מלכה בהתהוות |
לפני 18 שנים •
8 באפר׳ 2006
אני מתחילה בקשר של שליטה מוחלטת 24/7
לפני 18 שנים •
8 באפר׳ 2006
מלכה בהתהוות • 8 באפר׳ 2006
laila כתב/ה: מלכה בהתהוות כתב/ה: העבד החדש שלי חושב שאני יכולה להיות מלכה.
התחלנו בשיעורים מעשיים. עדיין לא הגעתי להחלטה ברורה. לדעתכם יש שוני בין לימוד מלכה ולימוד אדון? מה ההבדל? מלכה בהתהוות או שלא תכל'ס? לא כתבתי אולי אבל השאלה בעצם מתייחסת גם לעבדים ומלכות. האם כשנישלט/ת לוקחים על עצמם להכניס שולט/ת חדש/ת(וכן הלאה///) ולא מנוסה. איפה פה מה שצריך להיות היחס בין שני המעמדות. אני מתחילה בקשר של שליטה מוחלטת, בלי מילת ביטחון ו24/7 לפי בקשתו של העבד החדש שלי. כתבתי על הקשר בפוסט שלי. http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?blog_id=18965 עד שלא קראתי בכלוב לא ידעתי על הצורך במילת הבטחון. העבד החדש לא רוצה מילת בטחון כי אני בטוחה שהוא יודע עליה. אני בטוחה שלמרות שכביכול אני השולטת בקשר השולט האמיתי בקשר הוא העבד שלי. אני חושבת שהוא מקווה שתוך זמן קצר אני אתחיל לשלוט יותר בקשר. אני חושבת ששליטה היא אופי ורצון. ניסיון הוא דבר שלומדים אבל לא כל אחד ואחת רוצים להיות המורים הראשונים. אני לא בטוחה שאני רוצה להיות "מלכה". אם אחליט אחרת הבעיה תהיה האופי והרצון ולא הניסיון. |
|
Tmm |
לפני 18 שנים •
8 באפר׳ 2006
איך
לפני 18 שנים •
8 באפר׳ 2006
Tmm • 8 באפר׳ 2006
אפשר להיות אדון בלי ללמוד?
צריך להתנסות לאט לאט וכל הזמן לומדים. אז, גם אם את לא ממש "מלמדת" אותו, הוא לומד. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 18 שנים •
11 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
11 באפר׳ 2006
מיתוסית(שולטת) • 11 באפר׳ 2006
תראי, יש כמה דרים ללמוד לשלוט:
1. לבד על דרך הניסוי והטעיה, לקרוא חומר באינטרנט ולשאול אנשים על הניסיון שלהם ופשוט לנסות ולראות מה קורה. יש חיסרון בכך שללא הכוונה, הוא עלול לעשות טעויות שעשויות להיות מסוכנות- ואני מתכוונת בעיקר פיזית. ישנם שולטים רבים שלא דואגים ללמוד בדסמ עיונית לפני המעשית ובוער להם התחת להתחיל ללמוד והם שוכחים שיש אדם לפניהם. 2. עם שולט/ת נוסף שמתיידדים איתו והוא לוקח את החדש תחת חסותו, מסביר לו דברים, מדבר איתו, ואולי אפילו מראה לו איך הוא עושה סשן ועושים סשן משותף. זה יכול להיות אידיאלי, לפחות להתחלה אבל אל כולם מוצאים בתחילת דרכם שולט מנוסה שמוכן להשקיע בשולט אחר. 3. למצוא נשלט מנוסה שיסביר להם וידריך אותך ויתן להם את הפוש הראשוני עד שהם ירוצו לבד. שולט טוב בעיניי צריך שני דברים: א) ידע מעשי ועיוני בבדסמ ובכל תחום שהוא מתעסק בו- שידע מה עושים ואיך, מה הסיכונים ומה אמצעי הבטיחות, שיהיה אחרי פיזית, בריאותית ונפשית לסאב שלו. שידע לשלוט, כמו שאומרים "לפי הספר". ב) אישיות שכוללת דומיננטיות, הרצון לשלוט, הדחף, התשוקה... כמו שאמר זאלפון, ש הרבה סוגים של שולטים ושלט רך ומתחשב ששולט בצרוה אירוטית יהיה אהוב על נשלטות מסוג מסוים ושולט אכזר, קשוח וקפדן יהיה אהוב ונחשב על ידי נשלטות מסוג אחר ופה כבר נכנס עניין האופי של השולט. שני הדברים האלה מתחדדים ומתעצבים עם הזמן והניסיון והלמידה. לוקח זמן לאדם שולט להתגבש ולעלות על הדרך שלו. לדעתי שולט צריך ללמוד לשלוט- בייחוד בידע המעשי והעיוני של הבדסמ נטו דרך כל שלושת הדרכים שציינתי קודם, מה יותר ומה פחות. אין שום רע בכך שנשלטת תסביר לשולט על באיזה אזורים בגוף אסור להצליף, ללמד אותו קשירות אם היא