A-kash-A |
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
אהבה
לפני 18 שנים •
4 בפבר׳ 2006
A-kash-A • 4 בפבר׳ 2006
לכל אחד יש הגדרה אישית משלו לאהבה ואת הדרכים האישיות שלו לבטא אותה.
במערכות יחסים,גם הויניליות, שני האנשים הנמצאים באותה מערכת יחסים הם אלה שקובעים מהי האהבה שלהם ואיך לבטא אותה בכך שהם מביאים לאותה מערכת יחסים לא רק את עצמם ואת הגדרתם לאהבה מה שהם רוצים ומייחלים ממנה,איך שהם רוצים ומצפים שהצד השני יתנהג איתם וכלפיהם... אלא את היכולת להקשיב לצד השני, המוכנות להבין אותו-ואת הצורך שלו ו"להתגמש" לקראתם(כמו למשל להשתדל לא לישון גב אל גב כשיודעים כמה זה מציק לצד השני,או במילים אחרות:"מאסטר פליז דונט גב מי..." ). אז נכון,יש הבדל בין לאהוב לבין להיות מאוהב, והרבה פעמים הרצון האישי והנסתר שלנו הוא שיתאהבו בנו ולא רק יאהבו אותנו. אבל המציאות היא שבמהלך חיינו האנשים שאיתם אנחנו שומרים על קשרים לאורך זמן הם דוקא אלא שאנחנו אוהבים ושאוהבים אותנו. הם אלה שנשארים איתנו ושם בשבילנו אחרי שפגה ההשפעה הכימית של ההתאהבות(על פי מחקר מדעי מקסימום 3-4שנים). כשאכפת לך מהצד השני,ולא רק מתאוות בשרים או הגדלת האגו, כשהסשן הוא בשביל שני הצדדים (כמו שבדס"מ אמיתי חייב להיות אפילו עם זה סשן מזדמן), המטרה העיקרית שלו היא סיפוק היצר של שני הצדדים ולא רק של עצמנו אנחנו מודעים לצד השני. ובעמדת שליטה אמיתית אי אפשר להסתכל על הצד הנשלט ולזלז על חולשתו כמולנו, כי רואים את החוזק האמיתי שלו במוכנות שלו להישלט על ידינו ואיך אפשר שלא לאהוב אותו באותו רגע ולרצות לדאוג שיהיה לו טוב? |
|
נתנאלה(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
נתנאלה(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2006
יהיה טוב
או כבר טוב או היה טוב מה זה משנה, אוהבים, לא אוהבים מה שמשנה זה מה שזה עושה לנו.... |
|
עינבר |
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
כן , זה משנה
לפני 18 שנים •
6 בפבר׳ 2006
עינבר • 6 בפבר׳ 2006
בדיוק דברתי עם מישהו על ההבדל בין כאב טוב לכאב רע.
אולי כאן מצוי העניין, חשבתי שמשהו יעשה לי טוב והסכמתי , רציתי, אולךי אפילו ביקשתי אבל בגלל חוסר ניסיון, בגלל אמון בשולט או בגלל מטענים אחרים, רגשיים או פיזיים, זה עושה לי רע עכשיו נותרתי עם כאב רע ואני צריכה להתמודד איתו מניסיון, אם יש שם אהבה , אז ביחד מכילים את הכאב ויש תחושה של נצחון משותף אבל שיש יותר כאב, מיכולת ההכלה של הזוג, העניינים מתחיליםם להתדרדר אולי אני נאיבית ורמנטית, אבל אני מאמינה שאדם שבא מאהבה ולא חשוב איזה אהבה יוכל לשנות באפן משמועתי את מה שזה עושה לנו |
|
Master_Abra_Kadabra(שולט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
Master_Abra_Kadabra(שולט) • 7 בפבר׳ 2006
כשדומים עושים BDSM
הם משתמשים תמיד ב "כ " |
|