שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

למנוע את המקרים הבאים ולא רק לטפל אחרי שקרה הכל

עינבר
לפני 18 שנים • 16 באפר׳ 2006

המלט

עינבר • 16 באפר׳ 2006
המלט כתב/ה:
והמישור השני -- חינוכי. איזה מסר רוצים להעביר לחדשים? ש -- "תשמעו; אי אפשר לדעת מה יהיה; יכול להיות שיהיה מגניב ומטורף; ויכול להיות שיהיה נורא ואיום". או אולי ש -- "תשמעו; יש סיכונים. אפשר להקטין אותם במידה ניכרת על ידי צבירת מידע. אין ביטוח שמכסה מפני כל הסיכונים האפשריים;" אני חושב שהמסר השני יותר נכון. יותר משדר אחריות, בעיקר אחריות עצמית, ויחד עם זאת מודיע שסשן עלול להיות .

בגלל זה התייחסתי לדינמיקה ולא לסשן עצמו, כי יש סימנים שניתן לזהות בדום מסוכן
אבל הסימנים שאלה יכולים לא להופיע כאשר אתה עם אותו אדם בדינמיקה של ידיד/חבר.

אפשר ללמוד מן המקרה שלי, שהכרות ידודיתית אינה ערובה שאת חושבת על מישהו לסשן,
המסר: תשכחי שהוא חבר שלך ותבחני אותו , כמו זר, כדום, בכל הכלים שמוצעים לסאבית חדשה.
BABY
BABY • 16 באפר׳ 2006
ענבר אכן הבינה מה שאמרתי וגם אתה, ולכן אחדד

1. לחברים של הדום/המלכה המסוכן/מסוכנת:
עד שלא הייתם איתם בסשן, אתם לא יודעים אם הם כאלה או לא. (גם אם הם הכי חמודים בשש בש)

2. לא חייבים להיות עם דום בסשן בשביל לדעת שהוא אוהב לשבור לסאביות את הצורה בלי שום סיבה, או אפטר קייר, או נעליים. מספיק להקשיב. (בתקווה שיש למי)

3. המלט: הבנתי את הפואנטה, צריך להיזהר. המסר שלי לא היה מכוון לסאביות, אלא לחברי קהילה מוכרים יותר ופחות.

שבת שלום

וצום קל

BABY

אה, ותמיד אפשר להתייעץ עם חברי הקו החם. תהיו בריאים.
קליבר​(שולט)

בתור פרופסור

קליבר​(שולט) • 16 באפר׳ 2006
לפיזיקה , אופטיקה ומכניקה ( עדינה ) של הקוואנטים
בעבודת הדוקטורראט שלי שהוגשה לסנאט של אונ' הרווארד ( רומניה ) בינואר 1961 , ע"ס מחקרים אמפירים מעמיקים , הגעתי כבר אז למסקנה , שמי שלא עושה , לא טועה .

פשששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש

זהו , עשיתי , יתכן שטעיתי , יתכן שלא .
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 18 שנים • 18 באפר׳ 2006

מי שלא עושה, לא טועה

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 18 באפר׳ 2006
זה גם לפעמים עלה תאנה מאד דקיק על "למה לי לטרוח ללמוד מראש מהם הסיכונים בפעילות שעכשיו הכי מעמידה לי, כשאפשר ישר לנסות אוה על מישהי".

משפט בן אלמוות של ידידנו קירטי-דום "שאחרים ילמדו, אני עושה".

ואכן, יש לא מעט נשים שמסתובבות עם הצלקות בגוף ובנפש שהוא גרם...

קליבר - יש הבדל אדיר בין בן אדם שטורח לברר מהם הסיכונים, איך להקטין ולמנוע אותם, איך לבצע פעילות בצורה טובה ומהנה ואז טועה, לבין מי שהרשלנות נוחה להם - אולי בגלל שאת המחיר משלמ/ת הסאב/ית.