Morticia |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Morticia • 22 בינו׳ 2006
דולי . כתב/ה: Morticia כתב/ה: גדול!
בכיף , אחותי תודה שאת קיימת אחותי השרשור הזה הולך ומשתבח... הסיפור על החצאית והחבל הכי נכון בעולם, כך גם הסיפור על האסלה בלונדי הפייבוריט האישי שלי הוא כמובן אוסקר ווילד, כמה הומו ככה חכם... תודה Tame! |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
דולי .(שולטת) • 22 בינו׳ 2006
Morticia כתב/ה: דולי . כתב/ה: Morticia כתב/ה: גדול!
בכיף , אחותי תודה שאת קיימת אחותי השרשור הזה הולך ומשתבח... הסיפור על החצאית והחבל הכי נכון בעולם, כך גם הסיפור על האסלה בלונדי הפייבוריט האישי שלי הוא כמובן אוסקר ווילד, כמה הומו ככה חכם... תודה Tame! תודה , אחותי |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Re: עוד בדיחה שתתאים לשרשור
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Blondie the good כתב/ה: מה ההבדל בין זיון טוב לחרבון טוב?
אחריי חרבון טוב לא צריך ללטף ולחבק את האסלה עד שהיא תרדם יפה , בלונדי משאירה לעגילונת לגמור אתך את החשבון |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
|
|
Morticia |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Morticia • 22 בינו׳ 2006
מזכיר לי את המחקר הסוציולוגי על שבט ה"יאקירמא"... |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Blondie the good(מתחלף) • 22 בינו׳ 2006
דולי . כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: מה ההבדל בין זיון טוב לחרבון טוב?
אחריי חרבון טוב לא צריך ללטף ולחבק את האסלה עד שהיא תרדם יפה , בלונדי משאירה לעגילונת לגמור אתך את החשבון לדולי: עגילונת? אני לא מספיק לשים עליה יד וכבר היא נרדמת למורטישה: הזכרת נשכחות עם ה"יאקירמא".. עוד פעם לדולי: התמונה הזו מזכירה לי את עצמי אחרי תחרות שתייה עם חבר אוקראיני גדול ובריא... חבל שאז לא הכרתי את עגילונת.. יכול היה להיות מעניין |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Blondie the good כתב/ה: דולי . כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: מה ההבדל בין זיון טוב לחרבון טוב?
אחריי חרבון טוב לא צריך ללטף ולחבק את האסלה עד שהיא תרדם יפה , בלונדי משאירה לעגילונת לגמור אתך את החשבון לדולי: עגילונת? אני לא מספיק לשים עליה יד וכבר היא נרדמת למורטישה: הזכרת נשכחות עם ה"יאקירמא".. עוד פעם לדולי: התמונה הזו מזכירה לי את עצמי אחרי תחרות שתייה עם חבר אוקראיני גדול ובריא... חבל שאז לא הכרתי את עגילונת.. יכול היה להיות מעניין עכשיו הבנתי מאיפה האומץ לפצות את הפה. עגילונת ישנה , אז חוגגים........... ואי , ואי ..........לא מקנאה בך כשתתעורר |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
|
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Blondie the good(מתחלף) • 22 בינו׳ 2006
דולי . כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: דולי . כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: מה ההבדל בין זיון טוב לחרבון טוב?
אחריי חרבון טוב לא צריך ללטף ולחבק את האסלה עד שהיא תרדם יפה , בלונדי משאירה לעגילונת לגמור אתך את החשבון לדולי: עגילונת? אני לא מספיק לשים עליה יד וכבר היא נרדמת למורטישה: הזכרת נשכחות עם ה"יאקירמא".. עוד פעם לדולי: התמונה הזו מזכירה לי את עצמי אחרי תחרות שתייה עם חבר אוקראיני גדול ובריא... חבל שאז לא הכרתי את עגילונת.. יכול היה להיות מעניין עכשיו הבנתי מאיפה האומץ לפצות את הפה. עגילונת ישנה , אז חוגגים........... ואי , ואי ..........לא מקנאה בך כשתתעורר למזלי עגילונת מעולם לא לקחה את השטויות שלי ברצינות... ומי כמוך יודעת שאינני מקמץ בבדיחות מטופשות |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
לפני 18 שנים •
22 בינו׳ 2006
Blondie the good כתב/ה: דולי . כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: דולי . כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: מה ההבדל בין זיון טוב לחרבון טוב?
אחריי חרבון טוב לא צריך ללטף ולחבק את האסלה עד שהיא תרדם יפה , בלונדי משאירה לעגילונת לגמור אתך את החשבון לדולי: עגילונת? אני לא מספיק לשים עליה יד וכבר היא נרדמת למורטישה: הזכרת נשכחות עם ה"יאקירמא".. עוד פעם לדולי: התמונה הזו מזכירה לי את עצמי אחרי תחרות שתייה עם חבר אוקראיני גדול ובריא... חבל שאז לא הכרתי את עגילונת.. יכול היה להיות מעניין עכשיו הבנתי מאיפה האומץ לפצות את הפה. עגילונת ישנה , אז חוגגים........... ואי , ואי ..........לא מקנאה בך כשתתעורר למזלי עגילונת מעולם לא לקחה את השטויות שלי ברצינות... ומי כמוך יודעת שאינני מקמץ בבדיחות מטופשות וואלה , למזלך ונכון באמת יודעת , חולה עלייך , חומד |
|