aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 5 בפבר׳ 2006
[quote="kamor"]תגידו .... הנושא הזה הוא בסגנון "לא ראיתי ,לא שמעתי ,לא הגבתי " מבחינת הנשלטות ?
בכל אופן זריאל , עצם כך שהפרדת בין הסוגים . מצביע על זה שאת אינך נשלטת או שפחה . את בסה"כ מזוכיסטית . ובנוסף שותפך אינו אדון או שולט .. אלה רק סאדיסט . שכן אין בינכם יחסי שליטה מאחר ואת באה ודורשת רק את מה שאת אוהבת , אפשר לומר שרק סיפוקך עומד על הפרק ביחסים שלך . ו"אדונך" אינו שולט בך באמת . ויתרה מזאת .. שפחה , נשלטת , משרתת ראויה להיקרא זאת המתמסרת לרצונות אדונה . ודבר נוסף . את טוענת ש"אדונים לא מתפשרים , וכדאי שהוא יציין זאת בכדי שתוכלו לעשות את החשבון". בואי נניח שאין לך אדון , ונניח גם שאת לא אוהבת לנקות . ונניח שרוב האדונים דורשים נקיון כחלק מהשליטה . כתוצאה מכך אינך מצליחה למצוא פרטנר כפי שאת באמת רוצה . והאופציה שנשארת לך זה להישאר ללא אדון או להתפשר . לא היית מתפשרת בסופו של דבר ?? בטח שהיית מתפשרת ! . מזמן לא צחקתי כמו הבוקר, מר ליצן החצר... אימרות החוכמה והפנינים מפיך שווים את משקלם בזהב ממש... בוא ואלמד אותך כמה דברים... בשקט... ושכולם לא יקשיבו! השותף של זריאל לבדס"מ הוא אני... יו...איזה גילוי! ולגבי הסדיסטיות שלי אתה צודק.. לגביי השאר... זריאל אינה שפחת ניקיון, מעולם לא היתה. היא לא התיימרה להיות ולא הביאה את זה איתה למערכת ביננו. מה הקשר בין השאלה המקורית שלך לנושא? אי אענה במקומך... אין לך פשוט מושג... ולא נורא..כולנו הגענו לעולם הזה עם התחושות שלנו, ולמדנו. לפחות החכמים בחבורה. השתדל להשתייך לחבורת החכמים, אחרת נסדר לך מלכה שמחפשת עבד ניקיון מרדן וקשקשן... וכעת לעניין הבדס"מ בנושא: לפחות מניסיוני הדל, יש לא מעט נשלטות שמגיעות לעולם הבדס"מ כדי לצאת מעולם האפרוריות החד גוני והיומי. וכן.. זה כולל ניקיון. אם כדום לא עושה לי את זה לראות את זריאל כורעת על בירכיה ומבריקה את הרצפה- אני לא אדרוש זאת. אולי לא התנסית..אבל ההגדרות הן חלק משיחת הגבולות. צא ולמד. . |
|
aka BODYGUARD |
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
aka BODYGUARD • 5 בפבר׳ 2006
ועוד פואנטה קטנה, שכן...
זריאל היא מתחלפת.... אבל זה גם נסתר מעיניך.. שיהיה לך שבוע של קסם! |
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
kamor(נשלט) • 5 בפבר׳ 2006
באדיגארד ,
השתדל להיות שייך לקבוצת העניניים . מה הקשר לכך שאתה הוא השותף של זריאל ? האם זה אמור לשנות משהו ? והעובדה שהיא מתחלפת ידועה לי , פשוט היא היחידה שבאמת הוציאה את המילים " אני אעשה מה רק מה שאני אוהבת" . וכמתחלפת אחד מתפקדיה זה להיות נשלטת ,אז ככה שאני מתייחס לדבריה כצד נשלט . הקשר לשאלה המקורית ? פשוט מאוד . שאלתי , יש שפחות שהן רק נקיון . תשובה , לא רק שאין , אלה גם אין כמעט שפחות שבנוסף לשאר הדברים גם מנקות. וידידתך זריאל הוסיפה שמבחינתה היא עושה דברים שרק היא אוהבת ומעניינים אותה . ואני שואל בכלליות האם נשלטת שבוחרת מה היא תעשה או לא , היא אכן נשלטת ? תרשה לי להקל עליך בכך שהוציא את זריאל מהדוגמאות , ואכניס את עצמי . זה יאפשר לך לראות את דבריי בצורה פחות אישית . ואגב , ההתיחסות לניקיונות היא כדוגמה בלבד , כלומר למשהו שאין בו הנאה ישירה . נניח לצורך העניין שאין הבדל בין עבד לשפחה חוץ מהג'נדר . (למרות שאני מגלה כאן הבדלים עצומים) אני