תחת השמש(נשלט) |
לפני 18 שנים •
11 באפר׳ 2006
Re: גברים!!!
לפני 18 שנים •
11 באפר׳ 2006
תחת השמש(נשלט) • 11 באפר׳ 2006
כחולית כתב/ה: גברים,
נמאס לי מכם אתם כאלה שטחיים אתם מתעניינים רק בסקס כשהזין עומד- השכל בתחת אלוהים לא נתן לכם מספיק דם בגוף כדי ששניהם יפעלו בו זמנית וכן, תפסיקו לשקר אתם אוהבים לשחק בנו ואתם אוהבים שאנחנו משחקות בכם אתם אוהבים את הקשות להשגה כוססססססססססססססססססססססססאמא שלכם נשברו לי הביציות מכם יש עוד דברים בחיים חוץ מסקס ואם אני שוכבת איתכם או מתחרמנת איתכם זה בגלל שאני חרמנית ובגלל שאתם עושים לי את זה וזה לא אומר ש: 1) אני מזדיינת עם כל אחד 2) שאני לא בחורה שמתאימה/רוצה קשר רציני ותפסיקו להתבכיין שאנחנו ביצ'יות שאנחנו רעות שאנחנו לא רוצות את הבחורים הנחמדים כי בתוך כל בחור נחמד יש מניאק ובתוך כל מניאק יש שטן מה אני נראית לכם? סמרטוט? שטיח? רצפה? בחורה קצת נחמדה אליכם נותנת מעצמה מראה התלהבות ויורד לכם כל החשק יאללה, טוסו לי מהעיניים בקצב הזה, אני באמת אהפוך ללסבית ולשונאת גברים. שלא תגידו שלא אמרתי... למרות שזה בטח לא אכפת לכם. אתם מגעילים לי את הנשמה אתם דוחים לי את הכוס מוחקים לי את המוח מרעילים לי את הלב משתמשים לי בגוף כולכם זונות שמוכרים את עצמכם בזול יותר נכון בחינם יש אולי מבצע? עשרה גברים בני זונות בחצי שקל ואפשר להגדיל לעשרים בשקל תשעים... יותר טוב שתאוננו לפחות שתהיה לכם סיבה אמיתית להתלונן... לעזאזל, זה לא שאני טלית שכולה תכלת אבל אני לפחות ישירה אני לפחות כנה ואני אומרת לכם הכל בפנים אפילו את זה אני לא מקבלת מכם.... מתוך הבלוג שלי... כחולית,
שוב לא לקחת את הכדור האדום? מה עובר עלייך? מעניין לראות כמה זמן תסתדרי בלי גברים... ואפשר לחשוב שכל הנשים מה זה פיות טובות. על זה נאמר " מי שגר בביבר זכוכית שלא יזרוק אבן על ביתו של השכן...." תחת השמש |
|