הגבירה שלי(שולטת) |
לפני 18 שנים •
25 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 בינו׳ 2006
הגבירה שלי(שולטת) • 25 בינו׳ 2006
אלונה קר לך?
|
|
lOli |
לפני 18 שנים •
26 בינו׳ 2006
עוד שיר ליום חורף
לפני 18 שנים •
26 בינו׳ 2006
lOli • 26 בינו׳ 2006
הרחוב היפה-היפה יעצר לבסוף בדרכו.
השלווה, אטומה וקשה, תחתך כמו חלה לאורכו. והבוקר הלח יתפחם מברק יחידי. מברקו. אנשים יתנשמו בכבדות כמו בתום דהרה עתיקה. חגורת-הבטון של העיר הדוקה. בהחלט הדוקה. הקירות הכבדים מבינים משהו ונופלים בשתיקה. על העיר הגוססת בחוץ צונח אורשמש מוחלט. ביום שכזה מן-הסתם בבתים שום תינוק לא נולד, אף לא מת שום אדם. ואכן, הרחובות ממריאים לאט. הרחובות ממריאים אל האור הלבן כמו שטיח-קסמים. הקירות שנפלו מוקמים איכשהו (אזרחים חכמים). ולעיר אין ראשית ואין סוף. וכל המבואות חסומים. וידיך שרות מן הקיר כמו מלמול של אזוב ירקרק. ועיניך פורחות כמו פנינים של זכוכית על צואר הברק. רק ראשך העיף צף באור העמוק. ורק פיך שרק. ''הרחובות ממריאים לאט''/דוד אבידן ------------------------------------------------------------------------ קטעים מן השיר הזה עלולים לקבל משמעויות חדשות לגמרי בהקשר שלכבודו התכנסנו . מעולם לא חשבתי על זה קודם. ובאותה הזדמנות - שלום לכולן. נעים להכיר. |
|
alona. |
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
alona. • 27 בינו׳ 2006
הגבירה שלי כתב/ה: אלונה קר לך?
לי לא. לא לי. למה ? |
|
isolde(שולטת) |
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
למה הרסת לי הזיות יפות על שפחה ענוגה באימג' של וירצברג על תל
לפני 18 שנים •
27 בינו׳ 2006
isolde(שולטת) • 27 בינו׳ 2006
תליו המאפירים או אבידן בחליםפת חלל???
פויה עכשיו להיזכר בפניה הענוגים של הממ ניצן? איך קראו לדוגמנית המהממת שהיתה אישתו? ציפורן? לוטם? ולעשות לה מה שהסוטה לא העז לדמיין לעולם חוץ מזה תפרסמנה שירת נשים ולא גברים |
|
סוד לוחש(נשלטת) |
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
בדיוק
לפני 18 שנים •
8 בפבר׳ 2006
סוד לוחש(נשלטת) • 8 בפבר׳ 2006
alona. כתב/ה: גופי מתגעגע, כמהה
ליבי אליך משווע לך לחום הגוף לדמעה כטעם צוף לחיבוק למגע גוף בגוף לפני עלות השחר (אלמונית) בדיוק ככה בדיוק |
|