אילנה 78(מתחלפת) |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
מזל טוב
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
אילנה 78(מתחלפת) • 15 בדצמ׳ 2005
אני חולה בבית כבר יומיים
והדבר היחיד שאני מסוגלת לעשות חוץ מלישון זה לקרוא את כל הסטיקרים שלך תודה רבה מזל טוב תמשיכי ככה אילנה 78 |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
תודה אישית
לפני 18 שנים •
15 בדצמ׳ 2005
דולי .(שולטת) • 15 בדצמ׳ 2005
אלפי תודות .
ריגשתם אותי ותודה אישית לכל אחד ואחת מכם . ברווזונת מתוקה - פותחת השרשור , מתוקונת אמיתית את. קפה , איש מדהים ויקר - שמור היטב על הבימבה שלך . כ"ץ - מתוק , דיר באלק , אנחנו שכנים , יום יבוא ו.... נריסה יקירה - מבטיחה לפתור את הבעייה הכאובה ........ ובהקדם . sigurd - חן חן , וגם לך מגיעה התודה על הבדיחות בפורום , אוהבת me - worship-u - אומנם רק לאחרונה זכיתי להכירך , אך בפירוש אישיות .. נסיכול'ה מאמי וכחול עמוק - תודה יקירי , והרבה הרבה מזל טוב , נשמונת היום המיוחל מתקרב , מחזיקה לך אצבעות אלילה בעליל - מדהימה ומרגשת כמותך , אוהבת את הודועתיך תגובותיך ובכלל אותך . להבונת מקסימה ואדונך המדהים free_dom - מדהימים מקסימים ומיוחדים , ואולי זו גם ההזדמנות להגיד עד כמה היית נפלאה בסשן , וילדה........ממתינה לסיבוב הבא free_mind מתוק , מסור ונאמן - השתכנעתי .... דרור 45 - אין מילים בפי , על היותך פה תמיד מוכן ומזומן , וגם אני פגשתי אדם מדהים בעל אישיות משכמו ומעלה . וכמובן נמשושית מתוקה , אוהבת אותך מתוקנת , את מדהימה hotqueen ותחת השמש - זוג יפה , מתוקים וחמודים המשיכו להיות כפי שאתם אל תשתנו . blondie the good - מתוק , ברכות על שחרורך והרבה הרבה הצלחה בפסיכומטרי , בעצם משוכנעת שתצליח ומה ? private_sub - פשוש , המשך לשלוח מיילים חמודים ותתכונן.... עמק יא רוק - תודה מתוק , איש יקר שמצליח כל פעם מחדש ללכד את הקהילה . אשת לפידות - מקסימונת אחת , אין לך מושג עד כמה נהנית לשוחח איתך , והמתכונים שלך בכלל חבל"ז...(רעה אחת , הורסת את כל הדיאטות). lilu_in_black - מאמי , פשוט מאמי מאסטר יקיר - כשמך כן אתה , יקיר , דום מדהים ולא פחות אדם מדהים , מאחלת לך הצלחה וחושבת שזו זכות וכבוד גם להושיט לך עזרה . מגיע לך ! בטי בום קטלני - תודה מתוקה , והמשיכי לכתוב על חייך עם אפרוח , אינך יודעת עד כמה אוהבת לקרוא את הבלוג שלך , (וראבק , כתבי קצת יותר ) אילנה 78 - תודה פשושית - והחלמה מהירה יקרה . זהו , לפני שהורסת לי את המוניטין . תודה לכולכם |
|