ים_yam(לא בעסק) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
ים_yam(לא בעסק) • 16 באפר׳ 2006
מי שעושה לא מדבר...
|
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
ים
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 16 באפר׳ 2006
את מורידה מערכו של הדיבור ?
את חושבת שהפוסט הזה לא ראוי ? |
|
ana |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
ana • 16 באפר׳ 2006
לא הכי פשוט לשים שרשור עם רשימה של ניקים שדווח כלפיהם ?
עם סימנים מוסכמים כמו כוכבים למשל * ** ואילך, לציון דרגת הפגיעה או החשד כלפיה זה ברור שיש כמעט לכל אדם אויבים ושכמעט כולנו חטאנו בפשעי אהבה ושלא כולם מתאימים.... יהיו כאלו שיהיה להם סימון קטן שאפשר יהיה להבין אותו בכל מיני צורות, אם ינתנו הפרטים המלאים אולי בסוף ניק שלא יהיה ברשימה יהפוך לחשוד סתם הצעה, שנראית לי דווקא לא רעה |
|
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 16 באפר׳ 2006
ציטוט: מאחר שהכלוב נחשב לאתר ה"ליבה" של הקהילה, אפשר פשוט להציע לכלובי לציין ליד כל פרופיל
אם הוא "מאושר" קרי verifed profile , כלומר הפרטים האישיים כמו ת.ז. כרטיס אשראי וכו' ידועים וחסויים במערכת. לפיכך ייתקבלו הפרופילים המאושרים כאמינים יותר. ליד כל פרופיל כזה יסומן V . ציטוט: לא הכי פשוט לשים שרשור עם רשימה של ניקים שדווח כלפיהם ?
עם סימנים מוסכמים כמו כוכבים למשל * ** ואילך, לציון דרגת הפגיעה או החשד כלפיה הצעות נהדרות, אם מטרתכם היא לחדור לפרטיותם של אנשים או לחייב אותם בחשיפה זו או אחרת, או כמובן להפוך את הכלוב לזירת חיסול חשבונות. אם האופציות ההזויות הללו יכנסו לתוקף אני מאמינה שרבים וטובים מחברי הכלוב יברחו מכאן בטרם ינסו להדביק גם בהם רפש. ציטוט:
במידה ואפשר - צריך, במידה ואין לך סמכות - אל תתיימר.
אגב לא ענית לשאלה הקודמת: את חושבת שלא צריך לעשות כלום ? |
|
כלובי |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
אין קשר לכלוב
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
כלובי • 16 באפר׳ 2006
ההצעות האלה בכלל לא עומדות לדיון מבחינת המדיניות בכלוב שאין שום כוונה לשנותה.
אך הדיון עצמו, על אף שהוא צורם גם לי בחלקיו, הוא לגיטימי. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני אפר' 17, 2006 12:15 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 16 באפר׳ 2006
כל המטרה של הפוסט הזה, היא לגבש דרך שפוייה ובהסכמה רחבה.
מה צורם בזה ? |
|
דום קורלאונה |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
Re: אין קשר לכלוב
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
דום קורלאונה • 16 באפר׳ 2006
כלובי כתב/ה: ההצעות האלה בכלל לא עומדות לדיון מבחינת המדיניות בכלוב שאין שום כוונה לשנותה.