משוחח עם השולטת שלי ואומר לה שאני אוהב ככה וגם קצת ככה , ואיני מוכן לעשות דברים שאיני אוהב . ( ואין הכוונה לגבולות שלי ) אני בעצם מגביל את השולטת לדברים שאני אוהב , האם אפשר להגדיר אותי כנשלט ? או לחילופין האם היא באמת שולטת בי ? דעתי האישית עד כמה אתה עבד בעצם מתבטא בדברים שאינך אוהב לעשות ובכל זאת עושה ( להוציא את הגבולות החד משמעיים מהכלל ) בקיצור , כבר מהתגובות הראשונות הבנתי שיש הבדלים גדולים בין שפחה לעבד . ואשה שהיא רק מזוכיסטית נתפסת אצלכם כשפחה . ויש הבדל . אבל עזוב הגדרות ... בשורה התחתונה , נשלטים מוכנים ללכת רחוק יותר עבור מלכתם , מה שמראה ששולטת מקבלת יותר שליטה מאדון כתוצאה מכך . (באופן כללי) ולא שאני מזלזל חס וחלילה , וכמובן לא נותן ביקורת . כל אחד עושה מה שהוא אוהב . . |
|
יהלום |
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
יהלום • 5 בפבר׳ 2006
נקודה למחשבה : דעתך האישית, שכמובן אינה ביקורתית ואינה מזלזלת, בכל זאת מתיימרת לקבוע האם אנשים הם סדיסטים/מזוכיסטים/נשלטים/שולטים.... אני מניחה שהכל כמובן מסתמך על התנ"כ של הבדס"ם (להשיג ברשתות המובחרות... אני עדיין מחפשת בנרות)...
במערכות יחסים (גם בדסמיות) יש כזה דבר שקוראים לו התאמה עניין וצרכים, ותוסיף לכך גם רגש. אלו דברים שקצת מתפשטים אל מעבר לנטיות מזוכיסטיות/סדיסטיות למיניהן. מעבר לכך אף אחד לא חייב למלא משבצות מסויימות ב- V - כדי שהוא יכניס את עצמו להגדרות של נשלט/שולט. אם הוא מרגיש את זה ומקיים את זה... כנראה שהוא כזה. |
|
kamor(נשלט) |
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
kamor(נשלט) • 5 בפבר׳ 2006
יהלום כתב/ה: נקודה למחשבה : דעתך האישית, שכמובן אינה ביקורתית ואינה מזלזלת, בכל זאת מתיימרת לקבוע האם אנשים הם סדיסטים/מזוכיסטים/נשלטים/שולטים.... אני מניחה שהכל כמובן מסתמך על התנ"כ של הבדס"ם (להשיג ברשתות המובחרות... אני עדיין מחפשת בנרות)...
במערכות יחסים (גם בדסמיות) יש כזה דבר שקוראים לו התאמה עניין וצרכים, ותוסיף לכך גם רגש. אלו דברים שקצת מתפשטים אל מעבר לנטיות מזוכיסטיות/סדיסטיות למיניהן. מעבר לכך אף אחד לא חייב למלא משבצות מסויימות ב- V - כדי שהוא יכניס את עצמו להגדרות של נשלט/שולט. אם הוא מרגיש את זה ומקיים את זה... כנראה שהוא כזה. לא באתי להשמיע את דעתי . ולא מתיימר להיות צודק . להיפך , אני אומר את דעתי בכדי לשמוע הפרכות . דוגמא : אני : כל העורבים שחורים . ( דיעה) מישהו אחר : ראיתי עורב בצבע ב'ז . (הפרכה ) אני : אתה בטוח שזה היה עורב ? (שאלה) מישהו אחר : כן , היה לו זקן צרפתי . בקיצור זה סוג של דיון . אחד אומר משהו , השני מפריך ואחר מצדיק . היחידה שבאמת התייחסה לדיון בצורה עניינית הייתה זריאל . שבאה ואמרה מה שהיא חושבת באמת במקום לנסות לסובב את הנושא . בהחלט כל בכבוד לה . . |
|
Anubis |
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
אידאלית
לפני 18 שנים •
5 בפבר׳ 2006
Anubis • 5 בפבר׳ 2006
כן kamor אתה צודק שכביכול על הנשלט לעשות גם דברים שהוא לא נהנה מהם לבקשת אדונו אך שוב זה אידיאל. כמה הוא מתקיים במציאות אינני יודע אך מין הסתם לכל אחד יש את הגבולות האדומים שלו לאחד זה השתנות ולשני זה ספונג'ה .
אישית הרעיון של שפחה למטרות נקיון נראה לי מוזר משהו למרות שכל אחת עדיפה על הערביה הזקנה שמנקה לי את הבית כיום אז אולי יש לי עוד ללמוד |
|