Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
Tainted(לא בעסק) • 23 בינו׳ 2006
לי יש את הניק DOMME כמובן
FRODOMME יחד עם פרודו וניק ספרותי למטרות פריקה בלבד בשימוש לעיתים מאוד נדירות. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
Lilu-FemdoM{Pon} • 23 בינו׳ 2006
לי יש את הניק MISS GULIANA שאינו בשימוש כבר המון זמן
הוא שימש לפני שחזרתי לארץ , כשחזרתי רציתי להתנסות כנשלטת מבלי שיהיו מאויימים מהיותי שולטת , ואז פתחתי כרטיס בשם LILU27 שעם הזמן שונה לניק הנוכחי. ורצה הגורל ונשארתי עם הניק , לא בגלל שהחלטתי שאני נשלטת אלא כי הניק נדבר אלי חזק שכבר לא ראיתי טעם לשנותו. |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 23 בינו׳ 2006
יש לי ניק נוסף, שעמו התחלתי את ראשית דרכי בכלוב וכיום הוא משמש לצרכי כתיבה בלבד.- barbie
ואגב, יש משהו בדברים של קאי , בעניין הפרופילים הזהים. |
|
דמיאן(שולט) |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
גם לי יש ניק נוסף.
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
דמיאן(שולט) • 23 בינו׳ 2006
|
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
אין קשר בין הפרופיל הספרותי שלי ובין הפרופיל שלי הרגיל...
דבר והיפוכו. בשביל לכתוב באנונימיות ולא להחשף (ואני מדברת על ניקים לכתיבה בלבד! לא להצקות!) צריך להיות קצת יותר חכם. זה כמו שאני ישים קילור של פרודו בניק הספרותי .....(דוגמא קיצונית) |
|
venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 23 בינו׳ 2006
דומי, זה לא ממש נקרא להיחשף
לא בדיוק אמרת מהו הניק הספרותי שלך. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
זה ניק ספרותי ולכן לא אחשוף אותו
|
|
אמיר{נשלט} |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
אמיר{נשלט} • 23 בינו׳ 2006
אני מחזיק אך ורק בניק אחד [בפמדום אני אמיר43 ובמיסטרס אני אמיר]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ על מנת להרגיע קצת את האווירה שהתהוותה כאן ביומיים האחרונים בנושא הניקים כתבתי שיר הרגעה לכולנו יש שם וגם שם משפחה, לווניל, לדומית, לסאב, לדום וגם לשפחה. הדיסקרטיות והחופש שהאינטרנט לנו מעניק, זה היכולת לומר [כמעט] כל דבר אחרי שנרשמנו ובחרנו ניק. אחד חי לו בשקט עם ניק בודד, שני חייב ניק נוסף כי הוא קצת פוחד, שלישית מחליפה ניקים כל פעם שהמסך מרצד, ורביעי בוחר לו עוד ניק בשביל שלא ידעו שהוא בוגד. יש גם ניקים שמטרתם להגן על אחר, ויש ניקים שבכלל אף אחד לא זוכר. צריך להבין ולדעת להפנים, שגם במדיה הזאת, בשביל לא להפגע, פשוט לא נחשפים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;~~ [לדעתי, מה שלא רוצים לחשוף מול כל העולם, לא חושפים בכלל ברשת.] |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
Lilu-FemdoM{Pon} • 23 בינו׳ 2006
אמיר{נשלט} כתב/ה: אני מחזיק אך ורק בניק אחד [בפמדום אני אמיר43 ובמיסטרס אני אמיר]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ על מנת להרגיע קצת את האווירה שהתהוותה כאן ביומיים האחרונים בנושא הניקים כתבתי שיר הרגעה לכולנו יש שם וגם שם משפחה, לווניל, לדומית, לסאב, לדום וגם לשפחה. הדיסקרטיות והחופש שהאינטרנט לנו מעניק, זה היכולת לומר [כמעט] כל דבר אחרי שנרשמנו ובחרנו ניק. אחד חי לו בשקט עם ניק בודד, שני חייב ניק נוסף כי הוא קצת פוחד, שלישית מחליפה ניקים כל פעם שהמסך מרצד, ורביעי בוחר לו עוד ניק בשביל שלא ידעו שהוא בוגד. יש גם ניקים שמטרתם להגן על אחר, ויש ניקים שבכלל אף אחד לא זוכר. צריך להבין ולדעת להפנים, שגם במדיה הזאת, בשביל לא להפגע, פשוט לא נחשפים. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;~~ [לדעתי, מה שלא רוצים לחשוף מול כל העולם, לא חושפים בכלל ברשת.] אמירוש }{}{}{ |
|
מאי |
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
23 בינו׳ 2006
מאי • 23 בינו׳ 2006
לי יש רק ניק אחד פה - מאי.
קודם נקראתי "מיה" בתפוז ולפני זה היו לי כל מיני שמות מזדמנים. שמתי לב שהרבה אנשים מוכרים פותחים ניק נוסף לצורך בלוג או סיפורים. לי יש את הצורך הזה לכתוב יומן אמיתי בלי גבולות, אבל ברור לי שבניק החושפני שלי יהיה לי קשה ולכן אני מבינה את מי שעושה את זה. מעבר לכך ברור לי שאם אפתח ניק נוסף בשביל יומן ש"הולך עד הסוף" זה לא יהיה פה, אלא במקום מוסתר כלשהוא...... |
|