אך הדיון עצמו, על אף שהוא צורם גם לי בחלקיו, הוא לגיטימי. אופיו של הכלוב צריך להיות פתוח. ההצעות להפוך את מנהל האתר לבודק פרטים על אנשים ושוטר תנועה הן לא יעילות. נניח שיש טענות כלפי אחד מהרשומים בפרטיהם. מה צריך מנהל האתר לעשות? אתם בטוחים שדווקא אלה שאינם רשומים בפרטיהם הם המסוכנים? ההצעה של רשימות ללא הסבר נותנות פתח לחיסולי חשבונות ואף אחד לא יתיחס אליהן. ההצעות שהועלו על קבוצה של אנשים שנוטלת לעצמה סמכויות שיפוט וביצוע מזכירה בתי דין שקיימים בארגונים וחברות סגורות שנמנעות מלפנות לרשויות. אני לא תומך בהצעה כזאת וחושב שהיא לא יעילה. אפשר לשנות את האינטונציה ולהוסיף את ההצעה לשאר הכלים שקיימים, כמו תלונה למשטרה ולקו החם. במקום קבוצה שנוטלת סמכויות שיפוט וביצוע יקימו קבוצה נוספת שתשמע את המתלוננות ותנסה לתמוך בהן. כל סאבית יכולה לפנות לאנשים בשתי הקבוצות לפי בחירתה. אסור שפניה לאנשים בקבוצה אחת תמנע מאנשים בקבוצה השניה לסייע. אני לא רואה נזק אם יתווספו אנשים שרוצים לתמוך בסאביות שנפגעו. אני רואה אפשרות שהדום המסוכן יסכים לשוחח עם אנשים מהקבוצה אם ידעו לפנות אליו. חשוב שהפניה תהיה בדרך לא אלימה ושלא יהיה בה איום. אם הוא לא ירצה לדבר אי אפשר להכריח אותו אבל ההתעניינות יכולה להרתיע אותו. הקהילה צריכה להתעניין ולהוקיע אנשים שפגעו בסאביות ולא לעבור על הפגיעה לסדר היום. קיימת אפשרות של קליקות שטועות ובלק לוטוס הזכירה אותה. עצימת העיניים גרועה יותר. לא כל תלונה מגיעה למשטרה ולבתי המשפט למרות שאני חושב שהיא צריכה להגיע לשם. אני חושב שכדאי להתלונן במשטרה אבל ההחלטה היא של הסאבית. אם מתרבות תלונות על דום ואנשים שומעים שסאביות מתלוננות עצימת העיניים אינה דרך. לכל חברה יש כוח של גינוי חברתי. צריך להשתמש גם בכוח הזה. צריך להקשיב לסאביות שמתלוננות ולא לוותר על הדרכים החוקיות האחרות. |
|
כלובי |
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
16 באפר׳ 2006
כלובי • 16 באפר׳ 2006
צ'יטה - חלקים מהדיון צורמים לי מאד , בעיקר אלה על חוליות החיסול, סוגרי החשבונות, ומבצעי גזר הדין - כמובן לאחר שהוכחה אשמתו של העברין ולאחר שמוצו כל דרכי השלום.
הדיון בכללותו כמו שכתבתי - לגיטימי, אני מסכים לגמרי עם דבריהם של בלק לוטוס ודום קורלאונה. |
|
DOM 1(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באפר׳ 2006
DOM 1(שולט) • 17 באפר׳ 2006
הכלוב לא אמור להיות זירת התגוששות למעט המיקרים בהם בעל הכלוב מתיר זאת והיו מיקרים בעבר
נוסח מאסטר מסויים שאסורה כניסתו לכלוב וללא מעט אתרים ופורומים אחרים. הדיון כדיון לגיטימי כי לא הוכנסו בו ניקים/שמות. בעלי הכלוב מחוייבים בשמירה על חוקי מדינת ישראל אחרת האתר שלו ינעל לנצח. כגולשים אנו יכולים להתלהם ולהביע את דעתנו כל זמן שלא עברנו על חוקי הכלוב/חוקי מדינת ישראל. עד כאן הכל טוב ויפה. אהבתי מאד את ההשלכה המיידית לחוליות חיסול. אפילו צחקתי. חיסול= השמדה,הכחדה. אני בעד חיסול. חיסול של התופעות האיומות הללו. לא של אנשים. לכשעצמי אני מעדיף שהם יסבלו בהתאם למה שגרמו. כל אחד זכאי לצדק אמיתי, לצדק שיאפיין את מה שעשו לו. נכון להיום אף אחד לא עושה מאומה בנושא. נשלטת שחוותה אונס/התעללות שלא בהסכמה תגיע לרשויות על פי המלצת כל העולם, שם תעבור מחדש את כל הסרט שעברה ואז תישאל השאלה המהותית להסכמתה מלכתחילה. להלן הנוסח מטעם רשויות החוק : "התיק נסגר מחוסר עניין לציבור" "התיק נסגר מפאת חוסר ראיות מספקות להגשת כתב אישום" כעת נותרה האופציה לבחור. צדק לכל? - כן. כי אף אחד לא מוגן. |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 18 שנים •
17 באפר׳ 2006
לפני 18 שנים •
17 באפר׳ 2006
צ'יטה(שולט) • 17 באפר׳ 2006
בואו נעשה פה קצת סדר.
