venus in our blood(שולטת) |
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 24 באוג׳ 2006
שבועה ביצוע: ריטה ורמי קלינשטיין מילים: יעל טבת לחן: רמי קלינשטיין בלי מילים אליך אדבר גוף יאמר ראשון אחריו הלב רוצה אותך כל נשימה, אהוב שלי חבר יודעת שאסור לי לוותר לפנייך לא קרה דבר רק ימים חולפים בשקט מנוכר פתאום מוצא בחול זהב, קולט בך את האור יודע שאותך לי אשמור אל תשכח, אל תשכח נגענו בשבועה הזאת כל כך ובתוכך סופה של אש והפנים הם מלטפים בשערי אתה עכשיו עובר בשבועת עולם בוער נותן בך אות נחרט עמוק, דבר שמתגבר אני רק אוהב[ת] יותר אל תשכח, אל תשכח... |
|
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 24 באוג׳ 2006
WITHIN TEMPTATION
ANGELS Sparkling angel I believed you were my saviour in my time of need. Blinded by faith I couldn't hear all the whispers, the warnings so clear. I see the angels, I'll lead them to your door. There's no escape now, no mercy no more. No remorse cause I still remember the smile when you tore me apart. You took my heart, deceived me right from the start. You showed me dreams, I wishe they would turn into real. You broke the promise and made me realise. It was all just a lie. Sparkling angel, I couldn't see your dark intentions, your feelings for me. Fallen angel, tell me why? What is the reason, the thorn in your eye? I see the angels, I'll lead them to your door There's no escape now no mercy no more No remorse cause I still remember the smile when you tore me apart You took my heart, deceived me right from the start. You showed me dreams, I wished they would turn into real. You broke the promise and made me realise. It was all just a lie. Could have been forever. Now we have reached the end. This world may have failed you, it doesnt give you reason why. You could have chosen a different path in life. The smile when you tore me apart. |
|
נוריתE |
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
24 באוג׳ 2006
נוריתE • 24 באוג׳ 2006
One
Mary J Blige & U2 Is it getting better Or do you feel the same? Will it make it easier on you now? You got someone to blame You say one love, one life (one life) It's one need in the night One love (one love), get to share it Leaves you darling, if you don't care for it Did I disappoint you? Or leave a bad taste in your mouth? You act like you never had love And you want me to go without Well it's too late, tonight To drag the past out into the light We're one, but we're not the same We get to carry each other Carry each other One... Have you come here for forgiveness? Have you come to raise the dead? Have you come here to play Jesus? To the lepers in your head Well, did I ask too much, more than a lot? You gave me nothing, now it's all I got We're one, but we're not the same Well we, hurt each other Then we do it again You say Love is a temple Love is a higher law Love is a temple Love is the higher law You ask me to enter Well then you make me crawl And I can't be holding on To what you got When all you got is hurt One love One blood One life You got to do what you should One life With each other Sisters and my Brothers One life But we're not the same We get to Carry each other Carry each other One... One love |
|
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
venus in our blood(שולטת) • 25 באוג׳ 2006
DON'T SPEAK No Doubt You and me We used to be together Every day together always I really feel Tha't I'm losing my best friend I can't believe This could be the end It looks as though you're letting go And if it's real, Well I don't want to know Don't speak I know just what you're saying So please stop explaining Don't tell me 'cause it hurts Don't speak I know what you're thinking I don't need your reasons Don't tell me 'cause it hurts Our memories They can be inviting But some are altogether Mighty frightening As we die, both you and I With my head in my hands I sit and cry It's all ending I gotta stop pretending who we are... You and me I can see us dying ... are we? |
