לי אף סאבית שחוותה טראומה בגללי,מפני שאני לא מנסה לשבור שום אישיות של מישהו ואני לא גורם לביטול עצמי של אותו אדם,ולו נניח היה קורה לי דבר כזה,אני מבטיח לך שהייתי נותן את עצמי ואת כל כוחותיי הנפשיים לרשותה של אותה סאבית ובתור אחת שמכירה אותי מקרוב,את יודעת שזה מה שהייתי עושה |
|
גלתיאה |
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
לפני 18 שנים •
12 בדצמ׳ 2005
גלתיאה • 12 בדצמ׳ 2005
את העבודה את צריכה לעשות עינבר, גם עם תמיכה תצטרכי לעשות את הדרך הזו בעצמך.
והכוח הזה הוא אכן פנימי. זו דרך קשה ללכת בה, אבל את תצליחי. אם תאמיני. את צריכה לשוב ולהאמין בעצמך. כי אולי זה הלך לך לאיבוד באותה מערכת יחסים. אני בטוחה שהיו תקופות בחייך שבטחת בעצמך והצלחת. ובתקופות ההן היית את, וזה לא היה מישהו אחר. |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
13 בדצמ׳ 2005
אז
לפני 18 שנים •
13 בדצמ׳ 2005
עינבר • 13 בדצמ׳ 2005
תודה לכל מי שכתב כאן
אני שמחה שראיתם חשיבות דן קאפ, נריסה, אלקטרו-ז וגלתיאה היקרים, תודה שהזכרתם לי את הכח בנמצא בי זה לא מובן מאליו לא להתפתות לדומים אחרים, למזלי הייתה לי תבונה שלא זה גם מאוד מאוד קשה לי לקבל שמי שההתנסות איתו פירקה אותי - לא יהיה שם, לכל הפחות, לתמוך ולעודד שאני מרכיבה את עצמי. הוא ויוספוס, אני אמצא את הזמן והדרך להסביר ולהבהיר, אני חושבת שזה יהיה בדרכי מיוחדת, אהבתי, שנונה משעשעת ולא פחות חריפה האיש בשחור, אהבתי את הדוגמא ליילה, תודה על ההזדהות, זה נותן המון כח ואמונה זרונת, יקירתי תודה על אהבתך ועל האמון שלך בי, אני עוד אצדיק אותו, מבטיחה |
|