אחד שמבין(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אחד שמבין(נשלט) • 7 בפבר׳ 2006
Cinderella כתב/ה: אחדש אתה מנסה להיות שליט הפורום או מה?
לקבוע סטנדרטים מה יכתב מתי ואיכ? אם השרשור הזה מפריע לך, תמיד יש קיר לידך לדפוק בו תראש שירה, אני מבקש לא להרוס לי את המוניטין אני סאב כנוע וצייתן. אם את רוצה את מוזמנת לדפוק לי את הראש בקיר בעצמך. אני לא עושה דברים כאלה לבד. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
Lilu-FemdoM{Pon} • 7 בפבר׳ 2006
אחד שמבין כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: [quote=
אחד"ש ? דווקא גלידה ? לילו, ברור שגלידה! ואם זה לא מספיק אפשר תמיד לקנח בשוקולד אגב לילו, מזמן לא אכלנו גלידה [/quote] קודם כנס מתחת לשולחן ותהיה בשקט ואז אחשוב אם מגיע לך גלידה |
|
Tame |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
Tame • 7 בפבר׳ 2006
אני חושב שיש כאן עניין מוסרי
כמובן שהמוסר שלנו בעינינו נראה לנו טוב וצודק ואילו ערכי המוסר של האחר שלפעמים מתנגשים בשלנו נראים לנו רעים ומכוערים. יתכן גם שתבוא אישה דתיה ותבכה את הפריצות והפגיעות שהחברה הליברלית שלנו השרתה על נשים. יתכן שהיא תראה דווקא בנשים הפתוחות מינית שמתנסות המון כ"מסכנות". אבל זו לא הנקודה בכלל. יש שתי שאלות שלדעתי יותר חשובות מכל עניין יחסי המין/אונס/נגיעות רכות/נפשות וכו' (ראוי לציין שאם היה מדובר באונס אמיתי אזי זה היה חשוב יותר, אבל גם לדידי הסיטואציה עצמה אינה מהווה אונס יותר מאשר כל סיטואציה מינית של זונה ש"נאנסה" לבחור בסיטואציה המינית עם נגיעות לא אמיתיות וחסרות רגשוכו' עקב מצב כלכלי/חברתי קשה שלא הותיר לה ברירה.) בתור בנאדם בן 23 לי ולה יש רצון חופשי. השאלה הראשונה היא האם הרצון החופשי שלה באמת מורה לה לעזוב את העולם שבו היא חיה? השאלה השניה שלי (באם התשובה על הראשונה היא כן) היא: האם נמנע ממנה לצאת מהעולם עקב פחדנות שלה/דאגה לילדתה/אהבת התורה והמסורת (או כל דבר אחר שיעיד על בחירה חופשית שלה) או שמא נמנע ממנה לצאת מהעולם שבו היא חיה מתוקף חוקים שרירותיים והאיום הסמוי שבנידוי ופגיעה שמאיים על רוב רובם של אלו החוזרים בשאלה מהמגזר החרדי? אני לא חושב שמהפוסט שלמעלה אפשר למצוא תשובות לשאלות שלי, יתכן שבפוסטים אחרים מהבלוג שלה ויתכן שאולי היא עצמה תוכל לענות על כך באם תישאל. |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אני רואה שהדיון ממשיך,
אני בכל אופן יצאתי לגלידה |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אחד שמבין כתב/ה: אני רואה שהדיון ממשיך,
אני בכל אופן יצאתי לגלידה מי אישר לך לצאת מתחת לשולחן ? |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
Lilu_in_Black כתב/ה: אחד שמבין כתב/ה: אני רואה שהדיון ממשיך,
אני בכל אופן יצאתי לגלידה מי אישר לך לצאת מתחת לשולחן ? לילו, אני מתפלא עלייך, מה, זה לא ברור ?! יצאתי עם השולחן עלי לגלידה. הרי כבר אמרתי לך שאני סאב כנוע וצייתן. |
|
Lilu-FemdoM{Pon} |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אחד שמבין כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: אחד שמבין כתב/ה: אני רואה שהדיון ממשיך,
אני בכל אופן יצאתי לגלידה מי אישר לך לצאת מתחת לשולחן ? לילו, אני מתפלא עלייך, מה, זה לא ברור ?! יצאתי עם השולחן עלי לגלידה. הרי כבר אמרתי לך שאני סאב כנוע וצייתן. בלי מניפולציות יא חתיכת פולני (אסוציאציה שלילית)! סאב כנוע וצייתן אתה לא , לא ראוי לתואר , אבל... דיפלומט - כן |
|
אחד שמבין(נשלט) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
Lilu_in_Black כתב/ה: אחד שמבין כתב/ה: Lilu_in_Black כתב/ה: אחד שמבין כתב/ה: אני רואה שהדיון ממשיך,
אני בכל אופן יצאתי לגלידה מי אישר לך לצאת מתחת לשולחן ? לילו, אני מתפלא עלייך, מה, זה לא ברור ?! יצאתי עם השולחן עלי לגלידה. הרי כבר אמרתי לך שאני סאב כנוע וצייתן. בלי מניפולציות יא חתיכת פולני (אסוציאציה שלילית)! סאב כנוע וצייתן אתה לא , לא ראוי לתואר , אבל... דיפלומט - כן מעיף את השולחן מעל ראשי, מסדר את העניבה של הדיפלומט, דופק על השולחן, ומצהיר קבל עם ועולם, אני אחד"ש סאב כנוע וצייתן. |
|
אנדרפוט |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
אנדרפוט • 7 בפבר׳ 2006
כן, יא פולני
|
|
ממי(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
שייכות
לפני 18 שנים •
7 בפבר׳ 2006
ממי(לא בעסק) • 7 בפבר׳ 2006
סינדרלה יקירתי,
הבהרה קטנה מהעולם החרדי, לעיתים אשה נולדת לתוך מציאות של אמונה של כללים ונורמות שאין הם בהכרח הנורמות האמונות והבחירות שלה, לעיתים היא נמצאת רק מטרים ספורים משם, לעיתים קילומטרים רבים... אפשר לחיות בתוך עולם של כללים ואמונה ונורמות חברתיות נוקשות כל החיים ולהרגיש שונה וחריג מבפנים, ואפשר לעשות צעד שיחשב מרדני ובלתי מקובל ולשלם מחיר של נידוי של חרם חברתי ובמקרים קיצוניים אפילו נידוי משפחתי, לפעמים מפחיד לעשות את הצעד הזה לפעמים פשוט בלתי אפשרי לעשותו בכל מקרה אין זה אומר שאת יכולה להיכנס לפה ולהיכנס לנבכי נשמתה "המעונה" של הגברת החרדית ולאבחן אותה בתיזות מהעולם החילוני. שתביני דבר אחד, לפעמים הכלוב היחיד שיש לאשה חרדית, הוא הכלוב של הפקפוק של חוסר ההשלמה ושל הרצון לעשות דברים בקצב אישי או בקצב אחר הנימה השופטת שלך שבאה וקבעה חד משמעית שהאשה הנ"ל אינה מאושרת בנישואיה נאנסת וכו' אינה נכונה היא כלואה בתוך חיים שלא מספקים אותה, אולי בתוך ספקות מדרך החינוך שהיא מעניקה לילדיה היא חשה כבוד וחיבה לאיש שלה אבל הוא לא מצית בה אש ולהבה, ואת זה היא מחפשת, או לפחות ככה אני התרשמתי מדבריה. |
|