|
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
Cure
BOYS DON'T CRY I would say I'm sorry If I thought that it would change your mind But I know that this time I've said too much Been too unkind I try to laugh about it Cover it all up with lies I try and Laugh about it Hiding the tears in my eyes 'cause boys don't cry Boys don't cry I would break down at your feet And beg forgiveness Plead with you But I know that It's too late And now there's nothing I can do So I try to laugh about it Cover it all up with lies I try to laugh about it Hiding the tears in my eyes 'cause boys don't cry I would tell you That I loved you If I thought that you would stay But I know that it's no use That you've already Gone away Misjudged your limits Pushed you too far Took you for granted I thought that you needed me more Now I would do most anything To get you back by my side But I just Keep on laughing Hiding the tears in my eyes 'cause boys don't cry Boys don't cry Boys don't cry |
|
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
נימפה
ביצוע: ערן צור מילים: ערן צור לחן: ברי סחרוף אהבתי אישה ברחם שלה פורחים לה פרחים נפלאים פרחים אדומים, פרחים לבנים פרחים מכל הצבעים נתתי לה מים חיים בגנה יפרחו הפרחים נקווה מעיין של קצף לבן בעמק ליד הגבעה בתוך מעיין של קסם לבן אישה נהפכה לנימפה נתתי לה מים חיים בגנה ישחקו מלאכים נתתי לה מים חיים ולי היא נתנה ילדים |
|
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
עידן האלוהים
ביצוע: היהודים מילים ולחן: תום פטרובר שלוש דתות ואלוהים אחד למעלה בשמיים כל יום שעות עומדים אצלו בתור יכול להיות שגם אני אותו אראה בעוד שניה או שתיים ולי סיבות יש מיליון - מיליון בשם המת האחרון עידן האלוהים עידן האלוהים עידן האלוהים היום מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים מכאן עד אלוהים תהום אינסוף מתים מרוב פנאטים אף אחד כבר לא בורח במקום דפים רושמים על מצבות אנ'לא מתאים לא תגייסו אותי יותר אתה שומע אם יש שדים יש מיליון - מיליון בשם השד האחרון אז לא מאוחר תרים ת'ראש תראה פרפר עף עד הירח אז כמה זמן עבר איך לא נמחק לי המספר כמה זמן לוקח |
|
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
הדפוק הזה
ביצוע: ירמי קפלן מילים ולחן: ירמי קפלן אילו רציתי הייתי מספר לך את כל הפרטים שאת רוצה לדעת אבל אני נמנע את כועסת אז אני נכנע ונותן לך ישר בפנים אני בתוך משבר אז אל תגידי לי להתמודד אני רוצה להתמסטל כדי לצאת מזה. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. הסיפור מסתבך חפצים עפים אני ממיין מה לפח מה לתיקונים את אומרת שאני מסוכסך עם עצמי ומנסה להרוס משהו טוב כי אני חושב שזה יצירתי. אני מכור, אני גמור אבל רואה נכון הדפוק הזה עושה לך טוב. עכשיו אני חי בזוג וכל החיים לפני לפחות כך נדמה לי עד שמתברר שיש אישה מעלי אז אני שואל: האם אני תמיד אהיה כל כך לחוץ? עד שאני מתגמד ורוצה להעלם לחזור לרחם, להיות תינוק. אני גמד, אני נחמד אבל לבד מאוד הדפוק הזה עושה לך טוב. |
|
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
הציפור והכלוב
ביצוע: דפנה ארמוני מילים ולחן: שלום חנוך מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה הציפור הקטנה יכולה לעוף אבל מה זה קרה לה, היא לא בטוחה מה שם מחכה לה בעצם בחוץ אם תמצא מזונה או צמרת נוחה אם אורבת סכנות... ואימת הבדידות... וממה תתקיים, האם יש בכוחה?! מה זה חופש? מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל, ותקוה היא תקוה הציפור הקטנה התרגלה לכלובה מישהו שכח לסגור את הכלוב מישהו שכח את הדלת פתוחה אולי גם אנחנו שכחנו לעוף בורחים מהאור אל חסות חשיכה ונוקפים הימים זמן כמו רוח נושב לפעמים זה עולה אבל מה זה חשוב לכל היותר מפרפר לו הלב וחוזר אל סיפור הציפור והכלוב מה זה חופש? מה עושים איתו?! יש אין סוף שאלות ואין אף תשובה כי הרגל הוא הרגל, ותקוה היא תקוה הציפור הקטנה התרגלה לכלובה |
|
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
לפני 18 שנים •
25 באוג׳ 2006
מכה אפורה
( מוניקה סקס) היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה... |
|