1. אני נגד אלימות בכלל, מכל סוג שהוא. 2. ישנה תופעה, שחוזרת על עצמה, בואו נגיד, לפחות פעם בשבוע-שבועיים. התופעה, הינה, בגדר פשע ועבירה על החוק, וכרוכה, בלשון המעטה אפילו, בסבל נוראי, לנפגעות/ים. המקרים מתחלקים, לכאלה שברור לגמרי שיש פה עבירה על החוק, וכאלה שרק תובנות בדסמיות מסייעות להבנה שיש פה עבירה. 3. ישנם מקרים, בהם סשנים בדסמים, לגיטימיים לחלוטין, לדעתינו, יתפרשו על ידי החוק, כעבירה. אני מזכיר זאת כאן, בהקשר של הקושי, של מישהו שלא מן העולם הבדסמי, לשפוט סצינות בדסמיות. 4. יש משהו בקיום יחסי שליטה, שגורם לצד השולט, להיות יכול לעשות, דברים שהם בגדר פשע בדסמי/חוקי, מבלי שהצד הנשלט יזהה שזה אכן כך. בטח שלא מתוך המקום של היחסים. וכדי למנוע קופצים, יש לא מעט נשלטים/ות, שבמרווחים בין המפגשים, מסוגלים/ות לזהות שהם/ן מגיעים/ות למקום לא טוב עבורן. עדיין יש הרבה כאלה שלא, ואין בכך להוריד מערכן. אין בכך גם לקרוא להסרת אחריות מהצד הנשלט, על מניעת ניצול כלפיו, או אפילו לזהות שהוא במקום לא טוב עבורו. עדיין, הגדרת היחסים הבדסמית, מאפשרת ניצול, ונותנת כוח עצום לצד השולט, שלעיתים ינוצל לרעה. מטבעם של בני אנוש, זה גם יקרה, ויהיה ניצול לרעה. 5. אנחנו מתייחסים פה למקרים החריגים מאד, שבהם, יש מעשה שהוא בגדר עבירה חמורה. כמו אונס, כמו התעללות שלא בהסכמה, וכיד הדמיון, עוד כנראה רבים ורעים כאלה. אף אחד לא מדבר על הפעלת אמצעים חריגים, על שולט/ת שלא נתנ/ה אפטר קייר מספק לבן/ת זוגה. 6. יש קושי גדול, בקבלת סיוע מהרשויות המוסמכות, קרי: משטרה, בית משפט. הקושי הזה נובע משלושה גורמים עיקריים: א. מילה של אחד מול מילה של השני (אין עדים). ב. חוסר ידע של המשטרה, לגבי הגדרות בדסמיות. ג. יחס לא אוהד לגבי הקהילה הבדסמית וחריגותה. שימו לב, שברוב המקרים, במקרה אונס, וונילי, אם ניתן לקרוא לזה כך, בלי סימנים של אלימות, והתנגדות, לא תוגש תביעה, והתיק ייסגר. לכן, גם במקרה של אונס כזה, המשטרה מתקשה לטפל בעניין. כל שכן, באונס בדסמי. 7. הקהילה, יושבת לה מהצד, ומניחה למקרים האלה לקרות שוב ושוב. למה אני אומר מניחה ? כי אף אחד לא עושה שום דבר. עובדה. הרבה מדברים, הרבה אמפטיה חשובה. מעשים אין. אף אחד לא קם, בשום דרך שהיא, לעשות מעשה, ולעצור את המנוולים. עכשיו רגע הפסקה ומסקנות. נוצר פה מצב, שאמשיל אותו, לירי בברווזים/ות במטווח. למרות שהיורים, לא צלפים גדולים, או שכן בעצם, מדי פעם שומעים פה, צווחה של ברווז/ה שנפגע/ה. גבעת ווטרשיפ כזה. ועכשיו אני רוצה לשאול אתכם משהו. זה נראה לכם הכל בסדר ? כאילו, הכל בסדר, מייללים טיפה, מקשקשים, הרבה אמפטיה, וחוזרים לשיגרה של המתנה לירי הבא, שיפגע. תגידו רגע, תסלחו לי, אתם נורמלים ? לדעתי, מתוך הבנת הקושי הרב של העשייה פה, אני בטוח, שהגיעה השעה לעשות מעשה. מה המעשה ? וואללה, לא יודע, אך מרגיש יכול וצריך, להפעיל הרבה מחשבה, מה לעשות, ולעשות. הגיע זמן המעשים. אני נגד אלימות כאמור. בואו בבקשה, ונחשוב ביחד, ונמצא מה לעשות. כי זה בדמנו. |
|