יודעת ודברים מהסוג הזה. הלימוד יכול להתבצע מחוץ לסשן במסגרת חברית שבה אין את עניין השליטה ואין את את תחושת ה"שליטה" מלמטה אם זה מפריע להם. לשולט אין דרך ללמוד אם לא ילמד מהסאב וזו אחת הדרכים הטובות ביותר ללמוד. אני עצמי לא פעם- ועדיין- לומדת כל הזמן מהאינטרנט, מחברים שולטים, מנשלטים שאוהבים דברים שמעולם לא נסיתי ואני מחליטה לנסות, ממתחלפים שכל אחד מלמד את השני מה עושים ומנסים אחד על השני וכו. הלימדו הוא רק הבסיס ואני מחליטה מה לעשות בידע הנרכש. במקרה הזה הנשלט שיעזור לי, הוא רק הכלי שלי ללימוד, ספר ההדרכה. האישיות שלי והאופן בו אשתמש עם הכלים זה מה שיהפוך אותי לשולטת. אל תשכחו שבסופו של דבר השולט ילמד במשך כמה סשנים ראשונים את העיקר ואז זה יזרום מעצמו. הנשלטת לא יכולה "לעצב" את השולט לפי רוחה, כי סך הכל אם היא תלמד אותו לקשור למשל קשירת חזה והוא יודע שזה המ שהיא אוהבת, יופי. אבל זה לא מה שיגרום לו ללמוד רק את זה או כל הזמן את זה... זה כמו להגיד שאם נשלט אומר לשולט מה הוא אוהב ומה לא ומה הגבולות שלו זה שליטה מלמטה... אישית, אני מעדיפה ללמד דברים מסויימים גבר שישלוט בי וכך אני אדע שאני בטוחה יותר אם אני אוכל להרשות עלצמי וגם הוא ובלי בעיות אגו, להעיר לו ולהסביר לו- מאשר להיות שפן הניסיונות שלו. כבר עשיתי את זה כשיצאתי פעם עם מתחלף שבעיקר היה נשלט. הוא למד על ידי זה שהוא חיקה אותי בהתחלה כששלטתי בו ואז לאט הוא הוסיף דברים משל עצמו וגם עשיתי לו כמה שיעורים זריזים. אפשר להביט על זה כמו על טבח מתחיל- בהתחלה הוא יבשל בדיוק לפי הספר את כל הכמויות המדויקות ועם הזמן הוא ירשה לעצמו עם הביטחון לשנות קצת כמויות לפי טעמו, לשנות מרכיבים ובסוף כשף מדופלם, הוא ימציא מתכונים מיוחדים משלו. |
|
מלכה בהתהוות |
לפני 18 שנים •
11 באפר׳ 2006
תודה רבה, כחולית
לפני 18 שנים •
11 באפר׳ 2006
מלכה בהתהוות • 11 באפר׳ 2006
כחולית כתב/ה: תראי, יש כמה דרכים ללמוד לשלוט:
1. לבד על דרך הניסוי והטעיה, לקרוא חומר באינטרנט ולשאול אנשים על הניסיון שלהם ופשוט לנסות ולראות מה קורה. יש חיסרון בכך שללא הכוונה, הוא עלול לעשות טעויות שעשויות להיות מסוכנות- ואני מתכוונת בעיקר פיזית. ישנם שולטים רבים שלא דואגים ללמוד בדסמ עיונית לפני המעשית ובוער להם התחת להתחיל ללמוד והם שוכחים שיש אדם לפניהם. 2. עם שולט/ת נוסף שמתיידדים איתו והוא לוקח את החדש תחת חסותו, מסביר לו דברים, מדבר איתו, ואולי אפילו מראה לו איך הוא עושה סשן ועושים סשן משותף. זה יכול להיות אידיאלי, לפחות להתחלה אבל אל כולם מוצאים בתחילת דרכם שולט מנוסה שמוכן להשקיע בשולט אחר. 3. למצוא נשלט מנוסה שיסביר להם וידריך אותך ויתן להם את הפוש הראשוני עד שהם ירוצו לבד. . תודה רבה, כחולית. אחד הדברים היפים בכלוב הוא הרצון הטוב של החברים והעזרה לחדשים. בדיעבד מתברר שפתוחות בפני שתי האפשרויות הראשונות כי "הניסיון הרב" של הנשלט שלי מתבטא בניסיון אחד ויחיד עם מלכה, שגרם לו לבקש שהקשר יהיה בצורה הזו, אבל אני לא בטוחה שהוא מדריך טוב. קיבלתי הרבה פניות ועצות טובות ונעזרתי בהן. היה שולט מנוסה שעזר לי בהרבה עצות טובות ואני מודה לו גם כאן. אני חדשה לגמרי בנושא, כפי שכתבתי בבלוג שלי, וכאשר חדשים הכל נראה לא פשוט. אני מודעת לסיכונים ולכן ממשיכה בזהירות. לדעתי שולט/שולטת חדשים חייבים להיות מודעים למגבלה שהם חדשים ולהיות זהירים יותר. המשך הקשר הוא, כרגיל, על פי האישיות והאופי של שני הנמצאים בקשר. חג פסח שמח לכל גולשי הכלוב |
|